Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.974
Cevap
187
Favori
1.191.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

ya nasıl iş anlamadım bir türlü geçmedi bu

Telefonu kapatıp aç... Belki geçmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Avea faturalıdan BİMCELL'e geçmek için dün sabah BİM mağazasına kimlik fotokpimle başvurdum, biraz önce geçiş yaptım. Ancak geçiş için mesaj filan gelmedi. Denemek için Avea'da iken telefonu kapadım-açtım, "servis yok" yazıyordu, BİMCELL kartını taktım, 0,20 TL bakiye görünüyor. Netten para yüklemeye girdim, "Öncelikle ücretli bir arama yapın. Hattınız aktif olacak." yazıyordu. Arama yaptım ve aktif oldu.
    Netten "hat durumu"na baktım:
    Hat Durumu Aktif
    Aktivasyon Tarihi 25/01/2013 14:03:02
    Son Geçerlilik Tarihi 22/10/2013 14:07:00
    Son geçerlilik tarihine kalan gün 269

Son geçerlilik tarihi ne anlama geliyor?

Avea faturalıdan geçtiğim için 20 TL ücret filan da kesmediler. Faturasıza geçiş ücreti kesecekler mi acaba?

250 dakikalık paket aldım, pakette kaç dakika kaldığını internetten göremiyorum.

geçerlilik dediği tl yüklemediğiniz zaman aramaya kapanacağı süreyi belirtiyor tl yüklediğinizde o süre otomatik olarak değişecektir sorun yok yani

birde bugün internete girmeyi denedim siteyi açmatı 75 byte gibi komik bir rakam harcamış 0.50 kuruş kesti hattan internet ayarları yapmak gerekiyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: byds24

Hocam olmadı. 3 kere kontrol ettim ama olmadı yine.

Bende de aynısı olmuştu.Müşteri hizmetlerini aradım.Ayarları gönderiyoruz dener misiniz dediler.Sonra halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesaj geldi pazar gunu saat 11de hattiniz tasinacak diye.
    sali gunu basvurmustum iyi gibi.

birsey sormak istiyorum
    iphone alacagim icin bimcell karti nano sime cevirmek mumkunmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

Bende de aynısı olmuştu.Müşteri hizmetlerini aradım.Ayarları gönderiyoruz dener misiniz dediler.Sonra halloldu.

Hocam ayarları biraz karıştıtrarak hallettim. Avea wap gprs seçiliymiş. Avea internet gprs yapınca düzeldi. Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ayarları biraz karıştıtrarak hallettim. Avea wap gprs seçiliymiş. Avea internet gprs yapınca düzeldi. Teşekkür ederim.

Sevindim hocam hallolduğuna.
    Güle güle kullanın Bimcell'i.

• quote:

Teşekkürederim hocam. İyiki geçmişim, telefonum internete ilk defa bu kadar hızlı girmeye başladı. Bu kadar beklemiyordum. Geçmeyenlere geçip en azından denemelerini öneririm.
  • quote:

quote:

Teşekkürederim hocam. İyiki geçmişim, telefonum internete ilk defa bu kadar hızlı girmeye başladı. Bu kadar beklemiyordum. Geçmeyenlere geçip en azından denemelerini öneririm.

Ben de üçlü paket için geçtim hocam.Hem dakika hem neti hem de smsi var.Turkcell hattımla 20 TL'ye bunların hiçbirini beraber alamıyorum. 120 dakika da hediye gelmişti.Rahat rahat konuşup dışarıda neti kullanabiliyorum.

• arkadaşlar BİMCELL'de arayan numaralar başında +90 'lı olarak gönüyüro telefonda. Sizde de öyle mi ? Turkcell'deyken mesela 0537XXXX numara aradığında aynen böyle görünüyordu telefonda, ama şimdi bimcellde +90537XXX şeklinde çıkıyor.

2. sorum da nedendir bilmiyorum 1-2 kere arayan numaraları açmama rağmen karşıdan ses gelmedi ve görüşme kesildi. BİMCELL'den mi yoksa benim telefondan mı kaynaklanıyor çözemedim. Telefondan olabilir çünkü telefonum eski kafayı yemiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar BİMCELL'de arayan numaralar başında +90 'lı olarak gönüyüro telefonda. Sizde de öyle mi ? Turkcell'deyken mesela 0537XXXX numara aradığında aynen böyle görünüyordu telefonda, ama şimdi bimcellde +90537XXX şeklinde çıkıyor.

2. sorum da nedendir bilmiyorum 1-2 kere arayan numaraları açmama rağmen karşıdan ses gelmedi ve görüşme kesildi. BİMCELL'den mi yoksa benim telefondan mı kaynaklanıyor çözemedim. Telefondan olabilir çünkü telefonum eski kafayı yemiş olabilir.

Banada son 1 haftadır oldu.Konuşurken birden ses kesildi.Arama devam ediyor ama ne ben karşı tarafın sesini duyuyorum nede o benim sesimi duyuyor.10-15 saniye sonra düzeliyor.Benim telefonda eski ondan olabilir dedim ama sende de varmış aynı sorun acab başka kişilerde de varmı??

