Şimdi Ara

Bilkent COPE hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen var mı bu sınavı internette örneğini bulamadım odtü'yü kazansam hazırlıktan direk maufım bu sene proftan 68 aldım ama bilkent kabul etmiyormuş odtü muafiyet sınavını. Lys'ye hazırlanıyorum ya iyice unutmayayım ingilizceyi arada çalışıcam da nasıldır cope sistemi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Fazladan 26bin lira girmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 11 Ekim 2015; 19:45:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bilkent hazırlık öğrencisiyim upper başladım şimdi son 3-4 seneye göre cope u çok zorlaştırdılar bizim dönemde şu an abartmadan söylüyorum sınıfın yarısı 2.senesinde hazırlıkta hazırlık okumadan cope u geçen sayısı %8 bu sene cope sınavı 2 aşamadan oluyor
    1.test 200 soru var 135 net yapman lazım net diyorum çünkü 4 yanlış bir doğru hesabı var
    1.sınavı geçersen 2 ye giriyorsun 2. sınav 1 gün boyunca sürüyor sabah 10 da başlar akşam 5 gibi biter arada aralarda var reading listening grammar writing ve speakingden oluşur
    reading de 2 kısa yarım sayfa 2 orta 1.5 sayfa 1 uzun 3 sayfa metin olur bunlardan 35 soru sorarlar 1 saat sürer
    listening 30 dakika dinlersin 15 dakika 30 soru sorarlar
    writing 1 saat sürer 400 kelime yazmanı isterler konuyu kendileri verip
    grammar bir kağıt verirler sana 30 tane boşluk olur cloze test word formation falan atarlar araya onlardan sorarlar
    speakingde bir tane native speaker ile konuşursun kadın ya da adam kafasına gelen her şeyi sorabilir sana bana kızların neden mühendislik seçmediğini sormuştu
    bu arada upper forever
    +++ odtüde olsam hazırlık okumayacakmışım seviye olarak ne kadar upper olsa a b c kurunda odtüden daha üstteymiş bilkentin upperı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuardsmanBob -- 11 Ekim 2015; 19:52:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

bilkent hazırlık öğrencisiyim upper başladım şimdi son 3-4 seneye göre cope u çok zorlaştırdılar bizim dönemde şu an abartmadan söylüyorum sınıfın yarısı 2.senesinde hazırlıkta hazırlık okumadan cope u geçen sayısı %8 bu sene cope sınavı 2 aşamadan oluyor
    1.test 200 soru var 135 net yapman lazım net diyorum çünkü 4 yanlış bir doğru hesabı var
    1.sınavı geçersen 2 ye giriyorsun 2. sınav 1 gün boyunca sürüyor sabah 10 da başlar akşam 5 gibi biter arada aralarda var reading listening grammar writing ve speakingden oluşur
    reading de 2 kısa yarım sayfa 2 orta 1.5 sayfa 1 uzun 3 sayfa metin olur bunlardan 35 soru sorarlar 1 saat sürer
    listening 30 dakika dinlersin 15 dakika 30 soru sorarlar
    writing 1 saat sürer 400 kelime yazmanı isterler konuyu kendileri verip
    grammar bir kağıt verirler sana 30 tane boşluk olur cloze test word formation falan atarlar araya onlardan sorarlar
    speakingde bir tane native speaker ile konuşursun kadın ya da adam kafasına gelen her şeyi sorabilir sana bana kızların neden mühendislik seçmediğini sormuştu
    bu arada upper forever
    +++ odtüde olsam hazırlık okumayacakmışım seviye olarak ne kadar upper olsa a b c kurunda odtüden daha üstteymiş bilkentin upperı

ben şimdi odtü ee olmazsa bilkentte paralı elektronik okuyacağım durumumuzda çok iyi değil 26bin fazladan veremem hem yaş 21 olacak erkenden bitirmem lazım.

Yuh o kadar sürüyor mu sınav bizimki toplamda 3.5 saat sürüyordu çok diyordum ve speaking yok. abi ya ben ingilizce de çalışyım hergün. aynı falandır diye sanıyorum bilkentle odtü'yü gözüm korktu iyice. Hazırlık okuma lüksüm kesinlikle yok.

Gerçi akıcı konuşup anlayabiliyorum fakat 180 kelimelik writtingi zor yazdım profta 15 üzerinden 9 aldım bilkent essay istiyordur heralde

Yoksa ielts mi vermeye çalışayım?

Bilgiler için teşekkür ederim ayrıca

• The Phoenix kullanıcısına yanıt
    daha detaylandırayım madem ielts den 6.5 istiyor bizim okul diğer okullar 6 5.5 arası isterken yds den de 87 istiyor muaf olman için
    2.seneye kalanların en büyük sıkıntısı kur atlayamamak kur sistemini şöyle açıklayayım 6 tane kur var her kur 2 ay sürer kur geçmen için vermen gereken 2 sınav var biri cat diğer eca cati geçersen eca e girersin iş burada patlıyor işte cat 2 ye ayrılıyor cat 1 cat 2 diye cat 1 25 puan cat 2 75 puan bunlarda da reading listening ve writing olur ama bu sefer sorular test değil klasik olur hocalar okur cat den 60 alırsan eca e girersin eca de aynı şekilde reading listening writing olur ama bu sefer x2 zorlukta hem de 80 üzerinden 60 alman gerekir kur atlaman için o yüzden hazırlıkta kalan çok kişi oluyor bilkentin hazırlığı para tuzağı onu söyleyeyim kaç arkadaşım var 59.2 den kalıpta 1 sene uzatan şimdi bizim sınıfta olan pre int başlayanlardan %3 ü 1 senede bitirebilmiş geçen sene elementary beginner saymıyorum onlarda bir senede bitirme imkanları yok mecbur yaz okuluna kalıyorlar çünkü süre yetmiyor 8 ay var okul 12 ay lazım 6 kuru bitirebilmek için hazırlığı hazırlık nasıl bitirilir cope 1 sınavını ardından da cope 2 sınavını geçmen gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

