Bildirim
BİM'de Satılan Apple in lisans verdiği Şarj kablosu :::....:::....:::
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
MFI lisansı var mı? Görmeden yorum yapmak zor. İsmi cismi nedir? Fotoğraf koysan en azından araştırabilirdik. -
Arkadasım bim her yerde var, bi bakarsanız bilgi verirseniz herkes için yararlı olur. -
Alınmaz o üzerindeki Marka Duyulmadık.Kasa üstündeydi hesaplidir belki diye sordum dediginiz fiyatlar dedi kasiyer Apple orjinal kablo dedi.Markaya baktim arkama bakmadan gittim.Bu da böyle bir andımdır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:)) peki önereceğiniz bir yer var mı? arac cakmaklığında kullanıcam kabloyu. -
quote:
Orijinalden alıntı: navigator_
:)) peki önereceğiniz bir yer var mı? arac cakmaklığında kullanıcam kabloyu.
teknosa ttec aldım 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum kablo + şarj cihazı 35-36 TL gibi bir rakamdı. -
Bir kere alacağın kabloda mutlaka MFI lisansı olmalı yoksa ilk başta güzel çalışır 15-20 gün sonra şarj etmemeye başlar. İyi bir Apple kablosu 50 TL civarlarında, daha ucuzları da var ama malesef bu cihazlar için kaliteli uzun ömürlü bir kablo istiyorsan paraya kıyacaksın. Tavsiyem, Teknosa'dan Hama marka kablo alman. Hem çok kalitelidir, hem sağlamdır. Yaklaşık 1 sene önce aldım halen sorunsuz, kesintisiz kullanıyorum. Uçlarda, kablo dış yüzeyinde çatlama, kopma vs olmadı. Geçen sene 50 TL civarında almıştım, Teknosa'da hala 50 TL, D&R'da 52 TL imiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Ağustos 2016; 10:42:28 > -
Sizin de bildiğiniz gibi telefonu şarj ederken kablomuz da sürekli tekrar eden bozulmalar, bazı zaman kopmalar,kırılmalar her zaman sorun olmuştur.
Bende bunların çözümü olarak Echo İron Wire çelik şarj kablosunu buldum ve bu ürünün de herkese uygun fiyata gitmesi için satış işlemlerini başlattım.
Artık şarj kablosu derdi bu ürün sayesinde tarih oldu.
iletişim için bana ulaşabilirsiniz
ürünün linki:
https://www.youtube.com/watch?v=kzdZzphOaIU -
Hocam ne kadara alabiliriz? -
70 TL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X