Şimdi Ara

Bilmece.. ;) CEVAP BULUNDU :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
191.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cellata karını baskasıyla yakaladım oldurdum falan mı yazıyodu? Cok kotu attım yaa
  • ya kardeş bana pm ile atsana vallah kimseye sölemicem yarın okulda soracam geometri dersinde hadi nolurr
  • ACABA ADAM KAFAYI YİYEN ESKİ BİR DEVRİMCİMİ?
  • hala bulamadınız yuh!
  • ya bulamıyom hadı sole yaa
  • bence cellat eşcinsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 29 Kasım 2005, 19:15:20 >

• belki kağıtta param yok yazıyordur
  • yaa buyuk düşünün biraz basit cevaplar yazmayın..herhangi somut bir seyle ilgisi yok

THINK BIG

• ne alaka sen benide geçtincool2hate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 29 Kasım 2005, 19:20:49 >
  • kağıtta, cellatın karısını başka bir erkekle yakaladığım için öldürdüm yazıyordu
  • ben bir yalancıyım
    mı acabba....???

Çok sağalam salladm hee
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

kağıtta, cellatın karısını başka bir erkekle yakaladığım için öldürdüm yazıyordu

HELAL

AMA OLMAYABİLİRDE SÖYLİYİM ÇÜNKÜ BENDE BİLMİYORDUM CEVABI EN MANTIKLISI BU GELDİ ŞU AN

• bencede ben cellatım yazıodu garson gorunce anlıokı bu adama oldurmuş hakim goruyokı adma oldurmuş ama cellat goruyokı aynı meslekten salı verıo
  • demek açıkladın
  • valla sen benim komşum filan olsan iç üşenmem şimdi iner ii bi döverdim seni bide think big diip duruo yaw madem cewabı bilmion nie soru soruosun Allah Allah
    quote:

Orjinalden alıntı: Going Under

quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

kağıtta, cellatın karısını başka bir erkekle yakaladığım için öldürdüm yazıyordu

HELAL

AMA OLMAYABİLİRDE SÖYLİYİM ÇÜNKÜ BENDE BİLMİYORDUM CEVABI EN MANTIKLISI BU GELDİ ŞU AN

• gelir bende yardım ederdim kardeş

• hala gülüyorum
  • quote:

hala gülüyorum

noldu aynada bi taraflarını mı gördün???

ya hemserim TÜRKİYE'DEyaşıyosun o zaman think big nedir ya kendine gel özenti herif TÜRKÇE KONUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

quote:

hala gülüyorum

noldu aynada bi taraflarını mı gördün???

ya hemserim TÜRKİYE'DEyaşıyosun o zaman think big nedir ya kendine gel özenti herif TÜRKÇE KONUŞ

LAN DE GET GİT BASKA YERDE TASLA MİLLİYETÇİLİĞİNİ TOPİKTE KİRLİLİK YAPMA ÖZENTİ SENSİN FARKINDA DEĞİLSİN
    ADAMIN SİNİRİNİ BOZMA AKŞAM AKŞAM SANA MI SORACAM NEYCE KONUSACAĞIMI

TÜRKİYE'DE YAŞIYORUM İNGİLİCEDE KONUŞURUM ANY PROBLEM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK! -- 29 Kasım 2005, 21:05:39 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.