Şimdi Ara

Bilkent Hukuk mu Ankara Hukuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özel avukatlık mı devlet avukatlığı mı ?

• avukatlıkta etkietin bir önemi yok :)
    özelde farketmez devlette farketmez ..

etiketin önemi var diyenlerede kulak asma
  • tabii ki bilkent. ankara hukuk'un binasına, ayıp olmasın ama iti bağlasan durmaz. her sene 900 kişi alan yer bizim liseden küçük yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

avukatlıkta etkietin bir önemi yok :)

Ankara hukukta bozkırın topragından gelmiş anadolu çocuklarıyla okursun bilkentte babası yüksek makamlarda ve çevresi olan adamlarla okursun aradaki fark avukat oldugunda ortak bi büro veya başka birşey yaptıgında dosya baglamandan geliyor bilkentteki arkadaşlarınla ortak büro açsan adamların babası zaten fabrikatör dosyaları baglar olay bu ama hakim savcı dersen ankara hukuk en iyisi tabii ing. bilirsen
  • quote:

avukatlıkta etkietin bir önemi yok :)

Bilkenti misal verdim . Bilkente giden otomatikmen Galatasarayıda kazanır . Benim hedefim 470 - 500 arası . Bir arkadaşımla ettiğim sohbette arkadaşım özeldeki hocaların eskiden Galatasarayda ders vermiş üstad hocaların oldugunu , maaş farkını , atanma derdinin olmadıgını( sürülme vs dahil ) , stajınla birebir ilgilendiklerini ve seni başarılı bulurlarsa anında işe alacaklarını söyledi . Aklımda özel devlet çelişkisi oldu . Bende hedefimi tam belirleyeyim ki o yolda ilerleyeyim .
  • Hyperfex kullanıcısına yanıt
    özelde okuyan adam her zaman kazanır çünkü çevre önemli üniversitede , ve dediklerine katılıyorum..
    özel üniversiteleri yerden yere vuruluyor ama okadarda kötü değillerdi ..
    benim dmeek istediğim kendi bürosunu açınca veya devlette calışırken bir etkiet fark etmiyor :) onu demek istedim..
  • :) artık özel üniverstler piyasadaki iyi hocaları topluyorlar , para konuşuyor
    eğitim kadrosna bakarsan görürsün , bahçeşehir , istanbul bilgi üniverstesi , yeditepe , bilkent , koç vb.
    eğitim coğu devlet üniverstesindne daha iyi olduğu bir gerçek ..
    ayrıca hukukta yurt dışı ne kadar önemli bilmiyoorum ama özle üniversiteler bu konuda y.d konusunda ve fırsatlar konusunda mükemmel bence :)
    kendi adıma özeli öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık mı hukuk mu?
    10 yıl önce açıldı
    Ankara Hukuk’la Bilkent Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

:) artık özel üniverstler piyasadaki iyi hocaları topluyorlar , para konuşuyor
    eğitim kadrosna bakarsan görürsün , bahçeşehir , istanbul bilgi üniverstesi , yeditepe , bilkent , koç vb.
    eğitim coğu devlet üniverstesindne daha iyi olduğu bir gerçek ..
    ayrıca hukukta yurt dışı ne kadar önemli bilmiyoorum ama özle üniversiteler bu konuda y.d konusunda ve fırsatlar konusunda mükemmel bence :)
    kendi adıma özeli öneririm

Peki oraya gidince kitap paralarını felan sağlıyorlar mı ? Özel istekler vs. Benim babam para basmıyor çünkü .
  • haıy :) ama cokta pahalı değil kitapler 3 kitap 250 tl civarında o kitabıda 1 yıl kullanıyorsun işte zırt pırt sana kitap aldırmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 27 Mayıs 2014; 18:47:48 >
  • Tartışmasız bilkent hukuk . Özel üni , seçeneğin varken devlette okuma .
  • özele gitme imkanım olsa düşünmez bilkent hukuk için çalışırdım. gerçi sen burslu düşünüyorsun galiba. ben olsam bilkent hukuk yazardım. her ne kadar baba parasıyla okuyacak öğrenciler olsa da bilkent hukukun burssuzu bile çok çok düşük değil yani sınıfının tamamı boş beleş insanlardan oluşmaz diye düşünüyorum.
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle .
  • Bilkent hukuğa gider fabrikatorun kızına yüzüğü takar zengin avukatı olur altıma merco s350 çekerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunuz34

Aynen öyle .

Bilkent Hukuk 24000 TL değil mi hocam . Bu parayı anası babası doktor olan bir kişi bile rahat bulabilir bana göre .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıamberke

Bilkent hukuğa gider fabrikatorun kızına yüzüğü takar zengin avukatı olur altıma merco s350 çekerdim

Tam benim kafa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.