Şimdi Ara

BİLKENT UNİ.DEKİ ARABALAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
27
Favori
79.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f3v0123

quote:

Orijinalden alıntı: tomiken

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

güzel konu olmuş yalnız konu sahibine önerim bilkentin arabalarından sonra bilkentin kızları çalışmasıda yapmasıdır.nah şuraya yazıyorum onda da aynı şekilde fotolu bir çalışma yaparsa, forumun efsaneleri arasına girer demedi demeyin

Arkadaşa katılıyorum.

Bilkent'in kızları adlı bir foto çalışması daha bekliyoruz

+1907

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: f3v0123

quote:

quote:

güzel konu olmuş yalnız konu sahibine önerim bilkentin arabalarından sonra bilkentin kızları çalışmasıda yapmasıdır.nah şuraya yazıyorum onda da aynı şekilde fotolu bir çalışma yaparsa, forumun efsaneleri arasına girer demedi demeyin

Arkadaşa katılıyorum.

+1907

Öyle çok fazla bir güzellik göremezsiniz. Bol bol yüzleri makyajdan gözükmeyen kızlarla dolu bir galeri olacaktır. Hayal kırıklığına uğramayın diye söylüyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk konuyu gördüğümde dedim zaten okulumuzun adı çıkmış ne diye bunu fotoğraflarla tasdikliyoruz da sonradan fikrim her 5 kişiden birinde ferrari olduğunu sananlardan kurtuluruz en azından oldu tebrik ettim emeğine sağlık.

Mayfest zamanı benzer bir çalışma düşünüyor musun
    Asus Z170-A / i7 7600k / Corsair H80i GT/ Corsair DDR4 Vengeance LPX 2400MHz 4x8 / Asus STRIX R9 390 / ADATA XPG SX8200 Pro Gen3x4 512GB NVMe M.2 2280 /Samsung 850 Evo 120 / JamesDonkey 240 GB / Xigmatek Centauro 700W / Samsung LU32J590UQMXUF 31,5 / AOC Q3279VWF / Corsair Scimitar Black RGB /Logitech G710+ Brown / Creative SBS580 5+1

MSI Z97 PC Mate / G3258 / GSKILL Ripjaws DDR3 1600MHz 2x8 /Samsung 128GB 840 Pro

Creality Ender 3 Pro / Glass Bed / OctoPrint
  • Dün bizim üniversitede hummer geziyordu 320 leri sanırsam zenginlere belediye dağıtıyor bizim üniversitede çok x6 cayane de var yer Çankaya Üniversitesi hummer resmini çekecektim ama hareket halindeydi

quote:

Arkadaşa katılıyorum.

alem adamsınız valla ahali

• quote:

Orijinalden alıntı: -IceMan-

Yuh arabalara bak bee.ben bir tüplü şahin bulsam hanımı sepetleyip koynuma alır yatarım .hanım duymasın :)

Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

imzamdaki araçların hiçbirini babam almadı, iyiki de almamış. insan okula ferrari ile giderken hayatta ne amacı olabilir ki ileriye dönük? babasının sırtında kambur, paralı ama niteliksiz insanlar. büyük çoğunluğu böyle. şimdi oğlum bahçeşehir kolejinde lise 3te okuyor mesela, her gün a5i ister oldu servise binmeyip. ki oğlumun puanları da çok iyidir, bahsettiğim gibi bir insan olmayacak ama bu tür kurumlarda birbirinden özenmeye başlıyor çocuklar ve ünide de devam ediyor aşırı istekleri. tabi yetiştirme tarzıyla da alakalı bahsetmeye çalıştığım şey: amaç. amaçsız insanlar da daha küçük yaşta belli ediyor kendilerini.

Sölediklerinize katılıyorum. Bizde sürekli okulda buna kafa patlatırız.

-Abi adamın altında 300-400 milyarlık araba var bu okulda neyin peşinde ?

Bu soruyu hocalarımıza bile sorduk ve çok mantıklı bir cevap aldık.

