Şimdi Ara

Bim de puf yelek 17,5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
9.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bunlara bakıcam ben.. nasıldır kalitesi filan.. önceki yıllarla aynıysa kullananlar yorum yapabilir mi..
  • Dün baktım henüz gelmemiş cuma günü gelicek dediler.Banada lazım şantiyede giymek için.Ama kalitesi nasıl bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

bunlara bakıcam ben.. nasıldır kalitesi filan.. önceki yıllarla aynıysa kullananlar yorum yapabilir mi..

ben geçen sene aynısından aldım ancak markası HATEMOĞLU idi ,çok çok kaliteli , şantiyede falan giymeye içiniz elvermez 50-60 liralık yeleklerden çok daha düzgün ve kaliteli duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

quote:

bunlara bakıcam ben.. nasıldır kalitesi filan.. önceki yıllarla aynıysa kullananlar yorum yapabilir mi..

ben geçen sene aynısından aldım ancak markası HATEMOĞLU idi ,çok çok kaliteli , şantiyede falan giymeye içiniz elvermez 50-60 liralık yeleklerden çok daha düzgün ve kaliteli duruyor.

bu senekiler hatemoğlu değilse bile inşallah kalitelidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

quote:

Valla şantiye soğunu yediğin zaman gözün bişey görmüyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth
    Valla şantiye soğunu yediğin zaman gözün bişey görmüyor hocam

Meslektaşıma katılıyorum
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatemoğlu kaliteli bir markamıdır öyleyse bimde ne işi var yada bimde neden ucuz 2. kalitemidir bişey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

hatemoğlu kaliteli bir markamıdır öyleyse bimde ne işi var yada bimde neden ucuz 2. kalitemidir bişey anlamadım

Bim in Türkiye de 2500 civarı mağazası bulunuyor. yani her mağaza için 20 tane yelek alsa toplam 50.000 yelek yapar.çok ciddi bir rakam. üstelik sadık bir müşteri kitlesi de var. bunları kısa sürelerde de satabiliyor. yani stok fazlası ürünleri satmak için de firmalar için iyi bir fırsat. Bim stok fazlası olan şirketlerle anlaşmalar yaparak epey uygun bir fiyata alabilir. piyasadaki aynı ürünlerden daha az kaliteli olacağını sanmam.
  • Evet bim'in çok fazla mağazası ve büyük bir potansiyeli var , istediği firmaya istediği ürünü yaptırabiliyor (fason veya aynı marka ile)veya stoktaki fazla ürünü istediği fiyattan alabiliyor, çünkü şu kriz ortamında tamamen peşin çalışan ender firmalardan biridir. spottan ürün alır , büyük firmalardan alır kısaca peşin paraya ucuz fiyata bulduğu tüm ürünleri alır .geçen sene çalıştığım firmayla spot ürün anlaşması yapılmıştı çok fazla ürünü , çok uygun fiyattan ve tamamını peşin almışlardı.(1 ayda 2-3 Trilyon eski tl ile )(ürün depolarına iner para hesaba geçer)
  • ürünü aldım arkadaşlar
    markası hatemoglu değil
    toronto markalı bir ürün
    cin malı

muflonu kalın degıl cok ınce
    soguktan koruma konusunda pek bi beklenti içinde olmamak gerekli

kumaşı %100 pollyester ve baya parlak mat degıl
    şemsiye kumasından

sadece siyah ve bordo değil katalogdakı gıbı
    siyah bordo gri ve yesil renkler gelmıs

xxl ve xl bedenleri geldıgı gıbı tukenmıs

içi tamamen polar degil sadece yakasının içi polar
    bi iç cebi birde cep telefonu cebi var

fermuarı alttanda yukarı dogru acılabılıyor

m bedeni 48-50
    l bedeni 52-54
    xl bedeni 56
    xxl bedeni 58
    e tekabül ediyormus etiketinde yazdıgına gore

bu fiyata alınırmı
    bence alınır

(beden ve renk bulabılırsenız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 23 Ekim 2009; 10:41:06 >

• siyah rengini bulamadım ve bordoya baktım ama resimdeki görüntüyle alakası yok. kumaşı çok parlak. diğer arkadaşın da dediği gibi şemsiye kumaşı izlenimi veriyor. kalınlık olarak yetersiz. ben almadım. tercih eden arkadaşlara hayırlı olsun..
  • siyah rengini bulamadım bulsam alırdım belki
  • sıyah baya parlaktı pıyanıst şantor gomlegı gıbı...
    sıyah vardı şişlide ama aılnacak gıbı degıldı...
    gri aldım
    yagmurluk nıyetıne
  • demekki bizim burdada şantör gömleğini tercih ediyor millet kapış kapış almış kalmamış
  • ben geçen kış 17 tl ye bunun montunu aldım gayet iyi bu kışda giyicem
  • gecensenekıler hatemoglununmus dedıklerıne gore
    bu sene sadece deriler hatemoglu

bunlar toronto dıye cın malı...

keske o gecen senekılerden bulabilsek
  • geçen sene hatemoğlu gömlek kravat kol düğmesi 20 tl ye gelmişti ondan bir daha gelirse yine alacam süper gömlekti
  • super fırsatmıs
    markasız kol dugmesı bıle alınamaz o fıyata

kı gomlek kol dugmesı kravat bedava 20 lıraya

bız ala ala sımdılık bı parlak grı yelek alabıldık.
    takım yapmak ıcın pantolonunu beklıcez artık :)

Bim de puf yelek 17,5 TL
  • bim de çok şey aldım öyle düşeş fiyatlara millet sanıyorki çok para veriyorum halbuki 4 paket sigara parasına yani belkide birinin bir hafta dumana verdiği paraya ben yıllarca giyebileceğim gömlek gravat alıyorum evde bolca gömleğim olmasına rağmen bime yine aynı dar kesim uzun kol hatemoğlu gömlek gelsin yine alırım sonuçta tek renk beyaz siyaha v.s. gömlek modası geçmez her zaman giyilir 20 tl ye aldım deseler ağızları açık kalır heralde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.