Şimdi Ara

Bilişim Bölümü hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün baktım ve bilişim bölümünü kazanmışım.Ticaret meslek lisesine gidiyorum ne dersler vardır acaba aramızda giden varmı veya bilen ?

• ilk sene normal lise dersleri göreceksin.
  • programlama dersleri, bilgisayarın donanımı filan, ya da ağ hakkında bilgiler.. fırsatın varsa düz liseye geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

ilk sene normal lise dersleri göreceksin.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Işık

programlama dersleri, bilgisayarın donanımı filan, ya da ağ hakkında bilgiler.. fırsatın varsa düz liseye geç

Şimdi şöyle birşey var imkanım var geçmeye fakat neden geçeyim peki o konuda da beni biraz aydınlatabilir misin etrafımda yardım alabileceğim onlarca insan var neden geçmemi önerirsin
  • Bu sene mezun oldum

Hayatının hatasını yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Bu sene mezun oldum

Neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bölüm hk.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölümünde ders veren hocalardan hangisi en bilgili ise onun alanını seç. Tercihen yazılım-programlama en çok olan alanı seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabilliyetsiz

quote:

Bu sene mezun oldum

Neden ?

Bak kardeşim uzun uzun açıklayacağım ki kafanda soru işareti kalmasın

Öncelikle 2 yıllık geçişe aldanıp geçenler var ki bu 2 yıllık bölümü bitiren tanıdıklarım var bi işe yaramıyo yani lise mezunuyla aranda fark yok gibi bişey eğer mühendisliği tutturursan durum farklı tabi

Normal liseler günde 6 saat ders görürken siz 8 saat göreceksiniz lise 1 de ingilizceyi haftada 10 saat göreceksiniz

Gördüğünüz bazı dersleri diğer sene görmeyebilirsiniz mesela biz 9.sınıftan sonra geometri görmedik 10.sınıfta matematik görmedik 11 ve 12.sınıfta ise fizik ve kimya görmedik

Bizim lise 12.sınıfta staj yaptırdı bu da demek oluyor ki üniversite sınavına çalışma şansın düşük staj deyip geçme o kadar iş yıkarlar ki sana bazen eve geldiğinde adım atacak halin kalmaz

• quote:

quote:

quote:

Bu sene mezun oldum

Neden ?

Öncelikle 2 yıllık geçişe aldanıp geçenler var ki bu 2 yıllık bölümü bitiren tanıdıklarım var bi işe yaramıyo yani lise mezunuyla aranda fark yok gibi bişey eğer mühendisliği tutturursan durum farklı tabi

Normal liseler günde 6 saat ders görürken siz 8 saat göreceksiniz lise 1 de ingilizceyi haftada 10 saat göreceksiniz

Gördüğünüz bazı dersleri diğer sene görmeyebilirsiniz mesela biz 9.sınıftan sonra geometri görmedik 10.sınıfta matematik görmedik 11 ve 12.sınıfta ise fizik ve kimya görmedik

Bizim lise 12.sınıfta staj yaptırdı bu da demek oluyor ki üniversite sınavına çalışma şansın düşük staj deyip geçme o kadar iş yıkarlar ki sana bazen eve geldiğinde adım atacak halin kalmaz

Evet 2 yıllığın bir işe yaramadığını biliyorum.Soracağım kısmı ise şu.Lise 1 de başarılı bir öğrenciydim.Onur belgesi almıştım ne derece zorlanırım bilişim bölümünde?Hocalarımız tanıtırken işte ne biliyim teknoloji ile arası iyi olacak araştırmayı uğraşmayı sevecek felan diyordu benim bu söyledikleri ile aram oldukça iyi yani zorlanır mıyım liseye geçtiğimde de aynı korku içerisindeydim ya kalırsam diye yani isterseniz de lise 1 notlarımında fotoğrafını çekip koyabilirim.Bu arada ders sorun değil zaten öğlenciyim :/ öğlen 12 akşam 18:40 :/:/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sene mezun oldum

Neden ?

Evet 2 yıllığın bir işe yaramadığını biliyorum.Soracağım kısmı ise şu.Lise 1 de başarılı bir öğrenciydim.Onur belgesi almıştım ne derece zorlanırım bilişim bölümünde?Hocalarımız tanıtırken işte ne biliyim teknoloji ile arası iyi olacak araştırmayı uğraşmayı sevecek felan diyordu benim bu söyledikleri ile aram oldukça iyi yani zorlanır mıyım liseye geçtiğimde de aynı korku içerisindeydim ya kalırsam diye yani isterseniz de lise 1 notlarımında fotoğrafını çekip koyabilirim.Bu arada ders sorun değil zaten öğlenciyim :/ öğlen 12 akşam 18:40 :/:/

Kardeşim bu dediklerinin aynısını zamanında bende kendime diyordum ama inan durum öyle değil eğer veri tabanı alanıysa okul o programlama derslerinden gına gelecektir.30 kişilik sınıfta o dersi geçen ya 4 kişiydi ya 5 oturup saatlerce kod yazmak çok sıkıcı bişey haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 senelik bilgisayar bölümü öğrencisiyim ilk sene normal 2 sene programlama paket programlar teknik resim btt gibi dersler görüceksin 2. seneyi geçersen rahatsın 3. sene doğru düzgün normal ders yok full kod yazıcaksın seçtiğin bölüme görede şotofok yapıcaksın sakın düz liseye geçme derslerin iyi değilse ilk seneyi biraz kas güzel geç 2. sene zorlanıcaksın bilgisayar dersleri ve normal dersler çok fazla sayıda ağır gelebilir pes etme 3. sene rahatsın
  • Teşekkür ederim lise 1 deydim lise 2 ye geçtim derslerim oldukça iyi onur belgesi almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.