Şimdi Ara

bim 18 aralık cips indirimleri lays kaşık cips geri döndü resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  bim 18 aralık cips indirimleri lays kaşık cips geri döndü resimli

• 4 liraya Pringles var abi, çok pahalı gibi geldi bana, BIM'e yakışır bir fiyat değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

4 liraya Pringles var abi, çok pahalı gibi geldi bana, BIM'e yakışır bir fiyat değil...

benim gittiğim yerde 5.25 pringles nerde 4 tl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral5455

quote:

4 liraya Pringles var abi, çok pahalı gibi geldi bana, BIM'e yakışır bir fiyat değil...

2'li versiyonu 8 TL oluyor çoğu zaman (Migroslarda bile)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu cips olayını anlamıyorum ben ne bu boyle ama 4 lira sanki et satıyorlar ne maliyeti var? 100gr sey 4 lira yazık ya insanlara hep zararlı hem pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedikten sonra da göbek olarak dönüyor
  • Yemeyeli 2 yıl olmuştur daha saglikliyim daha fitim herkese oneririm almayın asıl fırsat sagliktir (taslanmadan kactm ben)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • glikoz şurubu var bunlarda. hadi ben kaçtım bb
  • Ruffles max barbeku soslu üzerine cips tanımam dehşet bir tadı var ve hemen bitiyor heryerde de bulunmuyor kalmamış oluyor kapış kapış gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 17 Aralık 2015; 19:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Ruffles max barbeku soslu üzerine cips tanımam dehşet bir tadı var ve hemen bitiyor heryerde de bulunmuyor kalmamış oluyor kapış kapış gidiyor

birde eskiden ruffles hamburgerli vardı süper bi tadı vardı artık satılmıyor barbekü soslu ruffleste güzel gayet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Ruffles max barbeku soslu üzerine cips tanımam dehşet bir tadı var ve hemen bitiyor heryerde de bulunmuyor kalmamış oluyor kapış kapış gidiyor

birde eskiden ruffles hamburgerli vardı süper bi tadı vardı artık satılmıyor barbekü soslu ruffleste güzel gayet

Evet yaa o neydi öyle dehşet bir tadı vardı neden durdurdular onu bilmiyorum

• ketçaplımı alır geçerim. diğerleri para tuzağı faso fiso. yok pringles, lays. kaşık şekilliyi kime satarlar neden.
    hele barbekü dediğiniz şeyin calve sosu da cipside iğrenç bana göre. zevkler ayrıdır da bu kadar mı ayrı olur. kaç kez deneyip millet bunu nasıl seviyor dediğimi bilirim. birde bkingin ballı hardal sosu mu ne vardı. oda böyle tezat düştüğüm lezzet konularından. Çinlilerin yılan çorbası sevmesi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de anlamadığım bu mevsim yeşillikli, yada soğanlı patito vs. neden haftalık geliyor, sürekli olarak üretimi yapılmıyor, bilen var mı?
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Dikkat et hocam geçen alıyordum skt geçmişti. Geçen yılda aldığımızda geçmişti ama onu fark edememiştim. Yemiştim.
  • quote:

quote:

quote:

2'li versiyonu 8 TL oluyor çoğu zaman (Migroslarda bile)

Arkadaşlar yanlış anlamayında (yediğinize içtiğinize saygım var) amerikada pringles leri marketlerin ortasına yığarlardı 50 çeşidi vardı ve 1$ idi. Hiç kimse almazdı. Ben ucuz diye alırdım normal patates cipsler pahalıydı hep. Millet hep extra mega boy normal patates cipsi alırdı. Bizdeki pringles hastalığı nedir anlamadım. Pahalı diyemi yeniyor yoksa gerçekten beğenildiği içinmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ruffles barbekü soslu, hamburgerli olan güzeldi gerçekten.

• cipsi bilmemde mısır yeni herhalde ilk geldiğinde 1.5 tl den satıyorlardı aldım, acayip hoşuma gitti 4. paketimi alıyorum gerçi fiyatı 2,5 şimdi. 1,5 TL olsa tam sıcak fırsat :D Patlamayan tane sayısı çok hatta benim yaptıklarımda patlamayan kalmamıştı. :)
  • kaşık cips
  • geri döndü ne 1-2 yıldır var zaten heryerde
  • cipsler artk cazibesini kaybediyor
    aşırı pahalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.