Şimdi Ara

Bilişim Hukuku - İnternetten Hakaret (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu haberi yapan ve olmasını isteyene istinaden

    Bu zırvaları siz gidin yurt dışında anlatın burası Türkiye her gün görüyoruz cezalar kime işliyor. parası olan asar keser gömer tecavüz eder yetmedi sorunu çözeni sürerler. buradaki konunun uzaktan yakından siviller ile alakası yoktur. ben bir ünlüye lakap takıp aşağılayım vay ki ne vay ama bir ünlü yapsın aynı hareketi normal birisine yada parası olan yine vay ki vay o sivil direk tabuta girsin daha iyidir. bu saçma sapan kuralları başkalarına okuyun. adam tecavüz eder 2 ay ceza alır insan öldürür eğer ölen kadın ise 2 ay ceza yada para cezası paralı pullu ise hiç ceza almaz sizin bu zırvalar ancak normal insanları yıldırmaya yeter bence varın yolunuza gidin böylelikle kimse yok yerden bu günde sövüp yok yere günaha girmesin.

  • Herkes için söylüyorum azıcık toleranslı olmayı öğrenin yav.
    Birisi hakaret veya küfür edince cebindeki paran mı eksiliyor sağlığın mı bozuluyor özgürlüğün mü kısıtlanıyor?
    Gülün geçin yav. Avukat tutup rapor düzenleyip mahkemeye gitmekten daha kolay bir şey. İnanın bana.

    Neyse ben kendime küfrettirip gülmeye gidiyorum. Birbirinizi yiyedurun.
  • Yeter,söz milletin.koyun dediğiniz millet yeri geldiğinde akparti ye de ayağını denk al demesini bilir.bu Aziz milleti hafife almayın.tamam her hükümetin görevidir halka hizmet.açın bakın hangi hükümet neler yapmış daha önce.bi arkadaş demiş ki fsm ve boğaz köprüsüde yapıldı daha önce.şunu unutmuş bahsettiği 2 köprü 60 senede yapılmış,bugünkü yapılanlar 13 senede,Fark burda.yanlışları olmuştur kabul.ama yerinde saymıştır demek cahilliktir,nankörlüktür...demokrasiden bahseden bazı çok bilmişler işlerine gelmedi mi koyun demeye başlıyorlar.seve seve millet iradesine saygı göstereceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bu devirde bilgi çöplüğü oldu fakat berkan abi, bu video bana göre çok yararlı. herkesin 1 defa izlemesi gerekli olduğunu düşünüyorum, hele ki yeni nesil çocuklar, gençlerin (ergen tabirini kullanmak doğru olur)bunlara daha fazla özen göstermesi gerekiyor nedenine gelince; herkesin kardeşi, abisi, ablası vs var ve hepsi bu sosyal ağlarda keza oyunlardan faydalanıyor ve kullanıyor.

    Bir örnek vermek gerekirse, benimde kız kardeşim var .Kendisi de zamanında çeşitli online oyunlar vs oynuyordu.(rakion, League of Legends) Gel gelelim ki artık hiçbirini oynamıyorum..Sebebi ise çok üzücü bir biçimde oyunlarda edilen küfürler(ağza alınmayacak derecede) Bence devletimizin veya dünya devletlerinin, bunlara çok acilen müdale etmesi gerekiyor.Gençlerimiz çok cahiller bu konuda , sanki ''selam naber'' dercesine sülalemize düm düz küfür edebiliyorlar ve bu konuda çok bilinçsizler..Gerçi bana da cs go da çok söverlerdi ben bunlara müsama gösterim neden küfür ediyorsun diye üstlerine gittim ve sonunda atıyorum 10 tanesinden 6 sının benden özür dileyim bir daha böyle yapmayacağına dair söz verdirttim..Herkese saygılar iyi bayramlar dilerim DH ailesi.. Hepinizi SEVİYORUM, bakın seviyorum diyorum yanlış anlaşılma olmasın aman ha davayla vs uğraşamam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 18 Temmuz 2015; 2:35:20 >




