Şimdi Ara

Bim`de Kasiyer kız içime düşecekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler olay Bimde yasanmistir ama csb degil

Sampuan almak icin disari ciktim dedim bime gideyim Bim en sevdigim evrensel uluslararasi kaliteli markalardan biridir bildiginiz gibi.neyse girdim magazaya dukkan tabii bizim ev kadar oldugu icin gezmeye pek gerek yok.Direk sampuanlarin oldugu yere gittim aldim kasaya dogru ilerledim onumde 2-3 kisi var neyse beklemeye basladim kiz beni gordu onunde ki musterinin urunlerini cihaza okutmasi sirasinda her "ditt" edisinde kiz bana bakiyor tahmini benle ayni yasta yada en kotu 1-2 yas buyuktur olsa olsa.kizda yuzuk felanda yok orta halli bir kiz.Ama beni nasil kesiyor ben utandim neredeyse sira bana geldi koydum urunleri kiz bana bakiyor hala bende ona bakmaya basladim birazcik cesaret dedim kendi kendime 2 tane sampuan almistim beyfendi su kadar tuttu dedi hemen kredi kartini cikardim normalde benden onceki musterilere pin girdigimiz pos makinesi kasanin ustunde duruyordu oradan giriyorlardi sira bana geldiginde kiz pos cihazini eline aldi bana uzatti lutfen sifre giriniz dedi hala bakiyor bana. Pardon isminizi ogrenebilir miyim dedim burda yenisiniz galiba dedim evet dedi ismim ezgi dedi peki tesekkur ederim kolay gelsin dedim bu arada sizin isminiz ne diye sordu soyledim peki memnun oldum yine beklerim dedi gulumsedik birbirimize ciktim annem arabada bekliyordu beni nasip degilmis

Olay tamamen gercektir csb degil bu arada yasim 19 buda boyle bir anim iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezgi beni ne çabuk unutmuş

• çeyreğimizi takar limonatamızı içer gideriz.
  • Cesaret edip kizla tanisman iyi olmus sonraki bulusmada da gerekeni yap

• Ezgi herkese böyle yapıyor.Benide kesiyordu ben iplemiyordum.Pişman değilim.
  • Hacım o bana da oldu birkaç kez farklı bim şubelerinde kasiyer kız beni görünce böyle bir gülümsedi saçlarıyla filan oynamaya başladı ben de nezaketen gülümsedim aldıklarımı poşete koyup çıktığımda sanırım hala arkamdan bakıyordu ki benden sonraki teyze kızım dalmışsın dedi duydum ve çıktım gittim.

Kısaca müşteri memnuniyetindendir diye düşünüyorum.
  • İşte böyleleri yüzünden erkekler sokakta rahatça yürüyemiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olay tamamen csb

"Sampuan almak icin disari ciktim dedim bime gideyim" "memnun oldum yine beklerim dedi gulumsedik birbirimize ciktim annem arabada bekliyordu beni nasip degilmis" hikayenin başıyla sonu tutarsız olmuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

olay tamamen csb

"Sampuan almak icin disari ciktim dedim bime gideyim" "memnun oldum yine beklerim dedi gulumsedik birbirimize ciktim annem arabada bekliyordu beni nasip degilmis" hikayenin başıyla sonu tutarsız olmuş ama

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Beyler olay Bimde yasanmistir ama csb degil

Sampuan almak icin disari ciktim dedim bime gideyim Bim en sevdigim evrensel uluslararasi kaliteli markalardan biridir bildiginiz gibi.neyse girdim magazaya dukkan tabii bizim ev kadar oldugu icin gezmeye pek gerek yok.Direk sampuanlarin oldugu yere gittim aldim kasaya dogru ilerledim onumde 2-3 kisi var neyse beklemeye basladim kiz beni gordu onunde ki musterinin urunlerini cihaza okutmasi sirasinda her "ditt" edisinde kiz bana bakiyor tahmini benle ayni yasta yada en kotu 1-2 yas buyuktur olsa olsa.kizda yuzuk felanda yok orta halli bir kiz.Ama beni nasil kesiyor ben utandim neredeyse sira bana geldi koydum urunleri kiz bana bakiyor hala bende ona bakmaya basladim birazcik cesaret dedim kendi kendime 2 tane sampuan almistim beyfendi su kadar tuttu dedi hemen kredi kartini cikardim normalde benden onceki musterilere pin girdigimiz pos makinesi kasanin ustunde duruyordu oradan giriyorlardi sira bana geldiginde kiz pos cihazini eline aldi bana uzatti lutfen sifre giriniz dedi hala bakiyor bana. Pardon isminizi ogrenebilir miyim dedim burda yenisiniz galiba dedim evet dedi ismim ezgi dedi peki tesekkur ederim kolay gelsin dedim bu arada sizin isminiz ne diye sordu soyledim peki memnun oldum yine beklerim dedi gulumsedik birbirimize ciktim annem arabada bekliyordu beni nasip degilmis

Olay tamamen gercektir csb degil bu arada yasim 19 buda boyle bir anim iste

Pilavlı olursa gelirim düğüne

• Ezgiyle ne çılgın geceler geçirmiştim bee şimdi sen diyince hatırladım. Çılgın kız. Sırtımda hala tırnaklarının izi durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

olay tamamen csb

Hocam ben evden ciktigimda annemde evde degildi bankadaydi gelirken senide alayim dedi tamam dedim

Demez olaydim o ayri

• Kızı iş çıkışı birer di di ısmarlamaya götür, yanınada bİM'in bi çekirdeği vardı adını unuttum. Ondan al. Kız sana daha çok bağlanacaktır.
  • Az önce meshur peynircide ki kasiyer cok guzeldi balgat subesinde

• Ula bizim burdaki kasiyerin adıda ezgi
  • DH DE KASİYER FANTAZİSİ VAR ARKADAS

• guzel bi ani olmvs

• ismini niye aldın fişte yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

ismini niye aldın fişte yazıyor

İsmini öğrenmekle tanışmak aynı şey mi?
  • lan o kız benim kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.