Şimdi Ara

BİLİM İNSANLARIAN GÖRE İLK 5 BINE GIRMEK +140 IQ DEMEKMİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs-Lys'nin zeka ölçtüğünü savunan biri 2. sınıf insan olmayı hakeden bir gerizekalıdır, bu konu hakkında konu açmıştım linkihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106861721&p=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

140 belki abarti ama ben gunde en az 7-8 saat ders calisip dershaneye gidip 50bin olan adamlar gordum. hatta 100 bin bile var bu sekilde. yani zekaya bakiyor biraz. hic calismadan yata yata 10k ya giren de gordum. herkes zekasini kabullenmeli bence komplekse girmeye gerek yok. olmuyorsa olmuyordur. ama lise yillarini bos gecirmemis duzenli calisan biri bence 5kya girebilir ki forumda cok var giren. sayisaldan bahsediyorum elbette.

Kimse yata yata 10 bine giremez kardeş,diyenlerde yalandır.
    Ders çalışmadan pratik yapmadan nasıl yüksek sonuç alıcaksın*
    Tek fark zeki insan 1 kerede anlarsa aptal insan 5.-6. da anlar

Az çalışarak ilk 1000 e giren arkadaşlarım var ama o az çalışma çoğu kişinin çalışmasından daha verimli oluyor. Her gün düzenli 1-2 saat çalışıp, eksikleri iyi takip edip, denemelerde yanlış yapılan tüm konulara çalışılıp ders çalışılırken konsantrasyonu bozacak tüm etkenler ortadan kaldırılırsa öyle sabah akşam ineklemeye gerek yok. Ben anca ilk 20bine girmiştim mesela, hiç çalışkan biri değildim ama yine de her gün çalıştım. Sadece 1 saat çalıştığım günler oldu ama hiç çalışmadığım hiçbir gün olmadı, bakmadığım hiçbir konu olmadı önemli olan da bu bence. İyi dereceler yapanlara inek diyenlerin tüm konuları yetiştirdiğine bile inanmıyorum şahsen.

• eeee sonuç?

• İlk 5 bine çok yüksek derecede zekiler girmiyor ki.Hayatta dersler dışında çoğu şey hakkında bilgisi olmayan,genellikle ezbere yetişen ve diğerlerinden daha fazla soru çözenler giriyor.Demem o ki;ne 5 bine girdim diye kendini bilim adamı sanmak gerek,ne de giremedim diye girenlere mok atmak gerek.Adam çalışmış yapmış abi sen de çalışsaydın derler adama.

• Dogrudan zeka olcmuyor, ama zeki olan avantajli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: saymin123

arkadaşlar bugun bir kızla tanıştım. boğaziçinde pdr okuyormuş. bana imalı bir şey demeye kalktı sanırım. ilk beşbine girmek +140 ıq demekmiş bilim insanlarına göre :D gerçekten inanılmaz o zaman biz toptan aptalız la. birde bunu diyen bayan.ağzının ortasına yapıştırdım bende madem 140 ıq var neden pdr seçtin dedim

180 ıq war besyo okuom pıroblem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Dogrudan zeka olcmuyor, ama zeki olan avantajli oluyor.

Zeki insan her yerde avantajlıdır zaten. Spor, resim, bilim, sanat farketmez.
  • john ronald reuel tolkien kullanıcısına yanıt
    Aslinda hangi tur zekaya sahip olduguyla ilgili o. Yani dogrudan zeka diye bir sey var, ne kadar cok olursa hayatin her alaninda o kadar basarili oluyorsun gibi bir durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Aslinda hangi tur zekaya sahip olduguyla ilgili o. Yani dogrudan zeka diye bir sey var, ne kadar cok olursa hayatin her alaninda o kadar basarili oluyorsun gibi bir durum yok.

Yani orası öyle de bir avantajı olduğu gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gumtopu

Bizim sınıftaki otistik çocuk (benzetme yapmıyorum. Raporlu otistik. ) denemelerde 140 yapıyordu. Bunada 140+ıq diyenin alnını karışlarım.

Kız leş+çöp

otistiklerin iq su normal insanlardan daha yüksektir zaten.
  • isterse iq 200 olsun çalışmadan ilk 5 bine giremezsin. ygs tamam da lysde vahiy inmesi lazım..
  • Haahahahha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınavlar zekayı gösterir ama belli bir yönünü gösterir sayısal zeka, sözel zeka vesayre yani çalışmada alakalı kimisi 100 kapasitesi vardır çalışarak bu kapasiteyi 100 yapar %100 verim alır kimisi 150 kapasitelidir ama çalışmaz verim alamaz %50 verim alır.

• Edit:Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İngilizce) TM-3 72 72 434,99645 471,57744

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden- -- 7 Ekim 2015; 22:40:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.