Bi tarih söylemek, hangi ilde veya şubede gördüğünü söylemek bu kadar zor olmamalı.
afişte gördüm diyor her yerde olabilir :)
belli olsunda bende almayı düşünüyorum
Yarın bende bakıyim , arkadaşıma lazımdı
Arkadaşlar bir cevap bekliyoruz.Burda hani o satışa çıkmadan ürünleri tüketen arkadaşlar varya daha onları ayarlıcaz
arkadaşlar bime uğrayamadım ama arkadaşım var bimde çalışan onu aradım yarın satışa çıkacakmış polypad w10 4gb modeli 275 tl ayrıca sakarya sakarbaba caddesi üzerindeki bimden öğrendim ürün ellerindeymiş herkese selam
En sonunda tatmin edici bir cevap Nebioğlu çok teşekkür ediyorum
Birde birşey sorucam.Bu ürünü heryerde bulabilirmiyiz?Mesela ben Trabzonda oturuyorum.Trabzondaki bimlerdede bulabilecekmiyiz bu makinayı _??
arkadaslar polpad W10 ile --- polyoad 100 arasındaki fark nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: burakesan
Birde birşey sorucam.Bu ürünü heryerde bulabilirmiyiz?Mesela ben Trabzonda oturuyorum.Trabzondaki bimlerdede bulabilecekmiyiz bu makinayı _??
trabzonda bim varsa herhande oradada satar bu sonucta bimin genel bir kampanyasıdır diye düşünüyorum
Malesef genel birşey değilmiş.Bım çalışanına sordum.Bölgesel olabileceğini söyledi.Sitesinde görünmemesinin de nedeni ürünün bölgesel olarak satılmasıymış.Yani afiştekiler heryerde satılıyor ancak bazı ürünler bölgesel olarak veriliyormuş.
RAMOS W10 ile aynı cihaz büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: yme61
RAMOS W10 ile aynı cihaz büyük ihtimal
Eğer bu cihazın aynısı ise bence fiyatı güzel gibi, bu arada Sakarya da olupta alan yokmu bi genel fikir versin bize, teşekkürler.
dikkatimi çeken vatandaş tırnağıyla ekranı hareket ettiriyor Ekran parmak ucuyla da aynı şekilde algılar mı*
Tırnak ucuysa harbiden uğraştırır benim i900 öyle pek tavsiye etmem.
üstelik 25 liralıkta sözlük hediye ediyor ayrıcada enaz 7 taksit imkanı var
aynı paraya geliyorki düşünenler kaçırmasın derim
bimde azönce inceledim akşama doğru alıcam çok seri alet
quote:
Orijinalden alıntı: Rechennes
En kısa zamanda yorumlarınızı bekliyoruz.
isteyene alır yollarım referanslarım fazlasıyla mevcut asıl üyeliğim lord__of_darkness 1 gün cezam kaldı 25 tl alırım ürün başına 300 tl kargo size ait
quote:
Orijinalden alıntı: Rechennes