Bilkent %50 burslu işletme

-
-
Paran varsa marmaradan daha mantıklı.Ben de ilk 100'e bile girsem bilkent iktisat yazacam büyük ihtimal.Ama işletmenin öğrenci profili biraz garip diye duymuştum.Sadece duyum benimki.
-
Para verip iibf okumak bana mantıksız geliyor. En iyilerden de mezun olsanız işsiz kalma olasılığınız çok çok yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
para verip bilkent hukuk oku sağlam network olur. iibf bide işletme diyosun para vermek saçm
-
Hmm siz ne okuyorsunuz hocam?
Konservatuvar bıraktım, yeniden hazırlanıyorum.
İibf hakkında böyle diyince iibf okuyorsunuz zannettim
Yani hocam bu herkesin bildiği bir şey. Demek değildir ki "iibf okuyan herkes işsiz..."
Tam bir meslek tanımı olmadığı için kişisel çaba epey önemli. Bilkent, Boğaziçi, Koç, Sabancı'da okuyorsan oku zaten. Ama geri kalanlar pek mantıklı gelmiyor. Odtü bile.
Ben zaten bilkentteyim hocam econ okuyorum sadece bu tür genel yorumları doğru bulmuyorum. İşsiz kalma olasılığı her zaman var ama orası doğru.
Bilkentin parasinda bi sey yok ki cogu kisi gidebilir zaten
Hic burs alinmadiginda sıkıntı tabii ben yine de o parayı asla bilkent isletmeye kaptirmaz mezuna kalirdim
Bilkent işletme çok güzel mekan oğlanlarda 320 kızlarda a180 zemin katta starbaks var
her mezuna kalanın daha iyi yaparım, yapacağım düşüncesi riskli.
-
üniversite geneli de böyle mi?
lütfen sadece oraya özel olduğunu söyleyin..
-
Yok muhendisliklerde filan ogrenci profili devletten farksiz, econ filan da duzgun bence.
Bilkent %50 burslu işletme fırsatın varsa geri tepme. Ama Bilkent'in hazırlığıyla baş edecek bir ingilizcen yoksa yazdan başlamanı öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.
En Beğenilen Yanıtlar

her mezuna kalanın daha iyi yaparım, yapacağım düşüncesi riskli. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X