Bildirim
Bilim Kurgu Dizisi Arıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fringe _____________________________ 
-
Battlestar Galactica
The X-Files
Farscape
Dr. Who
babylon 5_____________________________ -
DİREK
STARGATE UNİVERSE 1. SEZONDA HEMEN BAŞLA_____________________________ PSN: NANOSUITX6 -
Fringe
Flashforward_____________________________ -
X-Files, Fringe
_____________________________ -
Heroes
(ilk 2 sezonu izlemen yeterli
)
X-Files _____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
Fringe,Heroes ve Stargate Universe izlemeye karar verdim tavsiye için teşekkürler. _____________________________ -
Heroes _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
Fringe,Heroes ve Stargate Universe izlemeye karar verdim tavsiye için teşekkürler.
Stargate Universe izlemeden önce diğer serilerini de izlemeni tavsiye ederim.
konuyla alakalı bir başlık
http://forum.donanimhaber.com/m_39398566/tm.htm_____________________________ -
Battlestar Galactica izledikten sonra cylonların neden kızdığını ve tanrı takıntılı olduklarını anlamak ilk savaştan 56 yıl öncesini öğrenmek için Caprica dizisini izleyebilirsin. Caprica 1 sezon 9 bölüm çekildi bitti. Diğer sezonuda çekilecekmiş.
Terminator Sarah Connor Chronicles. 2 Sezon izlenebilir._____________________________ -
Battlestar Galactica izlemediysen bilim kurug izlemiş sayılmassın. _____________________________ -
Fringe _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Battlestar Galactica
The X-Files
Farscape
Dr. Who
Babylon 5
+
Andromeda
Stargate SG1
Stargate Atlantis
V_____________________________ Atar, gider, zılgıt, bilimum hakaret isteyen PM atsın. 7/24 hizmetinizdeyim.

-
quote:
Orijinalden alıntı: TuruncuSite
Fringe

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Fringe 
Bari yukarıda yazdığımı okuyun izlediğim dizileride önermişsiniz. 
Fringe izlemeye başladım tavsiyelere göre 11.bölümdeyim teşekkürler._____________________________ -
benimde ilk aklıma fringe ve heroes geliyor. _____________________________ iPhone 7 Plus 128 GB Mat Siyah
-
ne çeşit bilim kurgu istediğine göre değişir. yukarıda hemen her tür bilim kurgu önerilmiş. uzay konulu istiyorsan BS Galactica,Farscape,Babylon,Andromeda gibi serilere bakabilirsin. dünya konulu istiyorsan da Heroes,The X Files,V'Ye göz atabilirsin. özellikle The X Files efsanedir. _____________________________ Simone...
Benzer içerikler
- dizilab dizi indirme
- lost final yorumları
- koçum benim umut neden ayrıldı
- fineas ve förb gerçek hikayesi
- stargate sg1 1. sezon türkçe dublaj izle dizibox
- bilim kurgu dizileri
- true detective season 5
- squid game 3. sezon çıkış tarihi
- marvel izleme sırası
- anime dizileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı