Şimdi Ara

Bim Den Alınan SBego Helicopter Deneme Video sunu Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 26 Temmuz 2008; 23:26:04 >

• Dostum biz de ilk kullanımda kuyruk pervanesini kırdık, bir tane yedek var onu taktık..O da kırılırsa kuyruk pervanesini nerden buluruz fikrin varmı
  • hiç bi fikrim yok yav . Ama herlde kadıköyde vardır
  • gzl uçuomuş tuttum
  • hala satılıyormudur?
  • Up
  • dümdüz uçuyo yaw, benimkinin düz havaya kaldırmak imkansız gibi birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Up

bu nedir ya arkadaşın sorduğu soruya yanıt versen daha iyi olurdu

şu 'up' çok saçma gelio bana
  • alamanyadan almştım aynısını ama iyi dayandı
    sonra uçak aldım gaza gelip ama onu ucuracak yer bulamıyorm.d
  • kaç para bu
  • HErelde Satılıyordur.Ben daha bu sabah aldım
    quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

hala satılıyormudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

kaç para bu

20 ytl.
  • Ne kadar fiyatı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetin62

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

kaç para bu

20 ytl.

iyi,fazla birşey değilmiş ama yaşımız geçti yahu
  • heli kameraya doğru gelirken sanki lightsaberın sesini çıkardı dikkat eden oldumu
  • Arkadaşlar 20 ytl lik aletle hobi yapacaklarını zannedip alıyolar 2 gün sonra çöpe.Kanadı kırılıyor pervanesi yamuluyor.Helikopter için 650, uçak için 1000 ytl yi gözden çıkarmak lazım.Düzgün hobi yapmak için.
  • Arkadaşın mesajını görmedim özürdilerim.O Up yukarı çıksın diye yazdım Güncel yazcam da üşeniom
    quote:

Orjinalden alıntı: SonsuzaRaP

quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Up

bu nedir ya arkadaşın sorduğu soruya yanıt versen daha iyi olurdu

şu 'up' çok saçma gelio bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

Bugün bende Bim A.ş.'ye gittim ;

Birincisinde helikopteri aldım köpüksüz olanından eve geldim uçurdum beğenmedim . Fişimle beraber gittim adamlar bişe demedi değiştirdim.Köpükten olanınından aldım

İkincisinde köpüklüyü uçuryordum avizeye çarptı kanadı kırıldı. Gittim tekrar abi dedim bunun kanada kırıkmış . Ordakiler başından salladı git değiş dediler.Değiştim değişik rengini aldım

Üçüncü
    olaydada helikopterimle geliyordum bakkalın önünden geçiyordum.Bakkaldaki arkadaşlar gel bi test yapalım dediler. Bakkal içinde uçurmaya çalıştık yere v.s çarptı kanadı kırıldı . Ve kanadını kıranı helikopterle bime gönderdim fişle

Dördüncüsü
    elime geldi direk eve geldim şuan bi kere uçurdum bimden ve helikopterden gayet memnumum

Toplamda 4 helikopteri test etmiş oldum

İşte son helikopterim:

• benimkide öyle uçuyormuş. mehmet fatih havalandırma çubuğunu ortaya getirdiğimde heli ötmeye başlıyor sendede öylemi, havada sabit tutabilmek için en düşük ayara getiriyorum bu seferde inmeye başlıyor
  • Abi Ayıp ama ya.3 tane bozuk ürün hediye etmişsin BİM e
    quote:

quote:

Bugün bende Bim A.ş.'ye gittim ;

Birincisinde helikopteri aldım köpüksüz olanından eve geldim uçurdum beğenmedim . Fişimle beraber gittim adamlar bişe demedi değiştirdim.Köpükten olanınından aldım

İkincisinde köpüklüyü uçuryordum avizeye çarptı kanadı kırıldı. Gittim tekrar abi dedim bunun kanada kırıkmış . Ordakiler başından salladı git değiş dediler.Değiştim değişik rengini aldım

Üçüncü
    olaydada helikopterimle geliyordum bakkalın önünden geçiyordum.Bakkaldaki arkadaşlar gel bi test yapalım dediler. Bakkal içinde uçurmaya çalıştık yere v.s çarptı kanadı kırıldı . Ve kanadını kıranı helikopterle bime gönderdim fişle

Dördüncüsü
    elime geldi direk eve geldim şuan bi kere uçurdum bimden ve helikopterden gayet memnumum

Toplamda 4 helikopteri test etmiş oldum

İşte son helikopterim:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.