< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilkent hakkında soruları alabilirim (4. sayfa)

-
-
burslu ücretli ayrımı yok.
valla benim tam burslu arkadaşlarımın networkleri daha iyi.
-
Cevabınız için teşekkür ederim.Birde merak ettiğim şey şu abd de doktora yaptıktan sonra silikon vadisindeki şirketlerden birine girdiğinizde yeni mezun maaşı mı veriliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mezun hocam geçen sene 28k yapmistim bu sene 1400 civarı bekliyorum
-
Siteye çok vakıf değilim, yeni girebildim. Sağ olasın cevap için.
Bilgisarmal geoyla karakoku aldım bilgi sarmal baya iyiymiş geoya başlayalı 2 hafta olmasına rağmen az da olsa geliştim+Eyüp b ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirkinkurubaga -- 6 Temmuz 2025; 21:47:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgi sarmal baya iyi fakat zor bir kaynak, moralini çok bozma o yüzden eğer yapamazsan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cidden zor dik üçgendeyim testte 8 sorunun 5 ini yapabildim birini cos teoreminden yaptım valla geo yapınca insana bı mutluluk geliyo üçgeni bitirince dortgenlere bakiyim mi yoksa analitiğe geçiyimmi
O senin bileceğin iş hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam mezunlar genelde nasıl bir kariyer rotası izliyor sizin bölümde tercih sürecindeyim de merak ettim
-
Hocam aşırı bilgili değilim ama akademik giden de bol bol var daha çok Türkiye'de (Bilkent veya Odtü'de Tr'deyse) ve yurtdışında.
Direkt şirkette girenler gördüğüm çoğunlukla sav-san özellikle aselsan giriyor. Linkedin'den bakabilirsiniz ayrıca bölümümüz sitesinde de bu info yer almakta
bu tamamı değil tabii ki sadece cevap verenler. mesela ben abd'de phd yaparken bölümden böyle bir mail gelse iplemezdim büyük ihtimalle
-
Ben de alabilirim soruları
çağrı pederi ikna et %50 ctis gel.
sana abilik yapar, adam ederim.
-
akademiye çok yöneliyorlar mı ya sizin bölümde
Yurtdışında çalışanların %95'inin üniversitede çalışması korkutucu
-
akademi morug
-
Tak diye kendimize graves otosu atarız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X