Şimdi Ara

bilmeyen birine biraz bilgi? uydu kartları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dijital uydu kartı almak istiyorum

athlon 3000
    256ddr ram
    epox nf 4x anakart var

hemen penceremin yanında turksata bakan çanağımız var..salonda dijital uydu alıcısı var ben de odamdan seyredeyim diyorum tv..

şimdi çanaktan iki çıkış alacağım hem uydu alıcıya hem bilgisayara.bunun için ne yapacağım masrafı nedir?

kablodan ve dijital tv karttan başka bir masrafım var mı?? hangi markayı önerirsiniz? sizce sadece turksat olmasına rağmen değer mi? hotbird ü göremedik

download yapabilir miyim? 256ddr yeterli mi?

biraz bana açıklama yapsanız hiç birşey bilmiyorum da?

• sadece türksat'ı izlemek için alıcaksan cihazın markası önemli değil.ancak nba tv izlemek istersen şifreye ihtiyaç duyarsın onu da tüm markalar açar.

fazla bi masrafın bildiğim kadarıyla yok.

dijital uydu kartlarıyla ilgili bilgileri üst konuda bulabilirsin.yardımcı olurlar
  • bir de göremediğimiz uydu teknik teçhizatlarla bir şekilde görmemiz mümkün mü??aslında görebileceğiz biraz uzatsak demirle balkondan yana doğru ama yapamıyoruz işte..bir yardımcı olabilir misiniz hotbird görelim?
  • Sistem iyi fakat daha rahat çalışması için ram 512 yapılabilir.
    2 çıkış alacaksan çift çıkışlı lnb alman gerekir ,kalitesine göre fiyat değişir.
    Hotbird uydusunu görmenizi engelleyen nedir o na göre çözüm bulmaya çalışalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

Sistem iyi fakat daha rahat çalışması için ram 512 yapılabilir.
    2 çıkış alacaksan çift çıkışlı lnb alman gerekir ,kalitesine göre fiyat değişir.
    Hotbird uydusunu görmenizi engelleyen nedir o na göre çözüm bulmaya çalışalım.

tam önümüzde yüksek bi apartman var..tam uydu tarafında...ama hemen yanı bomboş apartmanın...yani biraz daha yanda olsak çok iyi olacak ama değil işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.