Şimdi Ara

bim 10 Ekim aktüel ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
14.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bim 10 Ekim aktüel ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Traş makinası nasıldır?

• ilk 4 ürün şaahane..
    1 istanbulda lazım değil de işte.. olur ya arabada haydar yerine bulunabilir..
    hoşş polisaj makinasının sadece keçesi 25tl ama öte yandan en baba pasta 15tl yani 80tl verip aracınıza en az 3-5 yıl pasta cilayı kendiniz yaparsınız..
  • Yine hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

ilk 4 ürün şaahane..
    1 istanbulda lazım değil de işte.. olur ya arabada haydar yerine bulunabilir..
    hoşş polisaj makinasının sadece keçesi 25tl ama öte yandan en baba pasta 15tl yani 80tl verip aracınıza en az 3-5 yıl pasta cilayı kendiniz yaparsınız..

O polisaj yazan makine cila atmaktan başka bir işe yaramaz. Pasta yapmayı düşünen varsa aklından çıkarsın. Makine beş para etmez.

• bime gittim romoss marka taşınabilir batarya icin forumda konusu vardi.. gittim yok dedi adam boyle bisi zaten kayologdada yok.. gecen senenin broşürü olabilir dedi adam..

gitmişken aktueli cekip koyim dedim..

• traş makinasını kullanan var mı? matkap vidalamada yapar mı fiyatı kalitesi nasıl acaba yorumlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM Aktüel - 14 Ağustos 2020
    5 yıl önce açıldı
    23-26 Haziran 2020 BİM Aktüel
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darbeli matkap serisi iyiymiş aslında...
  • matkap is yapar sarjli olmadigi icin sikinti olmaz pilleri oluyor kisa surede.. 220 v beslemesi oldugu icin işinizi görür..

• Traş makinesi nasıl acaba suyla yıkanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Traş makinesi nasıl acaba suyla yıkanabiliyor mu?

o fiyattaki makinayi biraz zor

• Traş makinesini ve darbeli matkabı kesinlikle almayın.
  • Matkap beton delmez, delse de ya çok ısınır yanar ya da uzun sürdüğünden iflahınızı keser.
    Aksesuarlar hep dandik, onu alacağınıza üzerine 50-60 koyup normal bir matkap alın.
    3-5 tane uç alırsınız işnizi görür.
  • pepee'nin evinin fiyatı iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Matkap beton delmez, delse de ya çok ısınır yanar ya da uzun sürdüğünden iflahınızı keser.
    Aksesuarlar hep dandik, onu alacağınıza üzerine 50-60 koyup normal bir matkap alın.

Aynen katılıyorum evde var bir tane böyle matkap geçen gün duvarda biraz zorladım az kalsın tutuşacaktı.Yok duvar delmem, zorlamam derseniz işinizi görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Matkap beton delmez, delse de ya çok ısınır yanar ya da uzun sürdüğünden iflahınızı keser.

Aynen katılıyorum evde var bir tane böyle matkap geçen gün duvarda biraz zorladım az kalsın tutuşacaktı.Yok duvar delmem, zorlamam derseniz işinizi görebilir.

Arkadaşlara katılıyorum.Ucuz etin yahnisi olmaz.Biraz daha fazla verilip orta halli bir matkap alınabilir uçta beton için bir iki uç işinizi görür.Diğer yanındaki malzemeler zaten kullan at ikinci kez kullanabileceğinizi düşünmüyorum.Yine de tercih meselesi.Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

pepee'nin evinin fiyatı iyiymiş

az biraz kaliteliyse alınır..
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    ben daha önce almıştım eğer aynı ürünse gayet güzel
  • Thomas trenler fisher price markaymış. Nasıl fiyat sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 3 Ekim 2014; 16:08:48 >
  • polisaj makinesini alırım büyük ihtimal zaten nasiol uyguluyorum aracıma elle uygulanan bir ürün ama bu polisaj makinesiyle işimi çok kolaylaştırır. tam dört dörtlük bir polisaj yapılacağını zannetmem bu cihazla.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.