Şimdi Ara

BİM Buono Sütlü Çikolata İNCELEMEM[SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
29.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Bime göz atıp bir iki ürün alıp kasaya geldiğimde onu gördüm.Bir kaç tane vardi.Antep fıstıklısı falan vardi.Ben tercihimi Sütlüsünden yana kullandım.Fiyati Yanlis hatırlamıyorsam 80 kurustu.Evet İntro'dan sonra tanıtımımıza gecelim:

Çikolatamız resimdeki ambalajda.Son kullanma tarihi yazıyor on tarafta.Ambalaj icin sade şık bir tasarım olmuş diyebiliriz.

Ambalajı açtığımızda alüminyum folyoyla kaplı oldugunu görüyoruz.Her çikolatada olması gereken bu özelliği buono üreticileri de unutmamış.Vakit kaybetmeden folyoyu da acıyoruz :)
    ]
    Ve sonunda çikolatayla karşılaştık.Toplamda 15 küçük parçacık var ben 6 tane yedim.Cikolatadan gercekten çikolata tadı alıyorsunuz.Sert değil ağızda eriyen bir yapısı var kaymak gibi.Gercekten gunümüz çikolatalarıyla cok rahat yarışır hatta sollar bile.Yedikçe yine yemek istiyorsunuz.Tam bir çikolata tadı!

Ve son olarak tabi ki çayla test edeceğiz.Çayda 2-3 sn tutup ağzınıza attığınızda iste bu diyorsunuz gercekten.Çayla ile de performansı cok cok iyi.

Genel değerlendirme:
    Gercekten güzel bir tat.Nestleden hiçbir eksiği yok.F/P oranı mükemmel.Kalitesi müthiş,tam bir çikolata tadı var.10 üzerinden değerlendirme yapsam 9 veririm.Kasanın yakınında ürünü bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 19 Mayıs 2013; 15:26:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BİM Buono Sütlü Çikolata İncelemesi

BİM Buono Sütlü Çikolata, uygun fiyatlı ve lezzetli bir çikolata alternatifidir. İnce yapısı, onu hafif ve ağızda hoş bir tat bırakacak şekilde tasarlanmıştır.

Buono Sütlü Çikolatanın ambalajı, markanın diğer ürünleriyle uyumlu, kırmızı ve beyaz renkleriyle dikkat çekiyor. Çikolata, 100 gramlık paketlerde satılmaktadır.

Tadı açısından Buono Sütlü Çikolata, dengeli bir sütlü çikolata lezzetine sahiptir. Ne çok tatlı ne de çok acıdır, bu da onu hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun hale getirir.

Çikolatanın dokusu pürüzsüzdür ve kolayca erir. İnce yapısı sayesinde, tek seferde birkaç parça yiyebilirsiniz.

BİM Buono Sütlü Çikolata, malzemeleri açısından da dikkat çekiyor. Çikolata, kakao, şeker, süt tozu ve emülgatörlerden oluşmaktadır.

Genel olarak, BİM Buono Sütlü Çikolata, lezzetli ve uygun fiyatlı bir seçenektir. İnce yapısı ve dengeli tadı ile hem tatlı ihtiyacınızı karşılar hem de bütçenizi zorlamaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canım çekti lan ben bime gidiyorum
  • Bu kadar ucuza nasil bu kadar guzel yapiyolar anlamiyorum. Kim bilir icine ne koyuyorlardir?

• Bitterini al.

Her bime gidişimde 3 tane alırım.
    Çayla harika gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

Bu kadar ucuza nasil bu kadar guzel yapiyolar anlamiyorum. Kim bilir icine ne koyuyorlardir?

Belki de olması gereken fiyatı budur. Sırf marka diye daha fazla ödüyor olabiliriz diğer çikolatalara.
  • Panpa bim`e gittim kalmamış kim aldı o kadar bunoyuuu !!!!1111!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    cicibebe yiyorum SS'li
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Ambalajı açtığımızda aliminyum folyoyla kaplı oldugunu görüyoruz.

/>
  • bence tadı birçok markadan iyi, özellikle antep fıstıklısı 1.10 lira gibi fiyata mükemmel ötesi. fındıklısına da bayılırım 90 kuruş.
  • ben sütlü fındıklısını alıyorum müthiş oluyo

hele birde buzluğa atıp dondurup yiyince iyi oluyo
  • sütlü ve antep fıstıklı olan çok iyi. fındıklı ve bitter kötü.
  • Mağaramısın kardeş bim oldu olalı var o
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Mağaramısın kardeş bim oldu olalı var o

inceleme kardeşçYeni buono diye yazmadım zaten
  • Yapmayın çocuklar! Fruktoz insan için uygun bir şeker değildir. Hastalığa neden olur. Birinci hastalık şişmanlıktır, ikinci hastalık diyabettir, üçüncüsü pankreas kanseridir.
  • Bizde fiyatı pahalı olan şey "iyidir, kalitelidir" mantığı var. Aslında daha ucuza Buono varmış. Antepfıstıklı ve sütlüsünü deneyeceğim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Bizde fiyatı pahalı olan şey "iyidir, kalitelidir" mantığı var. Aslında daha ucuza Buono varmış. Antepfıstıklı ve sütlüsünü deneyeceğim bakalım.

evet pahalı olan kalitelidir.TOBLERONE ile bunu bir mi tutuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Bizde fiyatı pahalı olan şey "iyidir, kalitelidir" mantığı var. Aslında daha ucuza Buono varmış. Antepfıstıklı ve sütlüsünü deneyeceğim bakalım.

Prestij Fiyatları: Tüketicilerin çoğu, yüksek nitelikli ve tanınmış markalı ürünlerin fiyatlarının da yüksek olacağı kanısındadırlar. Bu kanıya dayanarak uygulanan fiyat politikası, prestij fiyatlarını ortaya çıkarır. Fiyat ve niteliğin başa baş gideceği düşüncesinde olan tüketiciler, düşük fiyatlı ürünlere karşı daha az talepte bulunurlar. Tanınmış perakendecilerin, gösterişli mağaza ve vitrin düzeniyle tüketicileri etkileyerek yüksek fiyatlarla satış yapmaları bu politikaya dayanır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Prestij Fiyatları: Tüketicilerin çoğu, yüksek nitelikli ve tanınmış markalı ürünlerin fiyatlarının da yüksek olacağı kanısındadırlar. Bu kanıya dayanarak uygulanan fiyat politikası, prestij fiyatlarını ortaya çıkarır. Fiyat ve niteliğin başa baş gideceği düşüncesinde olan tüketiciler, düşük fiyatlı ürünlere karşı daha az talepte bulunurlar. Tanınmış perakendecilerin, gösterişli mağaza ve vitrin düzeniyle tüketicileri etkileyerek yüksek fiyatlarla satış yapmaları bu politikaya dayanır.

yav he he kim ne derse desin az yerim öz yerim.

• Alüminyum olacak o aliminyum değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 3 Ocak 2013; 15:17:07 >
  • Yediğim en güzel çikolatalardan diyebilirim hele ağızda bekletince

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.