Şimdi Ara

BİM KULAKİÇİ KABLOSUZ KULAKLIK 59.90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
8.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluetooth kulaklığı sadece müzik dinlemek, film/dizi/video izlemek gibi multimedya amaçlı kullanmak isteyen birisi için görüşme performansı gerekli değil ki. O zaman ses kalitesi ve şarjının iyi olması yeterli olacak, görüşme performansı kriter olmayacak.

Mesela şu linkte çok faydalı bilgiler var. Videoların altında da müzik performansı, gorusme performansi ve fiyat araligina gore kategorize etmiş hazirlayan.

https://bluetoothrehberi.com/konu/tavsiye-ettigim-tuem-kulakliklar-tek-liste.225/

Yani demek istediğim beklentilere ve bütçeye göre ihtiyaçlar farklıdır, 150 liralara çikabilecek birisi zaten BİM den gidip bunu almaz. Mevzu şu, 60 liralık bu kulaklığin artilari neler, eksileri neler ve kime hitap eder...
    Bu model aslında Polosmart FS42 modelidir. Sitelerine de eklemişler, buyrun link:

https://www.polosmart.com/urun/polosmart-fs42-tws-kablosuz-kulaklik-2/

Aynı zamanda MF Product Acoustic mf0526 model de aynı, link:

https://www.monofiyat.com/mf-product-acoustic-mf0526-kablosuz-kulak-ici-bluetooth-tws-kulaklik-siyah-p-10869

Ses kalitesini deneyenler ve qcy haylou kullananlar kiyaslayabilirse iyi olur, ben kullanmadigim icin buna bir sey diyemiyorum.

-Şarj standı kapaksız, kulakliklar miknatisla tutunuyor, yani cantada tasimak sorun yaratabilir.
    -Şarj standında batarya bulunmuyor, yani kulakligin bataryasi bitince bir guc kaynagina takmak zorundasiniz.
    -Şarj standinin sarj girisi usb girisli. Yani telefonlarin sarj girisi gibi micro usb ya da type-c degil. Standi dogrudan adaptore veya bilgisayar usb sine takmalisiniz, bu durum zaten bataryasiz olan standi cok daha kullanissiz yapiyor.

+Kulaklıklar tek tek de kulkanilabiliyor, stereo olarak da kullanilabiliyor.

+Aciklamada 7 saate kadar demisler ama 7 saat gormesi bana pek mumkun gelmedi, belki de ikisi ayri ayri 7 saattir. Eger maksimum seste stereo olarak 6-7 saat calisabiliyorsa bu cok cok buyuk bir arti olur.
  • alalım bulunsun
  • https://www.polosmart.com/urun/polosmart-fs42-tws-kablosuz-kulaklik-2/

Ürün bu galiba ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan var mı yorumları alalım 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet yorum var mıdır arkadaşlar. özellikle sporda nasıl olur?
  • Telefon konuşmasında iyi olmadığını kendileri kabul etmiş zaten polosmart ürün yorumunda, eger aynısı

• 60 tl buna vereceğime kuponla kod la gider haylou gt1 falan almaya çalışırım her türlü almaya değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micheal Jordan-__-

60 tl buna vereceğime kuponla kod la gider haylou gt1 falan almaya çalışırım her türlü almaya değmez.
    O nasıl

• trendyol kuponuyla haylou gt1 pro yu 102 tlye satın aldım buna değmez

• buna vereceğiniz paraya yazık mikrofon konusunda çok başarısız olduğunu düşünüyorum.onun yerine biraz daha ekleyip QCY T7 alın.en azından paranızı çöpe atmamış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

buna vereceğiniz paraya yazık mikrofon konusunda çok başarısız olduğunu düşünüyorum.onun yerine biraz daha ekleyip QCY T7 alın.en azından paranızı çöpe atmamış olursunuz.
    Qcy t7 dediğiniz model su an en ucuz 175 lira. Basliktaki kulaklik 60 lira. Azicik daha ekleyin dediginiz para 115 lira.

Zaten 150 lira verebilecek adam niye bunu alsin, kulakliga az para vermek isteyen birisi icin 60 lira civarinda tavsiye verebilirseniz daha faydali olabilir.

• avastos A kullanıcısına yanıt
    demek istediğim şu aslında birinde 175tl vereceksiniz ve konuşabileceğiniz kulaklığınız olacak diğerinde 60tl vereceksiniz ve karşı taraf sizin sesini ya çok az duyacak ya da hiç anlamayacak ve ya kutusuna kaldıracaksınız ya letgoya koyacaksınız ya da atacaksınız.sonuç 60 tl çöp.60 lira civarında tws olarak havit i90 var elimde ve 200tl civarında edifier lollipods var inanın 60tl verip havit almaktansa hiç almayın.
    uzun lafın kısası 60tlniz varsa kablolu kulaklık alın.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Bluetooth kulaklığı sadece müzik dinlemek, film/dizi/video izlemek gibi multimedya amaçlı kullanmak isteyen birisi için görüşme performansı gerekli değil ki. O zaman ses kalitesi ve şarjının iyi olması yeterli olacak, görüşme performansı kriter olmayacak.

