Şimdi Ara

Bilkent'te Basortu Sorunu Var Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A. Arkadaslar, ben lise 3. Sinif ogrencisiyim. Bilkent fizik dusunuyorum fakat son zamanlarda odtu'de meydana gelen olaylar ve bazi duyumlarim dolayisiyla basortu sorunu yasayacagimdan korkuyorum. Bilkent'de okuyan arkadaslar varsa bu konuda bilgilendirebilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkentte her görüşten her ırktan her inançtan insan mevcut kimsenin kimseye karıştığı bir durumla karşılaşmadım
  • Odtude de bir cok basortulu arkadas var ve kimse inanclarina karismiyor. Karsi olunan sey cemaat propogandasi yapilmasi. Ve odtuyu kotuleme amaci. Ki basarili oluyor sanirim siz de boyle dusunuyorsunuz. Merak etmeyin odtude de inanclara haklara saygi var. Tepki baska seye.

• Peki basortu ile derslere girebiliyorlar mi?

• tabiki giriliyor başörtü okullarda serbest haberiniz var mı bilmiyorum ama ?
  • Oraya basortulu kayit yaptirmaya gelmis normal bir insanin cemaat propogandasi yaptigini nereden cikariyorlar? Ya ben de propoganda yapmakla suclanirsam ki elhamdulillah oyle bir amacimiz yok tek amacimiz Allah'a iyi bir kul olmak.. Gorunuse gore yargiliyorlar insanlari.

• Biliyorum fakat bazi forummlarda okuduklarim pek ic acici gelmedi.

Tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Odtuye gitmediniz sanirim. Oyle bir sey yok. O olay icin kayida giden arkadasim sahit oldu. O arkadaslar kayit yaptirmak icin orada degillermis. Kimya bolumunde okuyoruz demisler fakat kayitlari yok okula. Okul yurdunu kotuleyip (alkol uyusturucu sigara gibi bahanelerle) cemaat yurdu tavsiyesi yapiyorlar. Ogrencilerde cikartiyor. Kabul ediyorum cikartanlarin tutumu hic dogru degil fakat 2 taraf da haksiz.

Amacim propoganda degil. Annem de kapali. Sadece yanlis bilmenizi istemem.

Edit. Bilkent icin de her din irktan insan var ve saygi var. Okulda cok luks takilan gruplar da var fakat o sekilde olaylar yok. Sonucta burslular da var paralilarda ve burada benim yaptigim ayrimla cok karsilasmazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavaklar0 -- 11 Eylül 2013; 23:44:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thezehra

Biliyorum fakat bazi forummlarda okuduklarim pek ic acici gelmedi.

Tesekkur ederim

nerde ne okuduğunuzu bilmiyorum ama bilkente adımını atmamış insanlardan çok okuyan insanlara danışmanız daha doğru olur.bilkent üniversitesinde böyle bir durum yok zaten okulda siyasi bir afiş vs. kolay kolay göremezsin herkes kendi halinde takılır bu okulda
  • Evet haklisiniz. Ben ayrintilari bilmiyordum bilgilendirdiginiz icin tesekkurler.

• quote:

Evet haklisiniz. Ben ayrintilari bilmiyordum bilgilendirdiginiz icin tesekkurler.

Onemli degil. Bu gunlerde medyaya guven olmuyor. Her cesidi bir tarafa yandas.

• Peki ogretmenlerin bu konuda bir ayrimciligi oluyor mu bu konuda bilginiz var mi?

• Aynen bilmeden konusmamak gerekiyor yanlis yaptim

• dediğim gibi böyle bir şey duymadım benim sınıfımda da başörtülü arkadaşlarım vardı herhangi bir adaletsizlik olmadı sizin gibi onlarca başörtülü insan var bilkentte bizzat türkiye 7.si fizik bölümünde okuyan başörtülü bir arkadaşım var bir önce söylediğimi tekrar ediyorum bu okulda çarşafla da derse gitsen bikiniyle de derse gitmezsen napıyon sen aga demez kimse
  • quote:

Aynen bilmeden konusmamak gerekiyor yanlis yaptim

Bilkent iyidir hocalar konusunda sorun yapmayin. Mesafeli davranan da olur samimi de fakat ayrimcilik yapan olmaz. Ayrica bilkent okul kampus egitim olarak begendigim ve ozendigim bi okul. Kazanirsaniz kacirmayin.

• Bunu duyduguma sevindim, bilkent gercekten kaliteli bir universite.

• Insallah :)

• Umarim istedigin olur.

Ayrica basortunu sorun etmemelisin bence. Inanclarin geregi takmak istiyorsan aldiris etme baskalarina. Eger tereddutteysen dogru olana sorgulayarak karar ver. Odtude bilkentte yada baska bir okulda bunu sorun yapanlar olmaz. Insanlarin gorusu farkli olabilir ama saygi duyarlar. Ayrimcilik olacagini sanmiyorum. Tereddut etmeden yaz. Bilkenti kacirma.

• Amin cumlemizin.

Basligi acmadan once bile tereddutlerim vardi fakat suan endisem gecti, sagolun varolun :D

• quote:

Amin cumlemizin.

Basligi acmadan once bile tereddutlerim vardi fakat suan endisem gecti, sagolun varolun :D

Bu arada kendi inanclarin disindaki insanlara da kotu niyetli gibi gorme bence. Ozunde iyi insanlariz

Once insanlik gelir benim icin. Annem kapali ailemde bir cok kapali insan var. muslumanada budistede museviyede saygisizlik yapmamaya calisirim. Din ayrimini pek sevmem. Bu hristiyan diye kotulemem.
    Sizden istegim de inanmayan insanlara bu bana ne der diye dusunmeyin. Inancinizi yasayin istiyorsaniz. Biri bir sey derse de aldirmayin.

Sinavda basarilar iyi geceler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.