Şimdi Ara

Bim'de Çalışmaya Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
11.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim ve kısa süre önce BİM'de part-time olarak çalışmaya başladım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, elimden geldiğimce cevaplarım.

Not: Yere düşen donmuş sufleleri yerden alıp tekrar dondurucuya koyuyoruz. Geçen düşürdüm ordan biliyorum

• Çalışma saatleri ,kendin mi başvurdun yoksa tanıdık sayesinde mi girdin ,maaş ne kadar
  • kac saat çalışıyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 kuruşluk gofretlerin sırrı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Çalışma saatleri ,kendin mi başvurdun yoksa tanıdık sayesinde mi girdin ,maaş ne kadar

Hafta içi 3 , hafta sonu 2 gün çalışıyorum. Hafta içi 5'er saat hafta sonu da toplamda 30'a tamamlayacak şekilde çalışıyorum.

Evimin yakınındaki Bim'e CV bıraktım , 1 hafta sonra telefonla bölge müdürü aradı ve iş görüşmesine çağırdı. Daha sonrada başka bir şubede çalışmaya başladım , eğer boşluk olursa evimin yakınındakine geçeceğim.

Daha ilk maaşımı almadım ama ilk 2 ay 750-800 olacak. 2 ay sonra da primlerle birlikte 900 civarı olacak diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

quote:

Çalışma saatleri ,kendin mi başvurdun yoksa tanıdık sayesinde mi girdin ,maaş ne kadar

Hafta içi 3 , hafta sonu 2 gün çalışıyorum. Hafta içi 5'er saat hafta sonu da toplamda 30'a tamamlayacak şekilde çalışıyorum.

Evimin yakınındaki Bim'e CV bıraktım , 1 hafta sonra telefonla bölge müdürü aradı ve iş görüşmesine çağırdı. Daha sonrada başka bir şubede çalışmaya başladım , eğer boşluk olursa evimin yakınındakine geçeceğim.

Daha ilk maaşımı almadım ama ilk 2 ay 750-800 olacak. 2 ay sonra da primlerle birlikte 900 civarı olacak diye biliyorum

Alıntıları Göster
    @Köse İmam Haftada 5 gün 30 saat çalışıyorum.

@LoL_Game O sırlara vakıf olamadım daha ama bence fiyatı ucuz tutup sürümden kazanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

25 kuruşluk gofretlerin sırrı ne?

Bende merak ediyorum..! Bim yogurtları kireçten mi yapıyorlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Gofgofu, çokonattan güzel yapan sır nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

25 kuruşluk gofretlerin sırrı ne?

Bende merak ediyorum..! Bim yogurtları kireçten mi yapıyorlar ?

Alıntıları Göster
    @slobodno tabi ki hayır :) Süt ürünleri birçok markadan daha kaliteli. Son kullanma tarihleri de düzenli olarak kontrol ediliyor.
  • quote:

@slobodno tabi ki hayır :) Süt ürünleri birçok markadan daha kaliteli. Son kullanma tarihleri de düzenli olarak kontrol ediliyor.
    Çikolatalı sütleri nesquikten güzel yapan sır nedir ?

Gerçekten cemaatin mi ?

Açılımı büyük islam marketletimi yoksa büyük istanbul marketleri mi ?
  • quote:

@StoryLine Gofgof'un çikolatası daha kolay eriyor gibi geldi bana :) Belki de ondandır.
  • Hayırlı olsun. Maaşı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hafta içi 3 h.sonu 2 gün toplamda 5 gün. Bu nasıl bir part-time ? Çalışma günleri çok fazla zaten en fazla haftada 30 ayda 120 çalışabilirsin part-time olarak çalışma bakanlığının yasasına göre yani seni kullanacakları maks sürede çalıştırıyorlar. Daha önceden part-time çalıştığımda haftada 20-25 saat arası çalışıyordum gün olarak da en fazla 4 gün (3 h.içi 1 h.sonu ya da sadece 3 h.içi h.sonu tatil şeklinde) anca kendime zaman kalıyordu. Hem üni hem haftada 30 saat çalışma uzun vadede çok enerjini götürür. Hele ki Bim'de fiziken çok iş yapılıyor beden yorgunluğu çok olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Hayırlı olsun. Maaşı?
    @slobodno çikolatalı süt hakkında bir bilgim yok. Cemaatin değil diye biliyorum, hatta karşı karşıyalar galiba. Açılımı Birleşik Mağazalar olarak geçiyor resmiyette.

@kandorfeyta Eyvallah , ilk maaşımı almadım kesin olarak rakamı bilmiyorum ama 800 civarında olacak.
  • quote:

@slobodno çikolatalı süt hakkında bir bilgim yok. Cemaatin değil diye biliyorum, hatta karşı karşıyalar galiba. Açılımı Birleşik Mağazalar olarak geçiyor resmiyette.

@kandorfeyta Eyvallah , ilk maaşımı almadım kesin olarak rakamı bilmiyorum ama 800 civarında olacak.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Hafta içi 3 h.sonu 2 gün toplamda 5 gün. Bu nasıl bir part-time ? Çalışma günleri çok fazla zaten en fazla haftada 30 ayda 120 çalışabilirsin part-time olarak çalışma bakanlığının yasasına göre yani seni kullanacakları maks sürede çalıştırıyorlar. Daha önceden part-time çalıştığımda haftada 20-25 saat arası çalışıyordum gün olarak da en fazla 4 gün (3 h.içi 1 h.sonu ya da sadece 3 h.içi h.sonu tatil şeklinde) anca kendime zaman kalıyordu. Hem üni hem haftada 30 saat çalışma uzun vadede çok enerjini götürür. Hele ki Bim'de fiziken çok iş yapılıyor beden yorgunluğu çok olur.

Haklısın hocam bende işe girerken 25 saat olarak girdim ama daha sonra hafta sonu çalışma saatini artırmak ister misin dediler bende kabul ettim. Şuan hazırlıktayım o yüzden iş+okul götürebiliyorum. Almak istediğim bazı şeyler var o yüzden para biriktirmek için çalışıyorum. Bölüme geçince büyük ihtimalle devam edemem. Zaten işe girerken gidebildiğin kadar gidersin demişti bölge müdürü. Okulumu zorladığı anda bırakırım işi , önceliğim okul.

• quote:

Orijinalden alıntı: deresay

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    tam olarak ne iş yapıyorsun? zor mu? mezun olunca bimde çalışmayı planlıyorum :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

tam olarak ne iş yapıyorsun? zor mu? mezun olunca bimde çalışmayı planlıyorum :d

Alıntıları Göster
    Yeni elemanlar ne yapıyorlar ? İlk başlangıçda ne tür bir eğitim alıyorsun , direk kasayamı geçiyorsun yoksa Depo kısmını mı öğreniyorsun ? Başlayalı kaç gün oldu , zorluk derecesi nedir ?
  • quote:

Dini değerlere saygı gösteriyorlar cumaları kapatıyorlar bir kaç yerde denk geldim ben..Cemaatin değil mi ? Fetonun diyorlardı da.
  • Meteormta kullanıcısına yanıt
    Ben bölüm bazlı düşündüm de. Hazırlıktaysan biraz daha rahat olur tabi. Hayırlısı olsun o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.