Şimdi Ara

Bilmece.. ;) CEVAP BULUNDU :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
191.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Going Under

quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

quote:

hala gülüyorum

noldu aynada bi taraflarını mı gördün???

ya hemserim TÜRKİYE'DEyaşıyosun o zaman think big nedir ya kendine gel özenti herif TÜRKÇE KONUŞ

LAN DE GET GİT BASKA YERDE TASLA MİLLİYETÇİLİĞİNİ TOPİKTE KİRLİLİK YAPMA ÖZENTİ SENSİN FARKINDA DEĞİLSİN
    ADAMIN SİNİRİNİ BOZMA AKŞAM AKŞAM SANA MI SORACAM NEYCE KONUSACAĞIMI

TÜRKİYE'DE YAŞIYORUM İNGİLİCEDE KONUŞURUM ANY PROBLEM ?

bence haklısın...

ama sen de ver şu cvbı artık çatlicam yaw

• cevabını bilmediğin bir soru sormak, insanları yok yere oyalamak.. ne kadar mantıklı işler bunlar böyle
  • hacı cevap bulundu yazıyor topicin başınd aama göremiyoz?
  • bu forumda milliyetcilik had safhada.neden??

ordunun mu bu forum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

hacı cevap bulundu yazıyor topicin başınd aama göremiyoz?

senin verdiğin cevap doğru işte @fLaVa
  • cevabı bilmediğini biliyodum

direk almışsın bilmeceyi aldığın yer de belli googledan 1 cümleyi arayınca çıkıyo hemen link ama o linkte de sadece soru var cevap yok
  • bi tane dlei kuyuya taş atmıs 10 tane süzme akıllı da çıkarmaya çalısıo ii geyik hehhe
  • soruyu salla komşu dövme muhabbeti süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

bi tane dlei kuyuya taş atmıs 10 tane süzme akıllı da çıkarmaya çalısıo ii geyik hehhe

deli ben oluyorum bu arada

ama cevap gerçekten fLaVa ' nın verdiği cevap doğru
  • Ben 1 soru sorayım bari:

Zamanın birinde gaddar bi kral varmış adamın birine takmış kafayı milletin ortasında asıcakmış adamı. Ama halkına da hoş görünmek istiyomuş. Adama sana son bi şans tanıyorum diyerek 3 kağat uzatmış bu kağatlardan 1 inde kurtuluş 2 sinde idam yazıyo demiş. Amma velakin aslında kağatların 3 ündede idam yazıyomuş. Kurnaz adam idamdan nasıl kurtulur?
  • ben bunu biliyodum yaw...unutmuşum
  • quote:

quote:

bi tane dlei kuyuya taş atmıs 10 tane süzme akıllı da çıkarmaya çalısıo ii geyik hehhe

değil bu sorunun cevabı yok çünkü

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

quote:

doğru arkadaşım benimle iddalaşmasan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK! -- 29 Kasım 2005, 22:32:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aza

Ben 1 soru sorayım bari:

Zamanın birinde gaddar bi kral varmış adamın birine takmış kafayı milletin ortasında asıcakmış adamı. Ama halkına da hoş görünmek istiyomuş. Adama sana son bi şans tanıyorum diyerek 3 kağat uzatmış bu kağatlardan 1 inde kurtuluş 2 sinde idam yazıyo demiş. Amma velakin aslında kağatların 3 ündede idam yazıyomuş. Kurnaz adam idamdan nasıl kurtulur?

kurnaz adam 3 kağıttan birini seçer ve yutar... diğer iki kağıtta idam yazdığına göre adamın yuttuğu kağıtta da "yaşam" yazması gerekir:P
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya bırak bu işleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya bırak bu işleri

• quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

quote:

Orjinalden alıntı: aza

Ben 1 soru sorayım bari:

kurnaz adam 3 kağıttan birini seçer ve yutar... diğer iki kağıtta idam yazdığına göre adamın yuttuğu kağıtta da "yaşam" yazması gerekir:P

Ewt doğru da benim merak ettiiğim bu soru nerde çıkmıştı çünkü seneler önce sorulan bi soruydu ve kime sorsan bilir yani nerden hatırlıyorum bu soruyu yaw???

• Adam kiralık katil. Görevi celladı öldürmek,garsona yanlışlıkla ölüm listesini gösteriyor.Garson müdürünü bu nedenle arıyor tabi müdürde polise teslim ediyor. Hakim kasıtlı öldürme istemi nedeniyle idam veriyor.Celladın neden kaçmasına yardım ettiğini yazmama bilmem gerek varmı:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bereberebere

Adam kiralık katil. Görevi celladı öldürmek,garsona yanlışlıkla ölüm listesini gösteriyor.Garson müdürünü bu nedenle arıyor tabi müdürde polise teslim ediyor. Hakim kasıtlı öldürme istemi nedeniyle idam veriyor.Celladın neden kaçmasına yardım ettiğini yazmama bilmem gerek varmı:)))
    Abi cellat neden adamı öldürmesin ki? Öldürür tamamen kurtulur katilinden. Saçma bu.

Kağıtta “Dün birini öldürdüm” yazması mantıklı geldi bana. Çünkü adam 3. Gün cellatın önünde oluyor, 3 gündür cinayet işlemediği kesin yani. Cellat durumu anlıyor yardım ediyor.

• Hocam 15 yıllık konu biride dememiş cellat dilsiz oluyor nasil adama suçunu sormuş diye , soru boş konu kilit .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.