bence simdi de iyi ama isterseniz alin, simdi anlamaz ya da eglenmezse biraz daha buyuyunce verirsiniz. benim kizim 4-5 yasinda falanken etkinliklerini beraber yapiyorduk, guzeldi. simdi 3,5 yasindaki oglum icin abone oldum, gelince oyle yapmayi dusunuyorum. cocuk dergisini de kizim icin aldim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 4 Mayıs 2023; 19:57:35 > |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (12. sayfa)

-
-
Teşekkürler yanıtınız için, sadece minik olanı mı aldınız yoksa diğerleri dahil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
minik ve cocuk aldim. 2 yillik 270e gelen. cocuk dergisini de kizim icin aldim
asil buyugu de belki ise yarar ama simdilik almadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 4 Mayıs 2023; 19:58:0 > -
Bende minik ve çocuk ikisini alsam mantıklı mı ona kara veremedim!
3,5 yaşında bir oğlum var. Biz farkında olmadan bilim çocuk aboneliği almıştık. 2 sayı sonra meraklı minik yayınını fark ettik. Mail ile mevcut aboneliği meraklı minik aboneliği ile değiştirmek istedik hemen cevap verdiler ve abonelik değişti. Meraklı minik yayını tam bizim yaşımıza göreymiş bunu anladık. Bilim çocuk yaşımıza göre ağır gelmişti. Bu sebepten sıpamın da ilgisini çekmemişti.
-
Bence 2 dergiyi birden almak daha mantıklı. Dergi aylık çıkıyor ama ufaklıklar severse 2-3 günde bitiyor.
Yaşı geldiğinde bilim çocuğun geçmiş sayıları elinizde olur bol bol okur ve etkinlik yapar. Biriktirmezseniz sonradan bulunmuyor. Pdf'lere erişim var ama basılı olması daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözükmüyor bitti mi acaba
Zam yapıp linki değiştirmişler.
90TL olanlar 135 olmuş, 130 olan 195 TL
yayinlar.tubitak.gov.tr
TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınlarıhttps://yayinlar.tubitak.gov.tr/kategori/kampanyalar-75@capacitor ilk sayfadaki linki, fiyatları ve konu başlığını günceller misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceptic -- 8 Mayıs 2023; 12:17:36 > -
güncelledim , bilgi için teşekkürler.
-
@albati Yeni üyelik açın arkadaşlar, o şekilde alabildim.
-
Ben işbankası debit kart ile aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana derginin biri gelmedi. Benzer durumu yansıyan var mı? 3 tane olacakti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://yayinlar.tubitak.gov.tr/abonelik-detay?id-subscription= ABONENO
Bilim Çocuk 2023-05-15 diye gözüküyor...Gönderim günleri farklı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 9 Mayıs 2023; 17:5:23 > -
Himm. O zaman tamam hocam. Diyorum unuttular herhalde. Çok teşekkür ettim bilgi için.
Yeni abone oldum minik olana fakat kararım değişti çocuk ile minik ikisini birlikte almak istiyorum böyle bir imkan var mı bilgisi olan ?
Bilim Çocuk dergisi ayın 15 inde gönderiliyor, diğer ikisi ayın 1 inde.
-
merhaba ben 2 yıllık abone oldum, bu ay ilk kez gönderim yapıldı bana ve geçikmeli olarak gönderdiler dergiyi ayın 5 inde kargolamışlar, fakat bugün ayın 12 si ve hala tarafıma teslim edilmedi ptt kargoya ulaşmakta çok zor..
tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim bu kargo her ay her gönderimde bunu yaşatacakmı bize?
gerçekten 2 yıl çekilmez böyle her ay günlerce beklemek.:)
-
Normalde ayin 1inde gondermis oluyorlar ancak ptt kargo yaklasik 10 gunde teslim ediyor. Teslim suresinin 15 günü gectigi de oldu.
Dergiyi ay basi degilde ay ortasi geliyormis gibi kabullenin, boylece zamaninda almis oluyoruz
Bu dergiler 4yas üstü için daha uygun sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X