Bim de Su larda %50 indirim Genel kanpanya
-
-
güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne zamana kadar devam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şokta migrosta 1+1 kampanyası var. Nedir bu sulardaki olay? arkasından ne çıkacak bakalım
_____________________________ -
Bimlerde cogunlukla abant var, pazartesi son dediler ama çoğu yerde stoklar bitmişti bile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
pazardada sebze fiyatları son 20 gündür bedava neredeyse ne oluyo bu satıcılara hergün zam yapmaları lazım normalde
Pazartesi son dedi çalışan ama dedgnz gibi 5lt 0 a düşmüş
bana bugünlük dediler ama devam ediyorsa bir kac bim gezecem fiyatlar gercekten uygun yeni uretim sular dursun evde.
Bizim buradaki bimden böyle bir şey bekliyordum gittim hiç dokunulmamış insanların haberi yok sanırsam olsaydı bırakmazlardı
tuik enflasyon icin ölçüm alıyor düşük çıkmasi icin yapılan ince ayarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Crystal mountains -
Bu sabah aldim indirim devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilişim teknolojileri öğretmeni -
5 lt sıfıra düşmüş derken bedava mı dağıtıyorlar 5 lt şişeleri?
stok sıfır olmuş
su diye satılan şey kuyudan çektikleri arıtma bir su . maliyet 5 lt su için 1 tl bile değildir. Birde konudan alakasız ama bu fındık nasıl 1500 tl oldu biri açıklayabilir mi?
Dün bagajı doldurmuştum kaldıysa bugün de doldurayım bari akmaz kokmaz paketli su sonuçta. Yalnız bu indirim yüzünden bel fıtığı olmazsak iyidir.
Bugün bi tane bimde 5 lt su buldum 12 adet koydum arabaya kasada toplu satışımız yok dedi çalışan böyle bir şey mümkün mü acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ayrı ayrı çekseydi. 4 tane 4 tane mesela.
bim şubelerinin keyfi uygulamalari. bende 8 koli aldım ödedikten sonra bir sınır var mi yeniden almak istesem diye sordum yok dediler. ancak baska ilçede almak isteyen arkadaşıma vermemisler 2 koliden fazla veremeyiz demişler. bakkal olsak güle oynaya verirler ama vatandas olunca olmayan kurallar üretiliyor malesef.
Çok fazla zamanım yoktu tamam dedim geçtim, 10 tane çay alsak sorun edecekler mi merak ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
yıl sonu eflasyonu düşük göstermek ve ocak ayı zammına enflasyon eksiye düştü vs deyip maaşlara mümkün olduğunca en az zammı yapmak maksadını taşıyor bence bu marketlerin su kampanyaları. ve aralık ayında birçok temel tüketim ürünlerinde ve gıda da büyük indirimler olacaktır. 3 harfliler, tarım kredi, migros ve caffefoursa gibi marketlerde 1-2 aylık indirimlerle en az 6-7 ayı hiç edilecek vatandaşın. |
|
Dedi sıcak firsatlarda takılan adam.. Ben 300 liralık su aldım normalde alsam 600 tutacakti. 300 lira cebime kaldı. Bimde 1 km ilerde. Git gel aracım 4.5 lira yakiyo. Böyle arkadaşlarım vardı benim senin gibi. 100 lira için uğraşılır mi 300 lira için uğraşılır mi diyenler şuan geçim sıkıntısı çekip benden 3-5 bin TL borç istiyorlar. Bende diyorum ki 3-5 bin için uğraşılır mi git taksitli avans çek |
|
Evet 13 lira kazanıyorum, 130 lira için geziyorum. Başka sorunuz var mı?
|
Benzer içerikler
- office ürün anahtarı ücretsiz
- tübitak promosyon kodu
- setcard geçen marketler ankara
- ccleaner pro key
- denizbank davet kodu nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android