Şimdi Ara

Bim de KAFKAS marka Fındıklı Acıbadem kurabiyesi sadece 1,25 TL (mükemmel bir lezzet) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
21.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fındıklı yazıyor ama dış kaplaması fındıklı değil ki. İçinde çok az 1 çay kaşığı kadar fındık kreması var ve inanılmaz kuru. Kurabiye gibi. Bunu beğenenler sanırım hiç gerçek acıbadem yememiş :(
  • bende onu demeye calısıyorum ismi üstünde acı olur :=) cok tatlı yazmıslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

bim e yeni gelmiş alıp denemenizi tavsiye ediyorum çok lezzetli güzel bir ürün hemde o fiyata

1.25 iyi fiyat. Bugün alıp denedim. Bu fiyata güzel.
  • sağlam hort
  • Kaç yıllık konuyu hortlattınız ya, tarihe bakmayanların zamanına yazık oluyor. Lütfen dikkatli olalım! Saygılar..
  • Fiyatı hala aynı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

BİM de 5 lt su 1,25 tl

ve en önemlisi

SNİKERS 80 GR ÇİKOLATA 1,5 TL

en son eti maximus 500kuruş iken 3 lü paket 3 tane almıştım. normalde 2,8 tl idi. ancak SİKERS sever ler için 1,5 tl süperrrr

• Yaaa silin artık şu konuları ömründe sütlaç yemeyen acıbadem yemeyen bimde yiyip konuyu tekrar açıyor

aha da size gerçekler Bimdeki sütlaç sütlaç değil, acıbadem acıbadem değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

BİM de 5 lt su 1,25 tl

ve en önemlisi

SNİKERS 80 GR ÇİKOLATA 1,5 TL

en son eti maximus 500kuruş iken 3 lü paket 3 tane almıştım. normalde 2,8 tl idi. ancak SİKERS sever ler için 1,5 tl süperrrr

dün tansaşta bounty twix snickers 1,25 tl idi normalde 1,80 e falan satılıyor

Ne pahalıymış yav zamanında onlar. Şimdi neredeyse hepsi 1 TL. Bazen 85 kuruş oluyor.

• Hayatımda yediğim en rezil acıbademdi bimdeki.
    2 paketi de malesef çöpe gitti,onu acımadem diye alıp yiyenin aklına şaşarım!
  • bende kafkas ismini görünce 4 tane kaptım ama lezzet olarak bizim burdaki pastanenin acıbademi bile daha güzel.... Gerçek acıbadem lezzetini arayanlar hüsranla karşılaşabilirler benim gibi. Kafkasa yakışmadı..

Bu Acıbadem değil olsa olsa Le Badem olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanakan_tr

Fındıklı acıbadem kurabiyesi değil yanlız satılan. acıbadem aromalı fındık kurabiyesi yani içinde badem falan yok. Bir yerde 2,5 lira acıbadem vardı, gerçeğinden.

Arkadaşımız doğru söylemiş...

Arkadaşlar BİM'de satılmakta olan Acıbadem kurabiyesinin içinde BADEM YOK!
    Sadece ACIBADEM AROMASI VAR!

Aromayı da zaten Migros gibi yerlerde satıyorlar.

Bim de KAFKAS marka Fındıklı Acıbadem kurabiyesi sadece 1,25 TL (mükemmel bir lezzet)

Bim de KAFKAS marka Fındıklı Acıbadem kurabiyesi sadece 1,25 TL (mükemmel bir lezzet)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.