Şimdi Ara

Bim den Topitanem aldım tadı berbattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda övüp duruyorsunuz bende gidip aldım . Tadı gerçekten berbattı

• Sen forumdakilere niye bakıyosunki onların bimde hisse senedi var 10 kişilikte ekip kurmuşlar canım bimden şunu çekti bunu çekti diyip beleşe forumda reklamını yapıyor yönetimde uyuyor yada yönetimden birinin bimden hisse senedi var.

Her duyduğunu inanma kardeş baldreside 5 milyondan fazla ürün sattı tarım bakanı onayı vardı bu zamanda bakana başbakana bile güvenmiyceksin
  • Aynen berbat bir şey.
  • bimciler siperlere
  • katılıyorum önceden güzeldi ama çok bozdu.
  • bence güzel
    ayrıca seni öldürecekler burada
  • Aynen tadı bi garip domuz yağı falan mı var içinde acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Sen forumdakilere niye bakıyosunki onların bimde hisse senedi var 10 kişilikte ekip kurmuşlar canım bimden şunu çekti bunu çekti diyip beleşe forumda reklamını yapıyor yönetimde uyuyor yada yönetimden birinin bimden hisse senedi var.

Her duyduğunu inanma kardeş baldreside 5 milyondan fazla ürün sattı tarım bakanı onayı vardı bu zamanda bakana başbakana bile güvenmiyceksin

ne bakanı ne başbakanı bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diyorlar boşuna mı diyorlar
  • Evet tadı berbat Albeninin ürettiklerini yedikten sonra anlıyorsunuz farkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

Sen forumdakilere niye bakıyosunki onların bimde hisse senedi var 10 kişilikte ekip kurmuşlar canım bimden şunu çekti bunu çekti diyip beleşe forumda reklamını yapıyor yönetimde uyuyor yada yönetimden birinin bimden hisse senedi var.

ne bakanı ne başbakanı bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diyorlar boşuna mı diyorlar

Yok bizim burda jeep li mersolu abiler var başbakanı bi anlatıyo bi anlatıyo şöyle dürüst adam çalmaz çırpmaz geceleri uyuyamıyor halkını düşünüyor mehmetçikleri düşünüyor başbakan bizim için hasta oldu kalın bağırsak kanseri olmuş da Haşa adamı peygamber ilan edicekler nerdeyse.

• Cok fazla sekerli.O yuzden sevmemistim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel geldi bana artı a101de satılan benzer bir ürün var markası xroll mu neydi o da fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus

Gayet güzel geldi bana artı a101de satılan benzer bir ürün var markası xroll mu neydi o da fena değil

Git albeni al ondan sonra konuş:

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

Orijinalden alıntı: recaus

Gayet güzel geldi bana artı a101de satılan benzer bir ürün var markası xroll mu neydi o da fena değil

Git albeni al ondan sonra konuş:

Oda güzel onuda yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recaus -- 10 Şubat 2013; 23:13:43 >

• quote:

topitanemden bakana getirdi adam helal :D

• Çok şekerli ve yağlı olduğu için berbat yoksa iyidir topi tanem.

Eğer eve gelir gelmez pakedini açtıysanız tadı kötü gelebilir. Biraz bekledikten sonra açsaydınız belki fikriniz değişebilir.

Yerken de tane tane yenilmeli. 4-5 tane birden ağıza atılmamalı, ciğeriniz tıkanır kanser olursunuz.

Ayrıca böyle yağlı şeyleri çok tüketmeyin. Kilo alırsınız

Ama illa bunu istiyorum diyorsanız alternatif olarak Albenininkinden almanızı öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

Yok bizim burda jeep li mersolu abiler var başbakanı bi anlatıyo bi anlatıyo şöyle dürüst adam çalmaz çırpmaz geceleri uyuyamıyor halkını düşünüyor mehmetçikleri düşünüyor başbakan bizim için hasta oldu kalın bağırsak kanseri olmuş da Haşa adamı peygamber ilan edicekler nerdeyse.

topitanemi başbakana bağladığın için gecenin kemalisti seçiyoruz seni.
    ödülünhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wfLC4lkM6dA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.