Şimdi Ara

bılkent hakkında bılgısı olan war mı?? pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben unıversıte sınavına hazırlanıoyurm ve bılkentı dusunuyorum ama cok fazla bılgı sahıbı degılm bılkentten haberı olna warsa yazarlarsa sewınırım tsk ederım....

• eğitimi çok iyi ama baya pahalı seneliği 8000 dolar diye biliyorum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 19 Kasım 2023; 16:57:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Galiba helikopter ile çatısına inmenin yasak olduğu üniversite..

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bilkent+universitesi

abi harbıden supersın :)

• yurt fıyatları uygunmushttp://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/academic/fees/other_fees.html buradan baka bılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaxme

quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Galiba helikopter ile çatısına inmenin yasak olduğu üniversite..

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bilkent+universitesi

abi harbıden supersın :)
    Sağol..

• beyler okuyup geceyın su genc kardesınıze bır yorum yapın aydınlatın pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BOĞAZİÇİ ÜNİVERSTY BOŞVER BİLKENTİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: çinli

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSTY BOŞVER BİLKENTİ

abı gonul ıster ama puana gelınce orada dur derler ıste yoksa hep bogazıcındekı bılısım muh. ıstemısımdır :))
  • walla eylenebileceğinn,, en iyi senelerinii geçirebileceğinn bi yerddirr..... çokk aşırılıklarıda wardır yok demiyorum ama yanii çok güzeldir... kampüsü harikadır zaten çevresi için kötü bişey diyebilcek kimse tanımıyorumm.....öğretimi desen en iyi hocaları bulabilceğin bi yerdir.... kısacası güzeldir yani eğer puan tutuyosa gel derim...
  • Ben Bilkent Bilgisayar Muh. Son sinif ogrencisiyim, insallah mayis ayi sonunda mezun oluyorum. Sagdan soldan duyma bilgilerle pek olmaz bu isler. Haftasonu bir gun atla, gel, buradaki gorevli ogrenci arkadaslar sana kampusu, yurtlari, derslikleri, kutuphaneyi hep gezdirsinler, sonra kendin karar ver...

Sana sunu tum samimiyetimle soyluyorum, bugun onume OSS tercih formu gelse gozumu kapayip Bilkent yazarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramgen
    bugun onume OSS tercih formu gelse gozumu kapayip Bilkent yazarim.

bende de para olsa yazarım valla
  • quote:

Ben Bilkent Bilgisayar Muh. Son sinif ogrencisiyim, insallah mayis ayi sonunda mezun oluyorum. Sagdan soldan duyma bilgilerle pek olmaz bu isler. Haftasonu bir gun atla, gel, buradaki gorevli ogrenci arkadaslar sana kampusu, yurtlari, derslikleri, kutuphaneyi hep gezdirsinler, sonra kendin karar ver...

Sana sunu tum samimiyetimle soyluyorum, bugun onume OSS tercih formu gelse gozumu kapayip Bilkent yazarim.

abi benım oraya gelmem zor benı bılgılendırırsen sewınırım ozelden senınle ıletısım kura bılırmıyız ??
  • dünyada iki ferrarinin birbiriyle çarpıştığı ilk ve tek yer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhmt

quote:

bugun onume OSS tercih formu gelse gozumu kapayip Bilkent yazarim.

bende de para olsa yazarım valla

Ben OSS Sayisal Turkiye 2. si, Esit Agirlik Turkiye 3.su olarak girdim bu okula...

Parayla değil.

İsteyen özelden mesaj atsın, ÖSS sonrası benimle ilgili çıkan haberlerin linklerini vereyim. (Milliyet, Radikal gibi gazetelerden...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: expo

dünyada iki ferrarinin birbiriyle çarpıştığı ilk ve tek yer...
    Ehueeuheue..

Dediğim gibi, okula helikopterle inmek yasakmış ama yatla yanaşılabiliyor galiba..
  • yorumlarınız ıcın tskrlr ama bakıp arklarda bıraz yorum yaparsan daha cok sewınecem
  • Mühendisliği İTU veya ODTÜ de okuyacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa_

Mühendisliği İTU veya ODTÜ de okuyacaksın.

Ya adam puan diyo siz ne diyonuz?? Al en basidinden Bilkent Endüstri 333 civarı iken Odtü endüstri 366 civarı, aradaki puan farkını ne yazık ki para kapatıyor KArdeş 2 kuzen de ordan mezun olcak (biri oldu bile), bilgisayar ve endüstriden, bilgisayar da biraz kasıyo bazen ama çok güzel bir ortam var-diyo-lar, tavsiye ederim benim de tercihim olabilir odtüyü kazanmak şart yine de bana

• bence türkiye de okunacak en güzel üniversite. Madii imkanın varsa harika, burslu isen bir de yurt kazanırsan inanılmaz bir hayat sürersin şimdiden kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.