Şimdi Ara

BİM ürünleri ne zaman ucuzlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
8.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim'e gelen ve satılmayan ürünler ne zaman indirime giriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyi bim çalışanları bilir.

Arkadaşın kardeşi BİM de çalışıyor, arıyormuş "abi gel, şu ucuzladı..vs" Geçen 80 liraya 1 tb hdd almış. Zaten bu tür kelepir şeyleri, önce BİM çalışanları aralarında kapışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

En iyi bim çalışanları bilir.

Arkadaşın kardeşi BİM de çalışıyor, arıyormuş "abi gel, şu ucuzladı..vs" Geçen 80 liraya 1 tb hdd almış. Zaten bu tür kelepir şeyleri, önce BİM çalışanları aralarında kapışıyorlar.
    Son günlerin populer sözü; bim bitmiş a101 pire
  • quote:

bim çalışanı arkadaş bulmak lazım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

bim çalışanı arkadaş bulmak lazım yani

Alıntıları Göster
    Genelde 2 ay civarı zaman geçince fiyatlarda bi güzellik yapıyorlar..O da Cuma günlerine denk geliyor..Kendi çok net olmayan gözlemim bu yönde

• quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

Genelde 2 ay civarı zaman geçince fiyatlarda bi güzellik yapıyorlar..O da Cuma günlerine denk geliyor..Kendi çok net olmayan gözlemim bu yönde

Alıntıları Göster
    bazen hiç umulmadık bir şubesinde, diğer şubelerden toplanmış ürünlerde indirimli satılabiliyor. Bu sebeple beğendiğiniz ürün satılmadı satılmadı diyip indirim beklerken birden başka mağazaya transfer olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

bazen hiç umulmadık bir şubesinde, diğer şubelerden toplanmış ürünlerde indirimli satılabiliyor. Bu sebeple beğendiğiniz ürün satılmadı satılmadı diyip indirim beklerken birden başka mağazaya transfer olabilir :)

Alıntıları Göster
    Bim bolge depoda toplanan urunler 2-3 ay sonra

yeni acılan bir subede veya cirosu dusuk bir subede ilgi cekmek amaclı satılıyor.

Ayrıca 6 ay sonra filanda geri iade olmus acılmıs teshir edilmiş urunlerı gene bir subede satıyorlar ama

bu tur satıs cok uygun oluyor 1/3 veya 1/4 fiyatına satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 7 Haziran 2016; 18:15:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burada (bartında) yeni açılan bir mağazayı pilot mağaza olarak belirleyip tek mağaza olarak satış yapıyorlar. geçen ay toplu ürünleri koydular satışa, bugüne kadarda belirsiz zamanlarda ara ara yeni ürünleri satışa çıkarıyorlar. geçen ay mesela ;

69,90dan 29 liraya 24 parça yemek takımı,

12,90dan 3,5 liraya çocuk pikesi,

19,50den 5,90 liraya 6lı çelik çatal/kaşık takımı,

49,90dan 9,90 liraya araç içi kamera,

159 liradan 49,90 liraya geri görüş kameralı park sensörü,

3,50 liradan 50 kuruşa kepçesinden kevgirine çırpıcısına metal ürünleri,

49,90 liradan 15 liraya çift bıçaklı vestel rondo/doğrayıcı,

19,90 dan 5 liraya katlanır yüksek tabure,

ve fiyatını hatırlamadığım ve genellikle yüzde 50 ile yüzde 90 arası indirimle ıvır zıvır oyuncak plastik malzeme ev aleti ıvır zıvır falan sattılar.

tavsiyem sürekli gittiğiniz mağazadaki çalışanlarla muhabbet kurun ve bu ürünlerin ne zaman hangi mağazada satıldığını öğrenin. birde yeni açılan mağazalarında, müşteri çekmek için bu tür satışları yapıyorlar. bu iş tamamen sizin ısrarınızla olacak şey, e tabi birazda şans gerekli. sormaktan çekinmeyin arkadaşlar, siz almazsanız o ürünleri başkası alıyor. birde son olarak hedef mağazayı öğrenirseniz hangi ürünlerin satışta olduğunu satışa çıkmadan önceki akşam, mağaza kapanmadan 10 dakika önce giderseniz, fiyat etiketlerini ve indirimli ürünleri hazırlamış oluyorlar.

benden bu kadar arkadaşlar, Allah kolaylık versin :)

