Şimdi Ara

İlk defa burgerking sipariş ettim ve sosları beğenmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saat önce siparişim geldi işte siparişim
     İlk defa burgerking sipariş ettim ve sosları beğenmedim

Steakhouse çok güzeldi ama sos ların hiç birini sevemedim hardal hariç iyiki hardal sipariş etmiştim.İşin garibi ardal hariç dier sosların hepsini kuzene verdim 10 dk da bitirdi hepsini . Durumu benim gibi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 23 Şubat 2012; 18:27:16 >

• ballı hardal ndn almadın ?
  • Almak istedim aslında keşke alsaymışım
    Mc yine iyiydi okadar övdüler sosları iyi iyi diye mc yerine bg sipariş ettim pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymerty

ballı hardal ndn almadın ?

• burger sosları daha iyi aslında daha kaliteli yapıyorlar ;)
  • yanlız değilmişim kokuyo lan onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 23 Şubat 2012; 18:46:33 >
  • ranch candır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ranch sosu burada gördüm. çok fazla övdüler, gittim denedim tavsiye eden herkese lanet okudum :D
  • Burger çok bozdu dün bir söyledim hamburger iyiydi ama patatesler hamur gibi geldi
  • Mc nin nesini seviyorsunuz küçücük hamburgerleri dişimin kovuğuna yetmiyor.Geçen sipariş veriyim dedim saat geç olmuş BK lar kapanmış,Mc vardı ablamla ordan söyledim resmen çocuk menüsü gibi hamburger geldi birde adında Big yazıyor 13 14 lira vermiştim içim yandı lan.Steakhouse un Whooperin gözünü seveyim bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Burger çok bozdu dün bir söyledim hamburger iyiydi ama patatesler hamur gibi geldi

aksine dahada düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.