Mesela şu linkte çok faydalı bilgiler var. Videoların altında da müzik performansı, gorusme performansi ve fiyat araligina gore kategorize etmiş hazirlayan.

https://bluetoothrehberi.com/konu/tavsiye-ettigim-tuem-kulakliklar-tek-liste.225/

Yani demek istediğim beklentilere ve bütçeye göre ihtiyaçlar farklıdır, 150 liralara çikabilecek birisi zaten BİM den gidip bunu almaz. Mevzu şu, 60 liralık bu kulaklığin artilari neler, eksileri neler ve kime hitap eder...

• Bu model aslında Polosmart FS42 modelidir. Sitelerine de eklemişler, buyrun link:

https://www.polosmart.com/urun/polosmart-fs42-tws-kablosuz-kulaklik-2/

Aynı zamanda MF Product Acoustic mf0526 model de aynı, link:

https://www.monofiyat.com/mf-product-acoustic-mf0526-kablosuz-kulak-ici-bluetooth-tws-kulaklik-siyah-p-10869

Ses kalitesini deneyenler ve qcy haylou kullananlar kiyaslayabilirse iyi olur, ben kullanmadigim icin buna bir sey diyemiyorum.

-Şarj standı kapaksız, kulakliklar miknatisla tutunuyor, yani cantada tasimak sorun yaratabilir.
    -Şarj standında batarya bulunmuyor, yani kulakligin bataryasi bitince bir guc kaynagina takmak zorundasiniz.
    -Şarj standinin sarj girisi usb girisli. Yani telefonlarin sarj girisi gibi micro usb ya da type-c degil. Standi dogrudan adaptore veya bilgisayar usb sine takmalisiniz, bu durum zaten bataryasiz olan standi cok daha kullanissiz yapiyor.

+Kulaklıklar tek tek de kulkanilabiliyor, stereo olarak da kullanilabiliyor.

+Aciklamada 7 saate kadar demisler ama 7 saat gormesi bana pek mumkun gelmedi, belki de ikisi ayri ayri 7 saattir. Eger maksimum seste stereo olarak 6-7 saat calisabiliyorsa bu cok cok buyuk bir arti olur.

• avastos A kullanıcısına yanıt
    benimde anlatmak istediğim bu zaten.60tl lik kulaklık o listelerin hiçbirine giremez dolayısıyla ne ses kalitesi ne görüşme kalitesi hiçbir şekilde kablolu kulaklığın yanına yaklaşamaz.30a yakın bt kulaklık kullanmış biri olarak ben şahsen 60tl üzerine çıkamıyorsam bunu da almazdım kablolu ile devam ederdim diyorum.tabiki zevkler renkler tercihler kişiden kişiye değişir.kimisi çok kötü bt kulaklığı çok daha iyi bt kulaklığa tercih edebilir.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Qcy t7 nin gürültü engellemesi yok bu tarz kulakliklarda olmuyor. Bende realme buds air var ondada gürültü engelleme yok aynı tip dışarıda takılmıyor.

Haylou serisi güzel. Xiaomi redmi airdots 2 filan gelirse nasil gelir bakalim.

• Arkadaş hakli. Mesela linkteki kulaklığı alin. Hem ses hem mikrofon çok daha iyi olucaktir.

general mobile
    General Mobile - Smartphone – Always the latest from Google - Android One
    https://www.generalmobile.com/tr/urunler/mikrofonlu-kulaklik-m100379

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    silikonsuz modellerin çoğunda yapısı gereği yok.Gürültü engelleme sizin için önemliyse T5 alın.Bas kalitesi vs.çok iyi ama her kulakta durmuyor maalesef.
  • Var mıdır alan deneyen arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım çok Bi kuakliktan anlamam ses geliyor mu bana yeter ee baklentim de bu kadar olunca beklentimi karşıladı. Telefon görüşmesinde sesi çok uzaktan alıyor yada neredeyse ses almıyor diye bilirim. Aradığım 2 kişi ile evden anlaşamadım sesin gelmiyor çok derinden geliyor dediler.

Kısacası benim gibi işlerinde müzik dinlerim düşer kaybolursa/kırılırsa da acimayacagim Bi kulaklik olsun, kulağımda bi ses olsun diyenler alabilir ama yok ben saatlerce telefonla gorusurum, iş görüşmelerimi bu kulaklıkla yapacam fln diyen varsa hiç bulaşmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.