sarmıyor üstüne para verseler izlemem. |
Bilkent hakkında soruları alabilirim (2. sayfa)

-
-
bu sene hazırlık bitti eylülde bölüme geçeceğim önerisi olan var mıdır
-
Bilkent ctisi bırak. Yapay zeka işinizi bitirdi. Ankara tıp oku
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yks sıralamam bırakın ankara tıbbı dağ başındaki no name tıplara zar zor yetecek bir sıralama. yapay zeka işinizi bitirdi kısmına katılmamakla birlikte neden böyle düşündüğünüzü merak ediyorum. bölüm hakkında bildiğiniz başka olumlu olumsuz şeyler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Çünkü yks+hazırlık sonrası bölüme yeni geçecek, kafasında sorular olan birine "yapay zeka işinizi bitirdi" gibi herkesin yapabileceği sığ bir yorum bir şey katmaz. bölüm hakkında bildiklerinizi daha detaylı paylaşırsanız sevinirim
-
Hicbisi bilmiyo bunu dinleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu boşver yks öğrencisi, trollüyor.
ctis’te miydin sen
Ctisteyim hocam. Eylül girişiliyim. Hazırlığı bitirdim bu eylülde de bölüme başlayacağım. Sen kaçıncı sınıfsın
2'ye geçtim. takma milleti.
sana önerim biraz C programlama çalış, ctis 151'de millet biraz afallıyor.
-
Lisede bir dönem olimpiyatlara hazırlanmıştım. Oradan kalma biraz c deneyimim var ama 151 ve 152nini içeriğini tam bilmediğiö için bebi ne kadar görtürür omı da bilmiyorum. 165 ve 166 nın ortalamalarının 151 ve 152ye kıyasla çok aha kötü olduğunu duymuştum.
Ayrıca bir diğer anlamadığım konu da şu: bizim bölüm hakkında hiçbir forumda/sözlükte yeteri kadar bilgi yok. Sadece bu forumda bu kadar konuşulduğunu gördüm fakat ne zaman bölüm ile ilgili bir başlığa girsem genelde aşırı kötü yorumlar var. Niye bu kadar olumsuz yorum var
o zaman çok zorlanmazsın 151'de ama 152 baya zor.
165 sözel ders bilişim dünyasının işletme versiyonu. 8 chapter var her chapter 50 sayfa slayt. çalışınca iyi puanla geçiyorsun. Erkan hoca'dan almaya çalış dersi.
166 da linux dersi kolay değil ama pek zor da değil. ben üstten de baya ders aldım, en zorlayanı 152 idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 26 Haziran 2025; 1:4:15 > -
O benim yüzümden
millet gıcık oldu artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26D038039o zaman çok zorlanmazsın 151'de ama 152 baya zor.
165 sözel ders bilişim dünyasının işletme versiyonu. 8 chapter var her chapter 50 sayfa slayt. çalışınca iyi puanla geçiyorsun. Erkan hoca'dan almaya çalış dersi.
166 da linux dersi kolay değil ama pek zor da değil. ben üstten de baya ders aldım, en zorlayanı 152 idi.
Mat 101 mi aldın 105 mi
math 101 aldım. genel seçmeli olarak math 102. şu anda da math 225 alıyorum yaz okulunda.
-
Ai-research tarafına yönelmek gibi bir niyetin mi var hocam?
yok yav abd'de master yapmak istiyorum, curriculum'da matematik dersleri eksik ya kendim tamamlayayım dedim. 225'den sonra stat/prob da alcam. ilgi alanım daha çok infrastructure, distributed systems, backend. AI'a baktım biraz da çok fazla istatistik temelli hoşuma gitmedi AI/ML vs. zaten bizim bölümden research based AI işleri pek uygun değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26D038039yok yav abd'de master yapmak istiyorum, curriculum'da matematik dersleri eksik ya kendim tamamlayayım dedim. 225'den sonra stat/prob da alcam. ilgi alanım daha çok infrastructure, distributed systems, backend. AI'a baktım biraz da çok fazla istatistik temelli hoşuma gitmedi AI/ML vs. zaten bizim bölümden research based AI işleri pek uygun değil.
Bölüme geçmediğim ve derslerin içeriklerini tam bilmediğim için çok kararsızım. Senin yaptığın gibi yapıp matematiksel altyapımı geliştirebilirim fakat bildiğim kadarıyla çoğu kişi sırf gpa için 105 alıp geçiyor. Bir de bölümde rekabet fazla mı, erasmus kontenjanı az diye biliyorum sorun oluyor mu
Ben direkt bölümde research yapan neredeyse kimse yok diye biliyorum
rekabet fazla bence.
Eğer benimkisi gibi bir yol izlemeyeceksen 101 alma, tek başına bir işe yaramaz. 105 daha kolay bir ders. ama çalışmazsan ondan da kalırsın, bi sürü arkadaşım 105'e W attı
devam zorunluluğu olmayan tek ders sanırım. math 101'de de yok ama hoca her salı quiz yapıyordu.
erasmus konusunda pek bilgim yok, anlaşmalı üniversiteler dandik diye gitmeyi düşünmüyorum. erasmus stajı olabilir ama. erasmus için eng 101-102 notlarının %50'si ve gpa'in %50'si alınıp bi puan oluşturuluyor. talep çok mu bilmiyorum.
-
seyid hoca ile satılmış hoca yapıyor diye biliyorum sadece. onlar da galiba data science ile ilgileniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X