Şimdi Ara

Bilic'in ekibi hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ın 1 numaralı hoca adayı Slaven Bilic'le anlaşma sağlanırsa, Kara Kartal'ın eski file bekçisi Marijan Mrmiç de kulübe geri dönecek.

Bilic'in ekibi hazır

Üst üste alınan kötü sonuçlar üzerine, yeni sezonda yeni bir hocayla çalışmanın hesaplarını yapan Beşiktaş Yönetimi, Hırvatistan Milli Takımı’nın hocası Slaven Bilic’i gündemine almıştı. Genç hocayla anlaşma sağlaması beklenen Siyah-Beyazlılar, bir aksilik çıkmazsa eski bir dostla da tekrar çalışacak. Hırvatistan Milli Takımı’nın kaleci antrenörlüğünü yapan Marijan Mrmiç, Slaven Bilic’in Beşiktaş’ın başına geçmesi halinde, genç çalıştırıcının teknik kadrosunda yer alacak. Ayrıca takımı fiziksel açıdan iyi hazırladığı düşünülen yardımcı antrenör Roland Koch’un da Bilic’in ekibinde yer alması ihtimaller dahilinde.

Havutçu kalabilir!
    Şu anda Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevini üstlenen Tayfur Havutçu’nun ise futbolun patronu olarak kalması düşünülüyor. Camianın sevdiği ve destek verdiği Havutçu’yla CEO olarak çalışmak isteyen yeni Başkan Fikret Orman’ın, bu konuyla ilgili son kararını önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi. Yönetimde de bu yönde bir düşüncenin hakim olduğu gelen haberler arasında....

Kaynak
    http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120425/bilicin_ekibi_hazir.html

• havutçu beşiktaştan büyükmüş sanırım
  • Biktirdilar valla su haberlerden , 1.agizdan duysakta rahatlasak artik , tayfur'un seneyede bu takimin basinda olmasi beni korkutuyo acikcasi.
  • tayfurun Beşiktaşla ilişkisinin kesilmesi gerek.
  • Tayfur da ne varda CEO olarak çalışmak istiyorlar? Yani bu adamın sürekli takımda tutulmasını istemelerindeki asıl sebep nedir?
  • Tayfur takımda yine görev alırsa isterse Mourinho gelsin onu da iki paralık edip yollatır.Saçmalığa bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Tayfur da ne varda CEO olarak çalışmak istiyorlar? Yani bu adamın sürekli takımda tutulmasını istemelerindeki asıl sebep nedir?

sülüman seba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Tayfur da ne varda CEO olarak çalışmak istiyorlar? Yani bu adamın sürekli takımda tutulmasını istemelerindeki asıl sebep nedir?

sülüman seba

koskoca Süleyman Seba da torpil yapan sülüman oldu hayırlı olsun
  • Süleyman Seba'ya karşı bu saygısızlığınız nedir? Tayfur'dan mı kaynaklanıyor yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Süleyman Seba'ya karşı bu saygısızlığınız nedir? Tayfur'dan mı kaynaklanıyor yoksa?

Titrek sülo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilic hazir mi ki ? Bayiliyorum usluba.cek bi bilic oradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Süleyman Seba'ya karşı bu saygısızlığınız nedir? Tayfur'dan mı kaynaklanıyor yoksa?

Titrek sülo

Kavga çıkacak, biz gidelim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Biktirdilar valla su haberlerden , 1.agizdan duysakta rahatlasak artik , tayfur'un seneyede bu takimin basinda olmasi beni korkutuyo acikcasi.

tayfurun nasıl bi kredisi varmış arkadaş anlamak mümkün değil
    adamda vizyon denen bişey yok ve adam BJK de hala seneyede futbolun patronu olarak düşünülüyorsa Orman şimdiden yalnışlara başladı derim
    İnşalah haberin Tayfur kısmı yalandır
  • süper ligdeki çoğu teknik direktörlerin beşiktaş menşeli olmasına karşı, yaka paça kovulan beşiktaşın gerçek çocuklarına karşı tayfurun bu kadar savunulması garip geliyor bana ki bu kadar savunacaktın madem ertuğrulu savunsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

süper ligdeki çoğu teknik direktörlerin beşiktaş menşeli olmasına karşı, yaka paça kovulan beşiktaşın gerçek çocuklarına karşı tayfurun bu kadar savunulması garip geliyor bana ki bu kadar savunacaktın madem ertuğrulu savunsaydın

Ertuğrul vizyonu çok dar bir adamdı. Savunulacak bir tarafı yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

quote:

süper ligdeki çoğu teknik direktörlerin beşiktaş menşeli olmasına karşı, yaka paça kovulan beşiktaşın gerçek çocuklarına karşı tayfurun bu kadar savunulması garip geliyor bana ki bu kadar savunacaktın madem ertuğrulu savunsaydın

Tayfur'un vizyonu çok mu geniş ?
  • quote:

quote:

Tayfur Havutçu CEO yapılabilecek kadar geniş vizyona sahip yani. Nerede ne zaman gördünüz bunu?
  • Umarım olur.Marijan Mrmiç'i de çok özlemiştik.. Yaşı da oldukça genç Biliç'in.Biliç'le uzun vadeli planlar yapılmalı artık basının gazı ve mhk nin hainlikleri yüzünden hoca harcamaktan vazgeçmeliyiz
  • quote:

quote:

quote:

Tayfur Havutçu CEO yapılabilecek kadar geniş vizyona sahip yani. Nerede ne zaman gördünüz bunu?

Şahsen ben Tayfur'u falan savunmuyorum.
    Ama Ertuğrul döneminde yapılan transferlere bakarak bile bu söylediğim anlaşılabilir. Haa transferleri kim yapıyor Türkiye'de ona bişey diyemem. Menajerler mi, kulüp başkanları mı bişey diyemem. Ama esas olan yapılan transferlerin teknik direktörün isteği doğrultusunda yapıldığını varsayarsak Ertuğrul'un vizyonu ortaya çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.