|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar alanların canını sıkmak istemem ama ürün replika gibi duruyor. Ürünü sabah ben de aldım ve gördüğüm kalite karşısında şaşırdım. Çünkü daha önce yakın bir arkadaşım da kulaklığı satın aldığında en azından kozmetik olarak inceleme şansım olmuştu. Bu sebeple ilk izlenimim ürünün replika olduğu oldu. Sonrasında araştırmaya başladım. Q10 var bende de bu arada. Anker sitesi ürünün kutusunun üzerinde güvenlik kodu olması gerektiği yazıyordu. Benim Q10 üzerini kontrol ettim kod mevcut. Vortex kutusunda ise güvenlik kodu yoktu. Hemen eski incelemelere baktım. Kutu tasarımının da farklı olduğunu fark ettim böylelikle. Özellikle kutunun arka tarafında yazan bilgiler eski incelemelerde farklı. Bir üçüncüsü iki Soundcore ürününe sahibim ikisinin de açılış sesi aynı. Anker kulaklırda standart bir açılış sesi kullanıyor diye biliyorum. Vortex ise bambaşka bir ses ile açıldı. Kozmetik olarak da benim Q10 ve hatırladığım kadarıyla arkadaşımın incelediğim Vortex'i ile kıyasladım. Kafa süngeri kesinlikle ne Q10 ne de arkadaşımın Vortex'i ile aynı değil bundan kesin olarak eminim. Ayrıca müşteri hizmetlerini de aradım iki kez. Birinde açılış sesini sordum. Bu konuda net bir bilgi veremeyiz dediler. İkinci aramamda ise güvenlik kodu niye yok diye sordum. Bu konuda teknik ekibe yönlendirmemiz gerekiyor dendi. Şüphelerim ve müşteri hizmetlerinin tepkisi birleşince beklemeden ürünü geri götürdüm. |
kim neden bunun replikasını yapsın ki :) belki anker bir düşük kalitede üretmiş olabilir diye düşünüyorum. edit: bu arada çantalar farklı çıkabiliyor. özellikle amazon ve aliexpress satış sayfalarına baktığımda kimi çantada ANKER yazarken kimi çantada soundcore yazıyor. Yani aynı ürünün iki farklı versiyonu olma ihtimali yüksek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 27 Kasım 2020; 22:27:36 > |
|
|
Hocam nelerin replikası yapılmıyor bunun neden yapılmasın :) Benim tahminim Türkiye'de satan firmanın yaptırdığı yönünde. Çünkü bu ürünün fiyatını uzun süredir hepsiburada da takip ediyorum. Dediğim görüşlerde birebir bugün deneyimlediğim ve şüphe çeken şeyler. Tabii ki kimsenin bu şekilde bir şey yaşamasını istemem. Ancak tüketici hakem heyetiyle ayıplı mal başvurusu yapılırsa malın misliyle değiştirilmesi talep edilebilir. Çünkü ürün güvenlik kodu yok, ürünün orijinal olduğunu gösteren bir detay da yok ayrıca. Çantada Anker yazar konusu da ilk kez sizden duyuyorum tüm soundcore ürünlerinde soundcore yazar. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En haklı aşk, alkışsız sürebilendir. Ve en haklı kavganın öznesi, Ölmemek için dövüşürken de ölebilendir.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nick : Blank81
Server : Core Class : Aero Healer Level : 85 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|