• quote:

arkadaşlar BİMCELL'de arayan numaralar başında +90 'lı olarak gönüyüro telefonda. Sizde de öyle mi ? Turkcell'deyken mesela 0537XXXX numara aradığında aynen böyle görünüyordu telefonda, ama şimdi bimcellde +90537XXX şeklinde çıkıyor.

başında +90 olup olmaması sorun olacağını sanmıyorum çünkü ülke kodu sonuçta Türkcell hattımdada geliyor benim o şekilde hat kesilme olayını Türkcell ile yaşadım cihazımda servise vermiştim cihazı hoparlörleri değiştirildi şimdilik sıkıntı yaşamadım aynı telefonla sorun telefonda olabilir

• BU BİMCELL şaka gibi birşey yaaa

ARKADAŞ 397 saniye VODAFONE'ye yaptığım görüşmek sonrası düşen TUTAR 0.67 Tl

ALLAH'ım sana geliyorum
    FOREVER BİMCELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 26 Ocak 2013; 14:58:45 >
  • Bugün işlemler bitti sorunsuz geçtim.
    48 saniyelik görüşmemden para almadı.
    Ardından bimden 10 tl yükledim. Mesaj geldi bu hafta 60 dakika her yöne.hediyemiz diye. Bi 10 dakika daha yüklersen bi 60 daha veririz dediler.
    İlk günkü izlenim harika.

• quote:

Hacı o normal yani baştaki 90 ülke kodu bütün telefon numaralarında olur. Bazı teller gösterir bazıları göstermez bazılarıda bazen gösterir bazen göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Avea faturalıdan BİMCELL'e geçmek için dün sabah BİM mağazasına kimlik fotokpimle başvurdum, biraz önce geçiş yaptım. Ancak geçiş için mesaj filan gelmedi. Denemek için Avea'da iken telefonu kapadım-açtım, "servis yok" yazıyordu, BİMCELL kartını taktım, 0,20 TL bakiye görünüyor. Netten para yüklemeye girdim, "Öncelikle ücretli bir arama yapın. Hattınız aktif olacak." yazıyordu. Arama yaptım ve aktif oldu.
    Netten "hat durumu"na baktım:
    Hat Durumu Aktif
    Aktivasyon Tarihi 25/01/2013 14:03:02
    Son Geçerlilik Tarihi 22/10/2013 14:07:00
    Son geçerlilik tarihine kalan gün 269

Son geçerlilik tarihi ne anlama geliyor?

Avea faturalıdan geçtiğim için 20 TL ücret filan da kesmediler. Faturasıza geçiş ücreti kesecekler mi acaba?

250 dakikalık paket aldım, pakette kaç dakika kaldığını internetten göremiyorum.

geçerlilik dediği tl yüklemediğiniz zaman aramaya kapanacağı süreyi belirtiyor tl yüklediğinizde o süre otomatik olarak değişecektir sorun yok yani

birde bugün internete girmeyi denedim siteyi açmatı 75 byte gibi komik bir rakam harcamış 0.50 kuruş kesti hattan internet ayarları yapmak gerekiyor sanırım

paketsiz internet fiyatı her 100 kb'a kadar 50 kuruş. avea'nın standart data tarifesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Bugün işlemler bitti sorunsuz geçtim.
    Ardından bimden 10 tl yükledim. Mesaj geldi bu hafta 60 dakika her yöne.hediyemiz diye. Bi 10 dakika daha yüklersen bi 60 daha veririz dediler.

nasıl oldu 10tl yükledin 60 dk hediye verdiler bana niye vermediler 2 hattımıda tasıdım bimcelle
  • bende bugün evde kullanılan hattı geçirdim daha önceden kendi hattımı geçirmiştim oradaki görevli 850 bin kişinin geçtiği söyledi ve 1 milyon olursa bim kendi baz istasyonlarını kurmaya başlayacak dedi. hayirlisi şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: _erdal_

bende bugün evde kullanılan hattı geçirdim daha önceden kendi hattımı geçirmiştim oradaki görevli 850 bin kişinin geçtiği söyledi ve 1 milyon olursa bim kendi baz istasyonlarını kurmaya başlayacak dedi. hayirlisi şimdiden.

bence kendi baz istasyonunu kursalar iyi olur bazı yerlerde cekmiyor mesela ankara numune hastanesinin alt katlarında vodafone 3 diş cekerken avea ve turkcell hiç cekmiyor
  • quote:

quote:

Hacı o normal yani baştaki 90 ülke kodu bütün telefon numaralarında olur. Bazı teller gösterir bazıları göstermez bazılarıda bazen gösterir bazen göstermez.

ülke kodu olduğunu biliyorum da Turkcell'deyken ülke kodu görünmüyordu. Bimdell'de görünmeye başladı, neyse çok mühim bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Bugün işlemler bitti sorunsuz geçtim.

nasıl oldu 10tl yükledin 60 dk hediye verdiler bana niye vermediler 2 hattımıda tasıdım bimcelle

Aveadanmı geçtin. Ben avedan geçtim diye verdiler.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.