daha detaylandırayım madem ielts den 6.5 istiyor bizim okul diğer okullar 6 5.5 arası isterken yds den de 87 istiyor muaf olman için
    2.seneye kalanların en büyük sıkıntısı kur atlayamamak kur sistemini şöyle açıklayayım 6 tane kur var her kur 2 ay sürer kur geçmen için vermen gereken 2 sınav var biri cat diğer eca cati geçersen eca e girersin iş burada patlıyor işte cat 2 ye ayrılıyor cat 1 cat 2 diye cat 1 25 puan cat 2 75 puan bunlarda da reading listening ve writing olur ama bu sefer sorular test değil klasik olur hocalar okur cat den 60 alırsan eca e girersin eca de aynı şekilde reading listening writing olur ama bu sefer x2 zorlukta hem de 80 üzerinden 60 alman gerekir kur atlaman için o yüzden hazırlıkta kalan çok kişi oluyor bilkentin hazırlığı para tuzağı onu söyleyeyim kaç arkadaşım var 59.2 den kalıpta 1 sene uzatan şimdi bizim sınıfta olan pre int başlayanlardan %3 ü 1 senede bitirebilmiş geçen sene elementary beginner saymıyorum onlarda bir senede bitirme imkanları yok mecbur yaz okuluna kalıyorlar çünkü süre yetmiyor 8 ay var okul 12 ay lazım 6 kuru bitirebilmek için hazırlığı hazırlık nasıl bitirilir cope 1 sınavını ardından da cope 2 sınavını geçmen gerekir

Benim hazırlık okuma lüksüm yok seviyem upper-advanced arası şuan taze bilgilerle girsem geçerim ama seneye çoğu şey unutulcak. odtüde'ki sistem daha farklı ve kolay en kötü eylül profuna girersin. Odtü'de elem başlayıp 2. Dönem inter devam edenlerin %90'ı geçiyor ilk seneden. Bende yata yata geçtim 68le ama keşke yatmasaymışım writtingkerim çok kötü mesela. O zaman ielts hazırlancam odtü 6.0 istiyor ben proftan 68 aldım heralde buda 6.5 gibi bişey eder neyse en yakın tarihte gireyim ielts'e inş. 6.5 alırımda kafam rahat olur canım sıkıldı şimdi.

Bölüm ne hocam burslu musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 11 Ekim 2015; 20:19:24 >

• hacı bu kadar odtü bilkent kazanacağına emin olmak yanlıs belki inançlı biri değilsin fakat allah o sınavda bir karın ağrısı verir başka birşey verir ne odtü kalır ne bilkent bu konularla ne kafanı mesgul etmen doğru nede bu ünileri kazanacağından bu kadar emin olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

hacı bu kadar odtü bilkent kazanacağına emin olmak yanlıs belki inançlı biri değilsin fakat allah o sınavda bir karın ağrısı verir başka birşey verir ne odtü kalır ne bilkent bu konularla ne kafanı mesgul etmen doğru nede bu ünileri kazanacağından bu kadar emin olmak

Bilkent %100 garanti 2014 puanımla paralısına yatay geçiş yapabiliyorum. Ama bu konuda parayı veren peder olduğu için söz sahibide o

Yoksa deli miyim ki böyle bi konu açayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 11 Ekim 2015; 20:30:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

hacı bu kadar odtü bilkent kazanacağına emin olmak yanlıs belki inançlı biri değilsin fakat allah o sınavda bir karın ağrısı verir başka birşey verir ne odtü kalır ne bilkent bu konularla ne kafanı mesgul etmen doğru nede bu ünileri kazanacağından bu kadar emin olmak

Bilkent %100 garanti 2014 puanımla paralısına yatay geçiş yapabiliyorum. Ama bu konuda parayı veren peder olduğu için söz sahibide o

öyleyse eyw :D bende bilkent ctıs istiyorum paralısına puanım yettiği halde gidemedim fakirlikten mezuna kaldık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

öyleyse eyw :D bende bilkent ctıs istiyorum paralısına puanım yettiği halde gidemedim fakirlikten mezuna kaldık

Hocam asıl hedef odtü kazanmak için elimden geleni yapıyorum ama olmazsa diye 2. Plan yoksa bizde zengşn değiliz.

• Arkadaşlar Bilkent Hazırlıktan yeni bölüme geçmiş biri olarak yazıyorum, evet Bilkent'in hazırlığı zor iki yılımı doldurdum dismissed oldum. Bu COPE sınavını kendiniz hazırlanmak istiyorsanız açıkçası biraz zor bu iş ben Bilkent Plazada bir kaç kursa gittim ama en iyisi COPE Studio Bilkent çünkü hocaları o kadar başarılı ki sınavda ne çıkar ne çıkmaz söylüyorlar ve sınava girdiğimde gerçekten hocalarım ne dediyse çıktı o yüzden boşuna vakit kaybetmeyin ben keşke en başta COPE Studio Bilkent'e gitseydim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.