Şimdi Ara

BİM - 3 Lt. Antifriz 4,95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
26.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tamamını su katmadan motora koyarsanız -35 e kadar koruma sağlıyor (normalde 1:1 karışım bunu sağlar. demekki seyreltilmiş ürün. ) marka autokit. üretici sayfasında ürünü bulamadım ama genede aldım. ürün yeşil renk. yani organik değil standart ürün. daha öncede indirimli 12.90 gibi bir fiyatı vardı...

quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Konu düzenlendi. (Nétwork)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kullanıyorum memnunum.
  • link nerde bizde alalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: droid7399

aman hocam yanlış bilgilendirme yapmayın bahsettiğiniz ürün antifirizli cam suyu ve cam suyu deposuna koyulur. motor antifirizi değildir. bu mevsimlerde zaten çoğu yerde 4,5 - 5 TL arasında satılıyor.

Bimdeki cam suyu 5 LT ve rengi mavi, arkadaş 3 LT ve yeşil demiş, bim 1-2 ay önce aktüel ürün olarak satışa çıkarmıştı, muhtemelen ellerinde kalanları bi mağazaya toplayıp satıyolardır, daha öncede çok denk geldim satılmayan aktülel ürünleri %60 %70 gibi indirimlerle tek mağazaya toplayıp sattıklarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 26 Ocak 2013; 21:35:00 >
  • Tek kalmış ürünleri Bim böyle çok ucuza satıyor...Belki bir ihtimal arkadaşın aldığı bimde eldeki ürünleri bitirmek için bu fiyata satmışlardır...Bende birkaç hafta önce sileceklerin olduğu cuma tek kalmış bir antifrizi 12,90 a aldım...Depoda tek kalmış ve yine otomobil ürünleri geldiği için bunuda araya koymuşlar...Buda öyle birşeydir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Tek kalmış ürünleri Bim böyle çok ucuza satıyor...Belki bir ihtimal arkadaşın aldığı bimde eldeki ürünleri bitirmek için bu fiyata satmışlardır...Bende birkaç hafta önce sileceklerin olduğu cuma tek kalmış bir antifrizi 12,90 a aldım...Depoda tek kalmış ve yine otomobil ürünleri geldiği için bunuda araya koymuşlar...Buda öyle birşeydir...

yalnız aklınızda oolsun bu ürün 1:0 oranında motora konulmalı. yani radyatör ve yedeğinin kapasitesi 3lt den büyük ise su eklerseniz koruma düzeyi -35 den aşağı doğru iner. istanbul için -18 bile yani 1:1 oran yeterli ama geçen kış eskişehirde ben -25 gördüm:) bu arada 2 kutu daha aldım 2.araba için 2 koli yani15-20 kutu daha vardı.
  • fişde şube adını neden sildiniz ki :/
    ben bugün baktım Acıbademdeki bim de vardı ve fiyat hala 12.5 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mavi antifiriz ise işime yaramaz. alüminyum radyatörlü araçlarda kırmızı antifiriz kullanmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigria

fişde şube adını neden sildiniz ki :/

bi kaç önyargılı arkadaş yüzünden sildim. istiyorsanız özelden yazın adresi vereyim dün hala vardı. diğer arkadaş ürün mavi değil yeşil renkli. kırmızı olanlar bildiğim kadarıyla organik antifriz. yani çevreci. alümünyum petekte kullanılmaz diye bir bilgi varsa ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

bi kaç önyargılı arkadaş yüzünden sildim. istiyorsanız özelden yazın adresi vereyim dün hala vardı. diğer arkadaş ürün mavi değil yeşil renkli. kırmızı olanlar bildiğim kadarıyla organik antifriz. yani çevreci. alümünyum petekte kullanılmaz diye bir bilgi varsa ben bilmiyorum.

mavi -veya yeşil antifiriz de motor bloklarında veya radyatördeki korozlanma-paslanma ve kireçlenmeyi önlüyor mu?

mesela ben aratınca şu ifade ile karşılaştım. "kırmızı sakın kullanmayın butun sıstemdekı na kadar paslanmıs yer varsa hepsını acar sonra su kacakları ıle ugrasırsınız" yani kırmızının pas sökücü ve paslanmayı engelleyici özelliği var. mavi veya yeşil antifiriz de paslanmayı engelliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 29 Ocak 2013; 23:45:33 >

• Bime 750tl den gelen laptop 250tlye satılmış, artık kim aldıysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

mavi -veya yeşil antifiriz de motor bloklarında veya radyatördeki korozlanma-paslanma ve kireçlenmeyi önlüyor mu?

mesela ben aratınca şu ifade ile karşılaştım. "kırmızı sakın kullanmayın butun sıstemdekı na kadar paslanmıs yer varsa hepsını acar sonra su kacakları ıle ugrasırsınız" yani kırmızının pas sökücü ve paslanmayı engelleyici özelliği var. mavi veya yeşil antifiriz de paslanmayı engelliyor mu?