Hocalarımızın bize sölediği Bu çocukların altlarında en lüks araba paranın haddi hesabı yok okul olmasa ne yapıcak ? Gidip orda burda sürtecek serserilik yapıcak ama okul olunca adresi belli en azından azda olsa umursamasada bilinç altında sorumlulugu var aileside okula gidiyor dışarda sürteceğine diyor ve kafasını rahat tutuyor. demişti saygı değer hocamız.

ondan sonrada biz bidaha sorgulamadık bu durumu.

acınası bir durum aslında. insan olarak düşününce aciz insanlar. 1-2 haftadır düzenli giremiyordum iş güç derken ve girer girmez gözüme çarptı ve oğlum geldi direk aklıma. ''ya bunlar gibi olursa o da?'' diye geçti bi an aklımdan.

bu arada çok yaratıcı ve farklı bir konu olmuş. tebrikler.

Oğlum dediğiniz lise 3 e gidiyor herhalde . Fakat twitterınıza baktımda sürekli okulla ilgili şeyler paylaşmışsınız .

Ör :

turkcekarakter7 Ali Umut Taşlı
    @
    @laykecisiks bu tweeti okuyup da bugün 12 saat dersim olduğu aklıma geldi. °_°
    27 Eylül

Başkası .

12 saat ders vardiyasının bitmesine son 2 saat. (!)
    23 saat önce

Bir başkası daha

saat 7, okul biter. (!)
    21 saat önce

Başkası

sabahın köründe binersin servise ve senin dışında herkes uyur ya; uzatmayayım, ne yapayım ben şimdi? boyuna tweet mi atayım?
    26 Eylül

Herhalde bizi kek zannediyorsunuz .

Onun dışında liseli bir ergensiniz herhalde

@
    @hilalcebeciii senden de bu beklenir. hilalgadro sayısı.
    21 saat önce

Başkası

#aslindaben ııı şeyy yok lan gizlim saklım.
    26 Eylül

Bakmak isteyen olursa bu da twitterı

http://twitter.com/#!/turkcekarakter7

Hahaha

Aramızdaki liseli bulundu

• morallarim fena bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misery1903

İlk konuyu gördüğümde dedim zaten okulumuzun adı çıkmış ne diye bunu fotoğraflarla tasdikliyoruz da sonradan fikrim her 5 kişiden birinde ferrari olduğunu sananlardan kurtuluruz en azından oldu tebrik ettim emeğine sağlık.

Mayfest zamanı benzer bir çalışma düşünüyor musun

BURAYI HERKESİN OKUMASINI İSTERİM !

Beğenen beğenmeyen ilgilenen herkese teşekkürler :)

@misery1903 hocam bende aynı şeklilde bunu düşünerek açtım bazı arkadaşlarım okulu ilk kazandığımda bana şunu soruyorlardı

"lan oğlm kızlar nası ferrari lambo porsche falan çok varmı ?"

bu sorulardan gerçekten çok sıkılmıştım ve bu forumdada bi ara imzamda Bilkent uni diye yazıyordu gereksiz sorular sorulmaya başlandı?

bana pm ' den " bu sene bilkenti yazmak istiyorum c180 le gelsem şeklim olurmu ?" diye.

Yani herkes görsün neyin ne olduğunu okula hangi arabayla geldiğin değil hangi beyinle geldiğiniz önemli.Tamam iyi arabalar var ama abartılcak bi okul değil

• Bu arada 2 Ferrari'nin çarpıştığı tek yer Bilkent Üniversitesidir" lafı kulaktan kulağa yayılır.

Bu bir şehir efsanesidir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bu arada 2 Ferrari'nin çarpıştığı tek yer Bilkent Üniversitesidir" lafı kulaktan kulağa yayılır.

Bu bir şehir efsanesidir arkadaşlar.

Aynen öle bir tek helikopter efsanesi doğru oda zaten haberlere falan çıkmıştı. Kuşlar giremez lafı ve yazılarıda efsanedir

Bazı insanların hayal gücünün cidden ucu bucağı yok.
  • quote:

En iyisi
  • Aynen öle herkes rahat olsun normalin birascık üstü bi okul normal insanda çok var . Kampüsten giriyoruz hepimiz soyunuyoruz kremalar geliyor hadi bakalım dersler bitene kadar bu bitcek olay bu değil yani

Aynen öle herkes rahat olsun normalin birascık üstü bi okul normal insanda çok var . Kampüsten giriyoruz hepimiz soyunuyoruz kremalar geliyor hadi bakalım dersler bitene kadar bu bitcek olay bu değil yani

Vakıf üniversitelerini insanlar dizilerde izlediği gibi sanıyorlar.