• Yillardir memleketimde bimle dukkan komsusuyuz, ilgi goren magazalarda (bizim komsumuz olan magaza gibi) indirim cok ama cok nadir oluyor cunku zaten urunlerin %90 civari geldigi cuma bitiyor ancak arkadaslarin dedikleri gibi ilgi gorulmeyen magazalarda urunler toplanip satisa sunuluyor bunu bimin sube sorumlusundan da duymustum, net bir gunu yok surekli gidip kontrol etmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eakpinar67

Yillardir memleketimde bimle dukkan komsusuyuz, ilgi goren magazalarda (bizim komsumuz olan magaza gibi) indirim cok ama cok nadir oluyor cunku zaten urunlerin %90 civari geldigi cuma bitiyor ancak arkadaslarin dedikleri gibi ilgi gorulmeyen magazalarda urunler toplanip satisa sunuluyor bunu bimin sube sorumlusundan da duymustum, net bir gunu yok surekli gidip kontrol etmek gerekiyor.

doğru diyorsunuz a101 de v şok da da öyle merkezi mağazaalrd pek olmuyor anck böyle kıyıda köşede kalmış yerlerde oluyort
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: eakpinar67

Yillardir memleketimde bimle dukkan komsusuyuz, ilgi goren magazalarda (bizim komsumuz olan magaza gibi) indirim cok ama cok nadir oluyor cunku zaten urunlerin %90 civari geldigi cuma bitiyor ancak arkadaslarin dedikleri gibi ilgi gorulmeyen magazalarda urunler toplanip satisa sunuluyor bunu bimin sube sorumlusundan da duymustum, net bir gunu yok surekli gidip kontrol etmek gerekiyor.

doğru diyorsunuz a101 de v şok da da öyle merkezi mağazaalrd pek olmuyor anck böyle kıyıda köşede kalmış yerlerde oluyort

Alıntıları Göster
    bim baya pahalılandı bu yıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Broon

bim baya pahalılandı bu yıl

Alıntıları Göster
    Bim den nefret etmeye başladım ne zaman bana lazım olan bir şeye indirim yapsa ne hikmetse hep bölgesel oluyor
  • Bim cumartesi ve pazar günleri pek uğranmayan sotede kalan şubelerde indirim yapıyor.ben daha önce 229 liraya satılan baskılı yağlı radyatörü 70 liraya almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

ne biti
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendy01

quote:

ne biti

kasık bitiymiş kardeş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efendy01

quote:

ne biti

kasık bitiymiş kardeş

Wallami

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Ya birsey soracam. Ben böyle bir çalışanla konuştum. Ona nezaman ve nerde indirimli ürünler oluyor dedim.
    O da zamanı belli olmaz dedi kesinlikle belli bir günü ve zamanı yok dedi. Bir de mağaza da.secılıyormus ve indirimli ürünler o mağazada olur dedi.
    Mağazaları çalışanlar zaten indirimlı ürünü kendileri almış oluyor biz de göremiyoruz. Onlar kendi aralarında.bunun muhabbetini yapıyor kısaca müşterinin haberi dahi olmuyor mağazadan ve ürünlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 29 Aralık 2016; 21:06:45 >
  • Zaten akıllı bir satıcı bu bilgiyi müşteriye vermez...Satıcılar müşteri her zaman mağazaya gelsin isterler,çünkü hiçbir şey almasanız bile bir ekmek bir makarna alırsınız...Amaç da her müşteriye en az bir ürün aldırmaktır...
  • Geçenlerde bir şubesine uğradım yığmışlar ortaya bayağı indirimli fiyatları vardı. 5li kaseler vardı açtım kutuyu kapağı kırık sadece bir tanesinin 5li kase 3 liradan satıyorlardı . Olta takımı , yapboz , tencere setleri falan filan . Teyzeler üşüşmüş bayağı kalabalıktı. Anca kaseyi kurtabildim o kalabalıkta
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Ya cidden onlar bilmiyor bölge müdürlerı sadeve biliyor. Ya da bilerek söylemiyorlar.
    Ama ben birkaç ürün aldım böyle büyük ihtimal çalışanların almaya gerek duymadığı şeylerdı onlardan kalanlardı aslında. Baya uygun oluyor.
    O indirimdekı.ürünlerin olduğu seçili.magazadaki çalışanlar rafa satışa koymadan kendilerine alıyor. çoğu kişiyle çalışanla.bu konuda konuştum. Bunu söyledıler ima ettiler. Açık açık Size kalmaz zaten 3-5 ürün olur onuda çalışanlar ve tanıdıkları alır senin ruhun bile duymaz.

Sonra bu işten sevdadan vazgeçtim. Sonucu yok çünkü.Hem mağazası hem zamanı günü bilmiyorsun hemde çalışanlar alıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.