Şimdi Ara

BİM 50 ml Adidas Parfüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
5
Favori
42.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-3 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğunu kullandım bunların duş jeli el sabunu karışımı kokuları varkalıcılığı da max 13 dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

Buradan okuyunca dün ikisinden de alsim. Mavi olanini kullandim bir gun sonra bile koku hissediliyordu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Milletin kafası One Million olmuş . 12 TL olan parfümle gidip 150 TL üzeri olan parfümleri kıyaslamak saçmalık . Günlük kullanım için ideal bir parfüm adidas . Beş para etmez diyerek geçilecek bir parfüm değildir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraelhusam

sineğin yağını çıkarmak bu olsa gerek :D

O yağ ile piston2 kulaklık, kışlık bot, çeşitli deodorontlar, parfümler ve hatrı sayılır birçok şey aldım. Kafayı kullandığın sürece problem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraelhusam

vakit lazım ona. uğraşamam ben. 3-4 ayrı sipariş ver satıcıyla iletişime geç, hergün ayrı 5-6 hesaptan salla vs ııh ban göre değil

1440 dakikalık bir günde sadece 2 dakikanı ayiriyorsun. Ay sonu 5 dk. Zaman harcayıp alışveriş yapıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: me_kar

Bence Bim de satılan diğer parfümün kokusu daha kalıcı ve güzel. Adidasin hemen yanındaki ucuz olan
    ben de bimde gormeden once realden almısıtm buyuk sisesini deodorantla beraber 30 liraya ama hiç kalıcı değil. keşke bimden alsaydım da az para verseydim o uçucu kokuya

Buradan okuyunca dün ikisinden de alsim. Mavi olanini kullandim bir gun sonra bile koku hissediliyordu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Ya arkadaşlar bilen de konuşuyor bilmeyen de sallıyor. Mesleğim kimyager, kozmetik sektöründe çalışıyorum. Parfüm üretimi de yapıyoruz.

Ürettiğimiz çakma parfümlerden gönül rahatlığıyla kullanıyorum (özel değil genel üretim ) çünkü birilerinin yazdığı gibi sıkıntılı ürünler değil. Bazı sıkıntılı ürünler tabi ki var.

- Çakma parfüm esans+etil alkol+deiyonize su karışımından üretilir. Kullanılan saf esansın ifra alerjen sertifikalarında sorun yoksa ve ucuzundan metil alkol içeren alkol kullanılmıyorsa bu parfüm kalitelidir.Esans ve alkolü filtreden geçirip kullanmak başarıyı arttırır. Esans miktarı ne kadar yüksekse o kadar kaliteli ve kalıcı parfüm elde edilir. Esansları biz fransız ve türk firmadan alıyoruz, ırak - irandan gelenlerin kalitesi ve güvenilirliği nedir bilemiyorum..

- Önemli ikinci konu çakma parfümü fıslatınca ilk gelen koku ağır geliyorsa o alkol kokusudur ve parfüm yeterince dinlendirilmediği için o kokuyu alırsınız veya esansla tam karışmayıp faz oluşturmuştur.Bir diğer olasılık ise içinde çok az esans saf alkol ve hiç su yoktur :) tembel üretici zihniyeti yani, bi de derece ayarıylamı uğraşacağız diye direk alkolü basıp şişeliyorlar. Üretildikten sonra uzunca bir süre karanlıkta bekletilen parfüm kalitelidir.

EDC: kolonya%8-10 EDT:düşük kalite parfüm%10-15 EDP: parfüm %20+ ve üstü hatırladığım kadarıyla.Ne kadar ucuz o kadar az esan vardır, üretiminde de o kadar az özen vardır.

Parfüm olarak kullanmasamda tıraştan sonra adidas kolonya kullanıyorum ve kokusu kendine has olduğundan seviyorum.

• quote:

her bimde varmıydı hocam ? sarı olan yani pure game varmıydı ?

teşekkürler

Orijinalden alıntı: artemisbd

Ya arkadaşlar bilen de konuşuyor bilmeyen de sallıyor. Mesleğim kimyager, kozmetik sektöründe çalışıyorum. Parfüm üretimi de yapıyoruz.

Ürettiğimiz çakma parfümlerden gönül rahatlığıyla kullanıyorum (özel değil genel üretim ) çünkü birilerinin yazdığı gibi sıkıntılı ürünler değil. Bazı sıkıntılı ürünler tabi ki var.

- Çakma parfüm esans+etil alkol+deiyonize su karışımından üretilir. Kullanılan saf esansın ifra alerjen sertifikalarında sorun yoksa ve ucuzundan metil alkol içeren alkol kullanılmıyorsa bu parfüm kalitelidir.Esans ve alkolü filtreden geçirip kullanmak başarıyı arttırır. Esans miktarı ne kadar yüksekse o kadar kaliteli ve kalıcı parfüm elde edilir. Esansları biz fransız ve türk firmadan alıyoruz, ırak - irandan gelenlerin kalitesi ve güvenilirliği nedir bilemiyorum..

- Önemli ikinci konu çakma parfümü fıslatınca ilk gelen koku ağır geliyorsa o alkol kokusudur ve parfüm yeterince dinlendirilmediği için o kokuyu alırsınız veya esansla tam karışmayıp faz oluşturmuştur.Bir diğer olasılık ise içinde çok az esans saf alkol ve hiç su yoktur :) tembel üretici zihniyeti yani, bi de derece ayarıylamı uğraşacağız diye direk alkolü basıp şişeliyorlar. Üretildikten sonra uzunca bir süre karanlıkta bekletilen parfüm kalitelidir.

EDC: kolonya%8-10 EDT:düşük kalite parfüm%10-15 EDP: parfüm %20+ ve üstü hatırladığım kadarıyla.Ne kadar ucuz o kadar az esan vardır, üretiminde de o kadar az özen vardır.

Parfüm olarak kullanmasamda tıraştan sonra adidas kolonya kullanıyorum ve kokusu kendine has olduğundan seviyorum.

hocam adidas pure game yapabiliyor musunuz ? orjinalini kullandım biliyorum ama hiç kalıcı değil kalıcı yaparsanız makbule geçer

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Malesef, zaten ucuz olan ve çok talep olmayan parfümlerin saf esanslarını temin etmek pek olası değil safı elimde olsa yapardım lafı olmaz.

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

her bimde varmıydı hocam ? sarı olan yani pure game varmıydı ?

teşekkürler

Ice dive ~ victory league bu ikisi vardi. Yeni ürün yazıyordu. Sanirum her bim de var.

Arkadaş açık alalım en iyisi Loris dedi E3 Armani Code muş aldırdı 7₺ ye ilk defa aldım yani bi işe yaramıyor ya napacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me_kar -- 26 Aralık 2015; 20:18:16 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Adem_Hoca

Bu mesaj silindi.
    konu ne hortlamış yaaaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.