Şimdi Ara

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
30.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçecek değil de yemek termosu arıyorum aynı kalitede okul için

• quote:

Orijinalden alıntı: zaman_rölesi

Millet termos açlığından ölüyormuş arkadaş.. Her termos gündem oluyor ve anında tükeniyor. İyiki 3 harfli marketler termos getiriyor. Bu kadar para verilir mi küçücük termosa anlam veremiyorum.. Termos lazım olan da normal bir marka alsın, yaklaşık 20 saat sonra bile kaynar olmasa da 70 derecelerde tutuyor. Alana saygı duyuyorum ama gariplik var bu işte

Bu ürünler 1 kere alınıyor ister 3 sene kullan ister 15 sene. Contigo ile alelade ürünleri bir tutmayınız.

• 1200 ml si çevresinde olup da bana alıcı ödemelikargoyla yollayacak var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce a101 de içi cam 2 litrelik termos vardı 50 liraydı, kaldıysa değerlendirin.

• ürün bitmiş midir sizce ya almayı düşünüyorum da bu arada kalitesi nasıl_?

• bennuarda B kullanıcısına yanıt
    Ebebek mama termosuna bakın. Çok iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • golllum kullanıcısına yanıt
    Kalitesi hakkında çok fazla olumlu yorum var. 1.2 litresi için Rus biri denemesini yapıyor. 98 derece. 12 saat sonra ölçüyor 70 küsür derece. Gayet ideal. İnceleme videolarında olumlu yorumlar mevcut. Zaten fiyatları direkt 2 katı başka yerlerde. Söylenin yarısı kadar olsa bile iyi. Ki millet alıp letgoya koymuş çoktan yani tercih ediliyor.

Gel gelelim bulabilir misin? Sanmıyorum. Ben alana kadar biri büyüğünü kaptı bana küçük kaldı. Arkadan min 3 kişi daha termos için geldi. Sabah mağaza açılışına gelenler bunlar. İmkansız gibi bir şey yani hocam. Ama takip etmek lazım. Geçen ay da Stanley girmiş indirime sanırım. Önümüzdeki ay olmaması için bir sebep yok.

• Contigo kalitelidir akşamdan çay yapıp sabah içmişliğim olmuştur. İyi ki denk gelmemişim fırsata.

• Automaniaa A kullanıcısına yanıt

Ne güzel yazmışsın hocam teşekkür ederim.Ben yine de bi şansımı denerim bakalım belki kalmıştır burada bi yerde çok sağol:)

• Dün Antalya sanayi yolu üstündeki bime girdim öğlen vakti. Hiç ümidim yoktu ama zaten onun için girmemiştim. İhtiyacımı aldım şöyle bir göz attım yoktu raflarda. Kalmaması normal dedim ve kasaya geldim. Kasa dibinde camlı dolapta kilitli okarak iki büyük iki küçük vardı. Ödemeyi yaptım yola çıktım, çocuk için alacağım şeyi unuttuğumu fark edip aynı yol üstündeki yaklaşık 400 metre aşağıdaki bime girdim. Orada da 2 3 tane stok vardı ve yine dolap içindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 1 Kasım 2020; 1:33:48 >
  • bugün beykoz sahilde yürürken 2 bim’e girdim ikisinde de 740’lıktan vardı.

• Arkadaşlar, 1.2 lt olanı aldım ama kapağında böyle bir darbe var. Aldığımda vardı yani, bunun için garantisine gitsem yardımcı olurlar mı? Bende takıntı var da, onun için soruyorum.

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çirkinlik Ne Kadar Kolay -- 1 Kasım 2020; 17:11:20 >
  • Şüpheyle yaklaşanlar varsa diye biraz bilgi vereyim. Her iki boyutunu da satın aldım. Contigo zaten bildiğim kullandığım bir marka. Özellikle pratiklik anlamımda piyasada rakibi yok diyebilirim. Bugün ailecek gittiğimiz piknikte 1.2 litrelik olanıyla çay demledim. Sabah 8’de kaynar suyu ve 4 adet demlik poşet çayı içine atıp yola çıktık. Saat 10.30 gibi ilk bardağı içtik. Tabii ki kaynardı ancak güzel yanı inanılmaz pratik kapak tasarımıyla birlikte kendini gösteriyor. Eve dönmeden önce saat 15.30’da içinde tam 1 bardaklık çay kalmıştı ve yine ağız yakan sıcaklıkla ilk bardaktaki içim keyfi ile içebilidim ( Bu defa üzerine biraz diğer termostaki sudan ekledim çünkü demi bir miktar artmıştı.)
    Stanley’den ucuz satılması benim için çok iyi oldu çünkü aynı fiyat olsa dahi tercihim Contigo olurdu. İlk başta söylediğim gibi kapak tasarımı ısı kaybını minimuma indirdiği için teknik olarak Stanley ısıyı daha uzun muhafaza ediyor olabilir ama iş pratikte öyle değil. Bugün 1.2 litrelik modeli nerden baksanız 12-15 çay bardağına tekabül ediyor. Bu da kapağın en az 9-10 defa açılması demek. Tabii ki Stanley’de kapağı yarım açıp sıvıyı boşaltma özelliği var ama (muhtemelen benim beceriksizliğimden) kaç defa kapakla birlikte çayı boca ettiğimin sayısını bile unuttum.

Sonuç olarak ihtiyacı olan varsa ve bir yerde gözüne takıldıysa mutlaka alsın şahsi görüşüm Stanley’den çok daha kullanışlı bir termos.

Not: Contigo daha çok şehir kullanımına uygun bir ürün olduğu için nazik bir termos. Düşmelere, sürtmelere çok dayanıklı değil haberiniz olsun.

• Contigo > Stanley.

Doğal olarak aldık geçtik. Lazım olmasa da bu fiyata kaçmazdı

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt

iade ürün olduğu belli

uğraşmayın iade edin

• Termosun altindaki yazan yıl üretim yılını mı gosteriyor

• Babama az önce 740ml olanı aldırdım. Hangi şube bilmiyorum. Gelince öğrenirim.
    İstanbul-dudullu yakınlarında büyük ihtimal.

Dışarı çıkmaya üşendim

• Burada 2 tane daha var. 700küsür ml

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat

• ankarada 1200 ml si mevcut bim şubesi bilen var mı?

• Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt
    kapak tasarımı ve kibar görünümü kesinlikle stanley’den daha iyi. stanley 5-6 bardak içince bikdiğin ılık oluyor. ya da kapağı ben iyi kullanamıyorum bilemiyorun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.