Şimdi Ara

bilken işletme mi? yıldız teknik inşaat mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilkent işletme %50 burslu ve

yıldız teknik inşaat mühendisliği arasında kaldım

özellikle gidenlerden yardım bekliorm

• bi cevap verin ???
  • up up up
  • hocam ikisi çok ayrı şeyler.işletme ve inşaat mühendisliği..
    ben şu anda işletme istediğimden dolayı işletmeyi seçerdim.Hangisi ilgi alanına giriyorsa onu oku
  • inşaat
  • bilkent işletme yerınde olsam dusunmezdım bıle
  • ben daha cok istanbul ankara farkına ve

mezun olduktan sonra iş imkanına takıldım bilkenttede okusan çok düşk

yerlerde çalışabiliomusun sonçta işletme diyorlar. tanıdığnız örnekler yada bildiğiniz birşeyler varsa yardımcı oln

lütfen. ( ayrıca mimarlıktada yorumlar bekliorm )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlok -- 25 Nisan 2012; 20:06:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşletme tercih et derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

İşletme tercih et derim

bilkent olduğu için mi yoksa baska bi sebepten mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: overlok

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

İşletme tercih et derim

bilkent olduğu için mi yoksa baska bi sebepten mi ?

Hem Bilkent olduğu icin cunku sana işletme icin onemli olan dil egitimini vericek ki hatta 2. Ve 3. Yü bilirsen acikcasi rahat edersin
    Hem de işletme her zaman bana guzel gozukmustur o bakımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

bilkent işletme yerınde olsam dusunmezdım bıle

biraz daha ikna edici şeyler söylesen :) çünkü sayısalı bırakacağım bunun için çevrende örnek fln war mı mesla
  • Ne istediğine karar vermen lazım... İşletme okuyunca bir çok alanda çalışabilirsin. Hayata bakışın değişir. İnşaatta ne olur bilmiyorum. Okuyana sormak lazım. (Ben işletme okumadım bu arada)
  • İnşaat okuyorum, Yıldız teknik'te.1.sınıftayım.

Tavsiyelerim:Fizik ve matematiği sevmiyorsan inşaat yazma, hatta mühendislik yazma.1 senede buna kesin olarak karar verdim.Okuması zulüm olur yoksa..
    Genel olarak inşaat iyidir, son ana kadar kararsız arkadaşlarım hep inşaat yazdı.Şu an hazırlık okuyorlar.Ben hazırlığı atlama gafletinde bulundum İlk dönem 2.40 ortalama alttan bir ders kaldı, bu dönem 7 dersten 3 ya da 4 tanesini anca geçerim.Baştan sıkmadım çünkü.

He bir de, ben ortamların adamıyım, sınıfta 1 kıza 1 erkek düşmezse olmaz diyorsan da inşaat yazma, bugüne kadar derslerde %0 ve %10 arası kız oranı olduğnu gözlemledim.%10 oranlı ders için özel olarak hazırlanıp gidiyoruz, sen düşün artık

• Daha önce inşaat müh. ve işletme de düşünmüş biri olarak eğer Bilkent'te İşletme okuyacaksan gözüm kapalı tavsiye edebilirim. AACSB akreditasyonuna sahip, kendini ispatlamış bir bölüm. YTÜ inşaat Mezunu da bir kuzenim var. Bir ara Rusya'da 2000$ gibi bir ücretle çalıştı. Sonra İstanbul'a döndü. Burada da çok farklı kazandığını düşünmüyorum. Ben KTÜ İnşaat ta istiyordum Bilkent'e gelmeden önce. Mimarlıkla çift anadal yapılabilmesi ve kendini bu alanda ispatlamış bir üniversite olması da cezbediyordu. İnsan zamanla kendini daha iyi tanıyor. Mesela şimdi bir daha yerleşebilecek olsam müh. olarak endüstri müh. dışında düşünmezdim herhalde.

İnşaatta mı İşletmede mi daha başarılı olursun bilemiyorum. Sana inşaat yerine illa ki işletmeye gel demem de yanlış olur ama başarılı olursan Bilkent işletme mezunu olunca önünde bir çok kapı açılır.

• Evren Küçük Bilkentte ne okudun? Mezunsan nerede çalışıyorsun? Ben de iktisatı araştırıyorum Bilkentte yalnız altından kalkabilir miyim bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmalina -- 26 Nisan 2012; 1:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

Daha önce inşaat müh. ve işletme de düşünmüş biri olarak eğer Bilkent'te İşletme okuyacaksan gözüm kapalı tavsiye edebilirim. AACSB akreditasyonuna sahip, kendini ispatlamış bir bölüm. YTÜ inşaat Mezunu da bir kuzenim var. Bir ara Rusya'da 2000$ gibi bir ücretle çalıştı. Sonra İstanbul'a döndü. Burada da çok farklı kazandığını düşünmüyorum. Ben KTÜ İnşaat ta istiyordum Bilkent'e gelmeden önce. Mimarlıkla çift anadal yapılabilmesi ve kendini bu alanda ispatlamış bir üniversite olması da cezbediyordu. İnsan zamanla kendini daha iyi tanıyor. Mesela şimdi bir daha yerleşebilecek olsam müh. olarak endüstri müh. dışında düşünmezdim herhalde.

İnşaatta mı İşletmede mi daha başarılı olursun bilemiyorum. Sana inşaat yerine illa ki işletmeye gel demem de yanlış olur ama başarılı olursan Bilkent işletme mezunu olunca önünde bir çok kapı açılır.

bilkent işletmede mi okuyorsun sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisbeatiful

Evren Küçük Bilkentte ne okudun? Mezunsan nerede çalışıyorsun? Ben de iktisatı araştırıyorum Bilkentte yalnız altından kalkabilir miyim bilemiyorum

CTIS (Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri) son sınıftayım. İktisat baya zordur. Benim bir arkadaşım orayı bitirdi. Şu an Harvard'da master yapıyor. Ne kadar zorlu olduğunu ondan biliyorum. İşletme okuyan arkadaşlar daha rahatlar.

@overlok
    CTIS'teyim. İkisi de olmadı :)
  • İşletme mi endüstri ya da işletme müh mi desen anlarım da inşaat ve mimarlık ne alaka? Eğer ilgin, başarılı olabileceğine inancın varsa tabii ki YTÜ inşaat, kıyas bile yapılmaz işletme ve bilkentle... İşletme alanına kaymak istiyorsan ki bu ayrı bir konuda mba yaparsın yani ama inşaat ve işletme arasında kalmak ilginç.
  • Bölümleri genel olarak yapılan kolaylık-zoruluk derecelerine göre değil de kendi kapasitene ve yeteneğine göre seçersen senin için daha iyi olur. Bir çok kişi yanlış bölüm seçtiği için okudukları okulu bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisbeatiful

Evren Küçük Bilkentte ne okudun? Mezunsan nerede çalışıyorsun? Ben de iktisatı araştırıyorum Bilkentte yalnız altından kalkabilir miyim bilemiyorum

CTIS (Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri) son sınıftayım. İktisat baya zordur. Benim bir arkadaşım orayı bitirdi. Şu an Harvard'da master yapıyor. Ne kadar zorlu olduğunu ondan biliyorum. İşletme okuyan arkadaşlar daha rahatlar.

@overlok
    CTIS'teyim. İkisi de olmadı :)

Evren ben ctis secicem adim gokhan siz 4 yil boyunca hangi programlama dillerini ne derecede gordunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.