Şimdi Ara

Bilkent EE öğrencisinden tavsiye yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi sitesinde yazmış.Özellikle derece isteyenler için önemli konulardan bahsedilmiş.
    Okumak isteyenler :https://unifestal.com/2017/11/28/nasil-kazandik/#

• Vay anasini adamin arkadaslari zaten +130 nrt lik adamlar gundr 8 10 saat diyor helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük 9 saat nasıl çalışıyorlar acaba 12. sınıfta böyle çalışıp kazandıysa helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 28 Kasım 2017; 21:29:59 >
  • Bu adami forumdan hatirliyorum

• Yaptığı şeylerde çok ortak noktamız var.O tarz program ve Hedef konusunda.Galiba bende artık üniversite hedeflemem çünkü düşük net yaptıkça hedefinden vazgeçme,hedefini düşürmeye başlıyorsun.Onun yerine sıralama-net hedeflemek daha mantıklı.Zaten tercih döneminde mutlaka kafamızda bir bölüm ve üniversite vardır.Ayrıca sabah kalkma konusunda aynı fikirdeyiz.
  • sıralama hedeflemeyi en baştan yapıyorum. Çevrem şu cümleyi eksik etmiyor. Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. Ee hedefim var işte. Meslek hedefi olacakmışmış...

Yardımlaşma olayları bizim sınıfta olmaz aga çoğu otlakçı, birisini geçince havasını sonuba kadar atan arkadaşına yardım edeceğine dalga geçen tipler.

Adam şanslıymış

Saatli program dışında dediklerinde haklı saatli program ne aw şimdi bir de sorulu program çıktı. Onu paylaşmaz inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendisi youtubedan görmüştüm bana göre herkes kendine göre bir yol izlemeli eger bu sistemde stabil bir yol olsaydı her sene millet uygulardı kendine göre tavsiyeler vermiş uyan olur olmaz şahsen bana uymuyor günlük çalışıcagım dersler bellidir fakat ne kadar saat alıcagını tutmuyorum bu sefer dakika başı saate bakıp dikkatimi dagıtırım büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.