Şimdi Ara

BİLKENT İNGİLİZCE HAZIRLIK BU KADAR ZOR MU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
11.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi kurdasiniz bu sene mi başladınız. Yapacak bir sey yok artik morali yüksek tutup aşmaya çalışacağız artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1u2i3o4 1 kullanıcısına yanıt
    Pin başladım hocam biraz kendi tercihimdi o kurdan başlamak rahat başlamak istedim ama 1 senede de bitebilsin istedim yaz okuluna bulaşmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevemezmis S kullanıcısına yanıt
    Hocam bolumunuz nedir? :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aynen hocam ben de sizin gibi düşünüyorum sadece sizin pre fac eğitiminiz geniş zamana yayılmış ve daha rahat bir program oluyormuş bizimkisi ise her gün tam zamanlı şekildeymiş yine de yavaş öğrenim daha kalıcı olacaktır

• jusufk kullanıcısına yanıt
    anlayamadım. yani demeniz o ki hiç fransızca bilmeden de o program yazılabilir öyle mi?
  • Hukugun ingilizce ogretilmesi zaten sacma degil mi? turk hukugu goruyorsun sonucta.

matematik, siz nerdesiniz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Expheribal kullanıcısına yanıt
    Evet hocam programlama bilmekle alakalı. Yani mesela TDK sözlüğün uygulamasını yapacaksınız diyelim. Zaten var olan bir kaynaktan çekiyorsunuz bilgileri.
  • Merhabalar,

İnsanlara yardımcı olsun diye 1 haftalık deneyimlerimi aktarayım:

Hocamız bize bir şeyler katabilmek için can atıyor. Çok da güzel öğretiyor. Ama şöyle bir sılıntı var Pre factulty kuru oldukça verimsiz geçiyor eğer ilk pre fact. kurundan başlarsanız. Normalde yüksek kurdan başlamak artıdır. Ama upperdan başlamak önerimdir. Yine de son kur olmak sınav yoğunluğunun azlığı açısından avantajdır. Pre fact kuru (13 haftalık) neden verimsiz çünkü sınafta hazırlığa yeni başlayan kişi sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Mesela 21 kişilik sınıfta 17 kişi daha önce 2 kez pre fact okumuş. Ee adamlar da haklı 8-10 hafta boyunca pre fact okuyup pae den geçememek adamları delirtmiş ve bıktırmış. Hoca konu anlatırken ya konuyu atlatmaya çalışıyorlar ya da ders düzenini dağıtıyorlar. Burada biz bir şeyler öğrenmeye çalışırken onların ellerinde ielts kitapları. Haklılar onlar da haksız değiller. Ama bu davranışları yüzünden ve anlattıkları olaylar yüzünden ben 1 hafta bile geçmeden ielts kursuna yazıldım(ielts de teknik çok önemli o yüzden yazıldım). 2 puanla tekrar pae den kalmak içime otururdu zaten.

Kısacası 13 haftalık pre fact kuru eziyet gibi bir şey çoğu kişinin gözünde. Eğer gerçekten reading listening writing ve speaking skillerinizin gelişmesini istiyorsanız upper size göre daha motive kişilerle ders işlersiniz. Pre facttan başlayınca kaynaştırma öğrencisi gibi kalıyorsunuz, sürekli sizi hayattan soğutacak şeyler duyuyorsunuz.

1 ay sonra edit:
    10 kasım ielts sınavına girmiş bulunmaktayım.Sınav öncesi birkaç tatsızlık yaşandı ama sağolsunlar hemen halletiler sıkıntımı. Kağıtlı olandan bir gün önce konuşma sınavı vardı. Konuşma sınavında gerçekten sınırlarımı zorlamaya çalıştım yani akıcı bir şekildd konuşmaya çalıştım bence. Zaten hoca ikide bir durdurdu.
    Gelelim kağıtlı olan sınava sınav bence farklıydı yani anlatılmaz yaşanıyormuş. PAE ye girenler bilir verirler kağıdı önüne reading grammar fln yaparsın sonra hemen toplarlar listening verirler. Ama burada salon çok büyük olduğu için sayım falan 5-10 dk arası sürüyor o arada bekliyorsunuz diğer kısım için yani 2 saatlik sınav oluyor sana 3 saat. Gözetmenler ingilizce yörünge veriyor ama vermeseler daha iyi evlere şenlik ingilizceleri. Power point slaytı gibi bir şeyler açıyorlar işte orada zaman scripti açıyorlar Yani matematiksel işlem yapmanıza gerek yok. Arada sırada yeşil önlüklü gözetmenlersen biri çıkıp 40 dk ve 20 dk kala söylüyor falan. Dikkat dağıtıcı söylemese daha iyi. Writing kısmında önerilen süreyi falan söylüyor falan. Yani sunavdan çok sanki otele gidip bir seminere katılmış gibiyim. Otelin halıları çok göz yorucuydu avizeler yetersizdi biraz o etkenler zorladı.13 gün sonra açıklanıyor. 6.5 ve 5.5+ her bölüm gerekiyor işte
    Ben pek fazla geçeceğime ihtimal vermiyorum bakalım geçersem deneyimler için ayrı bir konu açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 12 Kasım 2018; 15:28:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.