  • oktaycan86 O kullanıcısına yanıt
    Pardon ama ne alaka ben onu anlayamadım.Siyaset konuşmuyoruz burada değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • This Is My Destiny T kullanıcısına yanıt
    Çünkü DH bir çok kullanıcı forum adabından bir haber. Bırak karşısındakinle nasıl konuşacağını, nasıl hitap edeceğini bile bimiyor.
    Zaten bu konu başlığındada bu kişileri görebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava açınca tazminat olarak 2500 ila 25000 tl tazminat ödüyorlar.O para bizemi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook ve tvitter. çıktı mertlik birkez daha bozuldu. yiyorsa söyleyeceğiniz bir şeyi gidip muhatabınızın yüzüne söyleyin. klavye erkekliği tabirini memlekete sokan asosyal psikopatlara yapacak bişey yok. devletin kurumları henüz bu suçlara müdahalede yetersiz. diğer taraftan tanımadığınız gerçekte nasıl bir insan olduğunu bilmediğiniz birine hakaret etmenin mantığı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    hava diye birşeyde yok en azından somut değil ama sen kullanıyorsun. hemde fuzuli. gerçi sen tam verimli kıllanmıyorsun karışımın biraz eksik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgürlüğün gittikçe kısıtlandığı bir ülkede daha bizi şarşırtacak çok şey çıkacak gibi güzel bir konuya değinmişsiniz insanlar bu konularda bilinçlenmeli bir zaman sonra görmek bile suç olacak gerçi ama.

  • Hoşuma giden yararlı bir program olmuş, güncel ve popüler bir konu aynı zamanda aydınlatıcıydı.. :)

  • Hukuku zaten biliyoruz ve uygulamada biraz koruma, büyük ölçüde beş para etmez baskıcılık olduğunu da biliyoruz. Amerika'da başkana sinkaflı küfür hükümeti eleştiri kabul edilir, topluma mal olmuş kişi bu kadar fayda sağlarken, eleştirideki küfrü de kabul etmiş sayılır, kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun misali. Bizde böyle şeyler yok, eee bizimkisi Akkoyunluların İleri Demokrasisi. Bu mevzuda gerçek mahkemenin adı da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'dir, Türk kanunlarının baskısı karşısında orada hak aranabilir.

  • Teknoloji sitesinde bayanlara yönelik reklamlar...Ne alaka??

  • Forumdaki bir konum için Tüzel ismime hakaret ve gerçeği yansıtmayan beyanlarla dolu nefret uyandıran yorum yapılmıştır. Bu yorumdan dolayı konunun silinmesini talep ettim. Ceza-i işlem ve hukuki bir yolu var ise ne yapmalıyım?

  • Forum yönetiminin yaptırım konusunda son derece zayıf kaldığı husus.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: qqyyxx

    hava diye birşeyde yok en azından somut değil ama sen kullanıyorsun. hemde fuzuli. gerçi sen tam verimli kıllanmıyorsun karışımın biraz eksik.

    Adam havaya somut değil dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qqyyxx

    facebook ve tvitter. çıktı mertlik birkez daha bozuldu. yiyorsa söyleyeceğiniz bir şeyi gidip muhatabınızın yüzüne söyleyin. klavye erkekliği tabirini memlekete sokan asosyal psikopatlara yapacak bişey yok. devletin kurumları henüz bu suçlara müdahalede yetersiz. diğer taraftan tanımadığınız gerçekte nasıl bir insan olduğunu bilmediğiniz birine hakaret etmenin mantığı nedir?

    Düşünce özgürlüğünü kaba kuvvetle tehdit etmek çok iyi. Bravo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktaycan86 O kullanıcısına yanıt
    Ozaman ki teknoloji ve insan gücüyle şimdi ki teknoloji ve insan gücü aynı mı bırakta sürsün okadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Temmuz 2015; 9:04:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteyi idare eden adamların düşünce özgürlüğünden ve hakaret kavramından hiç anlamadıklarını her zaman söylüyorum. Dini eleştiren her türlü yazıyı siliyorlar. Biraz duruşunuz olsun tribünlere oynamayın lan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.