içindeki li,,kimyasalları öğrenip bunların aliminyum ve sac malzemeye etkenlerini öğrenmek lazım. Ama bu etkiler genelde sadece saf antifriz ilavelerinde olur diye tahmin ediyorum. kimyager bir arkadaş bunun yanıtını verebilir. biz sadewce mantık yürütürüz:)
    Korozyonu önlemeye gelince antifrizin asıl görevi suyun kaynama ve donma derecesini düşürüp yükseltmektir. sonuçta soğutma sistemi kapalı bir sistem olduğundan çeşme suyu dahi korozyon yapmamalı. (oda kireçlenme yapar) oksijenle temasta korozyon oluşur diye biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 30 Ocak 2013; 21:42:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

içindeki li,,kimyasalları öğrenip bunların aliminyum ve sac malzemeye etkenlerini öğrenmek lazım. Ama bu etkiler genelde sadece saf antifriz ilavelerinde olur diye tahmin ediyorum. kimyager bir arkadaş bunun yanıtını verebilir. biz sadewce mantık yürütürüz:)
    Korozyonu önlemeye gelince antifrizin asıl görevi suyun kaynama ve donma derecesini düşürüp yükseltmektir. sonuçta soğutma sistemi kapalı bir sistem olduğundan çeşme suyu dahi korozyon yapmamalı. (oda kireçlenme yapar) oksijenle temasta korozyon oluşur diye biliyorum...

yok usta öyle değil o iş. benim aracın radyatörü tıkalıydı. onunla uğraştığım için bir süre biliyorum. sağolsun aracın benden önceki sahibi hiç antifiriz kullanmamış istanbulda olmasının etkisiyle. içine antifiriz koymak için suyunu boşalttığımda çok fazla paslı su aktığını biliyorum. hatta içine kırmızı antifiriz ekledim. bir süre sonra kırmızı rengin hafif turuncuya döndüğünü de gördüm pastan dolayı.. evet dediğin sistem kapalı ve basınç altında ama sistem bir yerden hava alıyorsa yani kaçak varsa paslanmaması için sebep yok. ayrıca içine su , antifiriz ilave edilirken kapağı açılıyor ve sistemdeki basınç ortadan kayboluyor.. dediğin gibi antifirizin önemli bir özelliği suyun donma ve kaynama noktalarını olumlu yönde etkilemesinin yanı sıra sistemde pas ve korozyonu önleme özelliği de var. sonuçta suyun döndüğü malzemeler metal ve yeni tip motorlarda alüminyum. bunların korozyona karşı korunması için fabrika çıkışında özel karışım konuluyor. aldığım kırmızı antifirizlerin hemen hepsinin üstünde kireçlenme ve korozyona karşı aracınızı korur şeklinde ibareler vardı. ve sanırım mavi antifirizin bu özelliği yok. sadece donma ve kaynama noktalarını etkiliyor sanırım. yalnız benimki gibi eski model araçlarda kırmızı antifiriz daha güçlü bir yapıda olduğu için, kırmızı kullanımı çeşitli sorunlara yol açabiliyormuş. kapalı deliklerin açılması, plastik aksamdan kaçırma vs. gibi..

• quote:

bimde 3lt antifriz 4.90 tl bedava...
    tamamını su katmadan motora koyarsanız -35 e kadar koruma sağlıyor (normalde 1:1 karışım bunu sağlar. demekki seyreltilmiş ürün. ) marka autokit. üretici sayfasında ürünü bulamadım ama genede aldım. ürün yeşil renk. yani organik değil standart ürün. daha öncede indirimli 12.90 gibi bir fiyatı vardı...

quote:

Arkadaş yanlış yazmış bu antifiriz değil antifirizli cam suyu biraz önce bim de gördüm almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: caslann

quote:

bimde 3lt antifriz 4.90 tl bedava...

quote:

Arkadaş yanlış yazmış bu antifiriz değil antifirizli cam suyu biraz önce bim de gördüm almadım

Yahu kardeşim neden bilip bilmeden sallıyorsunuz. Gel topkapı sarayına kapıdan seni alayım arabada duruyor bak bakalım antifrizmi cam suyumu... Bu arada islambey bimde bitmiş

• bim a101 antifirz testi burda beyler izlemeden kulanmayınhttps://www.youtube.com/watch?v=_6ebPDDjv2g
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whatisyourname

bim a101 antifirz testi burda beyler izlemeden kulanmayınhttps://www.youtube.com/watch?v=_6ebPDDjv2g

Kardeş niye 2013 konusunu hortlattın
  • Ben ileri tarihli broşürlere de baktım. İlgisini çekenler için.

https://www.aktuelurunkampanya.com/bim-5-ocak-2018-aktuel-urunler-katalogu.html
  • Shade of Death kullanıcısına yanıt
    5gün olmuş konu arkalara gitmiş niye upluyonuz şu tarihi eser konuyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.