Arkadaş 13 yaşındaki kızıma bir kulaklık alacaktık şimdi gidip burayı okuyunca tereddüte düştüm alalımmı almayalımmı sahtemi son olarak birşey söyleyecek biri varmıdır birde kızım 13 yaşında ona büyük olurmu alan arkadaşlar |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hızlı cevap için çok saol |
|
|
Ben 1 Yıldır kullanıyorum. Mikrafon kalitesi benim Apple Airpods lardan çok daha iyi. Ses olarak muzazzam kaliteli. Her tarz bass ve şarkı türüne hitap edecek şekilde. Ayrıca çekim kalitesi çok iyi. 10 mt den fazla mesafeden hiç bir kesilme yapmıyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bir sorum olacak. Bende Q10 var ve sanırım ses yüksekliği Vortexle aynıdır veya adha yüksektir(kaliteden bahsetmiyorum). Aynı zamanda 2. nesil airpods var aktif kullandığım. Ben iki kulaklığı da en son sese getirdiğimde hemen hemen hissettiğim ses aynı. Tabi Q10'larla dışarıdan gelen ses neredeyse sıfıra düşüyor ama ses yüksekliğinde yine de aralarında bir uçurum olur demiştim. Sizde durum nedir ? |
Şu aşağıdaki ürün BİM'in sattığından daha iyi değil mi? Bence BİM ile uğraşmak yerine, üst modeli (5.0 bluetooth vb) almak daha mantıklı. Ama yukarıdaki fiyat bir indirimle oraya gelmişti ve öyle kaldı. Hızlı davranılmazsa yukarı çıkacaktır muhtemelen. |
|
pil bataraya için bimdekının sarj suresı mı ıyı |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Üstad BİM den aldım kutuyu açmadım senden inceleme bekliyorum. Ona göre Hepsiburada dan Q10 geçecem indirim bitmeden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçmiş olsun hocam. Sağlık en önemlisi. Onlar hep yüzeysel incelemeler adam akıllı yerli bir inceleme gelmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |