Şimdi Ara

Bilkentli Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-) Turizm ve İşletme Bilgi Yönetimi bölümleri nasıldır orada? Ne biliyorsunuz bu bölümler hakkında? Puanı çok makul bana göre. Gelebilirim. Boğaziçi olmazsa oraya geleceğim.

2-) TAM BURSLU nedir? Ne kapsıyor?

Lütfen yardım edin.

• benm kuzenm tam burslu gidiyor.

okula para vermiyor + kaldığı yere para vermiyor. + yemek parası veriyorlar her ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

benm kuzenm tam burslu gidiyor.

okula para vermiyor + kaldığı yere para vermiyor. + yemek parası veriyorlar her ay.

Sadece belli fakülteler için geçerli o. Arkadaşın dediği bölümleri kapsamıyor. Arkadaşın dediği bölümlerde sadece okul parasını ödemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkazık -- 12 Mart 2011; 16:19:32 >
  • Ben mühendislik okuyorum 325 tl aylık para veriyor + yurt + okul bedava diğer bölümleri bilmiyorum.

Bahsettiğin bölümler hakkında çok bilgi veremem sadece oldukça iyi olduğunu söyliyebilirim
  • Sadece eğitim parasını almıyorlarmış. Ek burs falan yokmuş. Ama önemli değil. Part-time çalışabilirim. Her şeyin beleşe olması da çok iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

Sadece eğitim parasını almıyorlarmış. Ek burs falan yokmuş. Ama önemli değil. Part-time çalışabilirim. Her şeyin beleşe olması da çok iyi değil.

yoo gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

Sadece eğitim parasını almıyorlarmış. Ek burs falan yokmuş. Ama önemli değil. Part-time çalışabilirim. Her şeyin beleşe olması da çok iyi değil.

yoo gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

yoo gayet güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.