Kızlar birbirinin kuyusunu kazıyor, erkekler için kapışıyorlar falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

quote:

quote:

imzamdaki araçların hiçbirini babam almadı, iyiki de almamış. insan okula ferrari ile giderken hayatta ne amacı olabilir ki ileriye dönük? babasının sırtında kambur, paralı ama niteliksiz insanlar. büyük çoğunluğu böyle. şimdi oğlum bahçeşehir kolejinde lise 3te okuyor mesela, her gün a5i ister oldu servise binmeyip. ki oğlumun puanları da çok iyidir, bahsettiğim gibi bir insan olmayacak ama bu tür kurumlarda birbirinden özenmeye başlıyor çocuklar ve ünide de devam ediyor aşırı istekleri. tabi yetiştirme tarzıyla da alakalı bahsetmeye çalıştığım şey: amaç. amaçsız insanlar da daha küçük yaşta belli ediyor kendilerini.

Sölediklerinize katılıyorum. Bizde sürekli okulda buna kafa patlatırız.

-Abi adamın altında 300-400 milyarlık araba var bu okulda neyin peşinde ?

Bu soruyu hocalarımıza bile sorduk ve çok mantıklı bir cevap aldık.

Hocalarımızın bize sölediği Bu çocukların altlarında en lüks araba paranın haddi hesabı yok okul olmasa ne yapıcak ? Gidip orda burda sürtecek serserilik yapıcak ama okul olunca adresi belli en azından azda olsa umursamasada bilinç altında sorumlulugu var aileside okula gidiyor dışarda sürteceğine diyor ve kafasını rahat tutuyor. demişti saygı değer hocamız.

ondan sonrada biz bidaha sorgulamadık bu durumu.

acınası bir durum aslında. insan olarak düşününce aciz insanlar. 1-2 haftadır düzenli giremiyordum iş güç derken ve girer girmez gözüme çarptı ve oğlum geldi direk aklıma. ''ya bunlar gibi olursa o da?'' diye geçti bi an aklımdan.

bu arada çok yaratıcı ve farklı bir konu olmuş. tebrikler.

Oğlum dediğiniz lise 3 e gidiyor herhalde . Fakat twitterınıza baktımda sürekli okulla ilgili şeyler paylaşmışsınız .

Ör :

@
    @laykecisiks bu tweeti okuyup da bugün 12 saat dersim olduğu aklıma geldi. °_°
    27 Eylül

Başkası .

12 saat ders vardiyasının bitmesine son 2 saat. (!)
    23 saat önce

Bir başkası daha

saat 7, okul biter. (!)
    21 saat önce

Başkası

sabahın köründe binersin servise ve senin dışında herkes uyur ya; uzatmayayım, ne yapayım ben şimdi? boyuna tweet mi atayım?
    26 Eylül

Herhalde bizi kek zannediyorsunuz .

Onun dışında liseli bir ergensiniz herhalde

@
    @hilalcebeciii senden de bu beklenir. hilalgadro sayısı.
    21 saat önce

Başkası

#aslindaben ııı şeyy yok lan gizlim saklım.
    26 Eylül

Bakmak isteyen olursa bu da twitterı

http://twitter.com/#!/turkcekarakter7

Helal olsun valla. Dedektif olur sizden.

• şu aletlere bu yaştayken binen adam niye okur,ne için okur.aile baskısı tabikide.

Orijinalden alıntı: electrostatic
    şu aletlere bu yaştayken binen adam niye okur,ne için okur.aile baskısı tabikide.

Alakası yok. 100'lerce bin liralık arabalara binen pek çok arkadaşım sınav dönemleri kafalarını kitaptan kaldırmıyor. Adamlar üniversiteyi bitirmek istiyor. Ne kadar parası olursa olsun; üniversite mezunu etiketini de istiyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.