Şimdi Ara

BİM’den akıllara zarar Gökkuşağı kararı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
2
Favori
9.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alicho

Homofobik olan insanların çoğunluğu gaydir arkadaşlar bu konu net, bir sürü makale atabilirim size. Buna kendi kendilerine ne yapıyorlarsa yapsınlar ama öyle sokağa çıkmasınlar diyenler de dahil.

Atar mısın hocam merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 88mph

Bu mesaj silindi.
    BİM’den akıllara zarar Gökkuşağı kararı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Bu tipleri ciddiye almaya gerek yok , ithalatçı yetiştirememiştir.Çin sarımsağı satan adamlar

bunlar BİM’den akıllara zarar Gökkuşağı kararı 

Hem bu hafta Flamingo desenli zamazingolar satıyorlar onu nasıl satıyorlar ....

1)Ne kutusu ln o bi söyle hele?

2) Neden sayamıyorsun bak (cahape oyları falan varsa sayma zaten o ayrı mesele) onu da söylemedin...

3)Silivri soğuktur ha bak corona da vardır şimdi....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • webmastr_99 kullanıcısına yanıt

Kuşunuz için ödül yemleri alın. Onu ürkütmeden yavaş yavaş yemleri verin. Bu yemler onların en sevdiği yemlerdir BİM’den akıllara zarar Gökkuşağı kararı BİM’den akıllara zarar Gökkuşağı kararı 

Yastık mı ahlaksız lamba mı? BİM’den akıllara zarar Gökkuşağı kararı  Şaka mısınız yoksa gerçekten mi düşünce yapınız böyle? Eğer gerçekse söyleyeyim içinizde bastırılmaya çalışılan bir gaylik var. Ciddi ciddi erkeklere ilgi duyuyor ama sözde dini ya da mahalli baskıdan bunu örtüp geriye atmaya çalışıyor, kendinize bile açılamıyorsunuz. Hani en iyi ihtimalle diyorum, onun dışında alt tarafı gök kuşağı objesini gaylikle ya da artık neyle bağdaştırıyorsunuz bilmiyorum ciddi psikolojik sıkıntı.

• İngilizler alan Turing'e zamanında eşcinsel diye mobbing uygulamıştı.Turing intihar etmişti.simdi o İngiltere'nin geldiği seviye belli. Bizimkiler de ders çıkaracaklarına yasaklıyorlar.yasaklayın abicim gelecekte bu tarz hükümetlerin tekrar gün yuzu görmemesi yönünde güzel bit adım olarak görüyorum bu tarz olayları.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.