Şimdi Ara

Biliçli West Ham United Ligi 7. BİTİRDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliçi tebrik ederiz 62 puanla 7. oldular sağlam hoca olduğunu bir kez daha gösterdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Tamam

Aferin

• Üst klasman takımlarının hepsinin kötü olduğu sezonda avrupa kotasına girememesi bana göre başarısızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Üst klasman takımlarının hepsinin kötü olduğu sezonda avrupa kotasına girememesi bana göre başarısızlık.

fa cup ı manu aldı diye al ön eleme oynamaya hak kazandılar
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Ama bunu kendi kazanmadı.
  • Bence Bilic gidip Şenol Hoca geldiği için çok şanslıyız.Belki deneyimsiz olduğu içindir belki de yapabileceğinin en iyisi budur onu zaman gösterecek ama Bilic Beşiktaşı yönetmeyi hak edecek biri değil.Winner değil Şuana kadarki performansıyla Anca Bursaspor,Başakşehir gibi baş altı takımları yönetir.Duygularımı ekşide biri çok iyi anlatmış.

"bilic abimiz sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela şenol bilmez.

çok gülerdi, şenol gülmez.

bu kulübedeki cenk, 'abi beni oyuna al' dediğinde sırtını dönerdi, şenol dönmez.

oğuzhan 'abi maç başı' dediğinde dalga geçerdi, şenol geçmez.

bilic abimiz sevdiğimiz bir abimizdi ama formayı da bir garip dağıtırdı. kim varsa kadroda, dönüp dolaşıp hep mustafa oyuna girerdi. şenol, hak yemez.

şenol'da forma ortaya konur. herkes hak ettiği kadarını alır.

premier league sende kalsın kardeş, tolgay'a sulanma yeter."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilic teknik direktör olarak şu an çaylaklık dönemlerini yaşıyor. 1-2 sene içinde iyice kıvama gelmeye başlar. Ayrıca karakteri de çok düzgün bir adam. 5-6 sene sonra Beşiktaş'ın başında görmek isterim kendisini. Bu takımda emeği büyük. 2 yıldır stadsız oynattı takımı. Geçen sene Avrupa'da Tolga olmasa belki de finale kadar gidecektik.
  • Bir yıl daha diyeceğim ama önümüzdeki sezon puan almak bile zor olacak premier de. Ayrıca şunu unutmamak lazım bu yıl bılıç'e verilen bütçe kimseye verilmedi sanırım kulüp tarihinin rekor harcaması yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Bence Bilic gidip Şenol Hoca geldiği için çok şanslıyız.Belki deneyimsiz olduğu içindir belki de yapabileceğinin en iyisi budur onu zaman gösterecek ama Bilic Beşiktaşı yönetmeyi hak edecek biri değil.Winner değil Şuana kadarki performansıyla Anca Bursaspor,Başakşehir gibi baş altı takımları yönetir.Duygularımı ekşide biri çok iyi anlatmış.

"bilic abimiz sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela şenol bilmez.

bu kulübedeki cenk, 'abi beni oyuna al' dediğinde sırtını dönerdi, şenol dönmez.

bilic abimiz sevdiğimiz bir abimizdi ama formayı da bir garip dağıtırdı. kim varsa kadroda, dönüp dolaşıp hep mustafa oyuna girerdi. şenol, hak yemez.

Cok guzel tespit Ezel aklima geldi duygulandim

• Biliç böyle takımlarda her zaman başarılı olacak ama gelgelelim direk hedef tahtasına oturduğunda işi zor yani o lige Manchester City nin başında girse ondan beklenen şampiyonluğu alamayabilir ilk 3 e giremeyebilir ama beklenmeyen işler yapar West ham da rahattı rahat bitirdi bizdeyken kimse Liverpool maçını beklemiyordu rahat rahat halletti ama beklenti yükseldi brugge maçında patladı yukarıda arkadaş DAYIdan mükemmel uyarlamış aynen öyle onun yıldızı pektemekti ama Şenol Güneş in Cenk fark burada Beşiktaş Şenol Güneşle güzel favori hocam açık ara asla şampiyon olduğu için demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Bence Bilic gidip Şenol Hoca geldiği için çok şanslıyız.Belki deneyimsiz olduğu içindir belki de yapabileceğinin en iyisi budur onu zaman gösterecek ama Bilic Beşiktaşı yönetmeyi hak edecek biri değil.Winner değil Şuana kadarki performansıyla Anca Bursaspor,Başakşehir gibi baş altı takımları yönetir.Duygularımı ekşide biri çok iyi anlatmış.

MÜKEMMEL OTURMUŞ TAM CEVAP

• Loser oğlu loser hoca.

Keşke bilic yerine bursaya gitmeden şenol güneşi getirseymişiz.

• valla ligin ilk 5 sırasındaki tüm takımlara puan kaybettirdiler diye biliyorum buna ek olarak chelsea ve liverpool a karşı da aynı başarıyı gösterdiler. bilic kaliteli td. bjk de geçen sene mario gomez gibi takımı sırtlayacak adam yoktu.
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Geçen yıllarda Bilice sövenler be like lütfen.Şenol hocanız çok biliyorsa gitsin westhamıda 7 ci yapsın orda.Benim sıkıntım Şenol Hocamızla değil severim onu ama kimse Bilice kötü hoca diyemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Geçen yıllarda Bilice sövenler be like lütfen.Şenol hocanız çok biliyorsa gitsin westhamıda 7 ci yapsın orda.Benim sıkıntım Şenol Hocamızla değil severim onu ama kimse Bilice kötü hoca diyemez

Biliç de alsın Türkiyeyi dünya üçüncüsü yapsın da görelim :)
  • dünyanın en iyi td'si olsa bile takımı şampiyonluğa oynarken 6 ay önceden başka takımla sözleşme yapıp son haftalarda da şampiyonluğu başka takıma satmış bi insan. isteyen beğensin isteyen yerin dibine soksun. beşiktaşın 1 tane şampiyonluğunu göz göre göre satmış birisidir.
  • Biliç şampiyonluğa oynayan takımın hocası değil henüz. City'yi alsa yine 7. olur.
  • EPL takımlarını son yıllarda büyük balon olarak görüyodum. önümüzdeki sezon bu görüşümün değişeceğini düşünüyorum çok kaliteli hocalar var artık Avrupada başarı gelsin sıkıldım ispanyol takımlarından.Bilic seneye büyük takımlardan zor puan alır.
  • Tür kfutbol tarihinin en kaliteli Kadrosuna sahip oludğumuz unutoyrsun o dönem herhalde.O zaman ki milli takım kadrosu geçen seneki Kulüp olan BJk den daha iyi bir kadroydu farkındaysan eğer.

İlhan Mansızlar EMre Aşıklar Hakan Şükürler Yıldıray Baştürkler Nihat Kahveci Ergün Pempe.Hasan Şaş gibi isimlerin olduğu bir jenerasyondu o ve Brezilya dışında ciddibir rakiple oynamadı.İki oynadığı Brezilya maçınıda kaybetti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.