Şimdi Ara

Bilgisyarimda sürekli mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarim sürekli mavi ekran hatasi verip beni deli ediyor, kayit alamiyorum,film izleyemiyorum,nette gezerken her an kapanabiliyor kisacasi feci bir durum.
    Windowsu bastan kurdum (HDD formatladim önce),ekipmanlari tek tek söküp baktim hata hangisinden geliyor diye ama sonuç her seferinde ayni,DDR hafizada sorun yok diyor windows ve hafiza karti programlari,güncellemeler tamam,ana karttaki güncellemeler tamam yani isin isinden çikamadim daha önce basina gelipte çözüm bulan varsa yada anlayan birisi varsa yardimlarinizi bekliyorum.
    Mavi ekran hata kodlarida asagidaki resimlerde mevcut

Bilgisyarimda sürekli mavi ekran Bilgisyarimda sürekli mavi ekran Bilgisyarimda sürekli mavi ekran

• diler35 D kullanıcısına yanıt
    mrb.

kardeş aynı hata bende de oldu. tek çare format atmak maalesef. ama sen format attım düzelmedi diyorsun. yine format at ama sistem güncellemelerini kapat. sadece anakartla beraber verilen dvd de ne sürücüleri varsa onları yükle.eğer dahili ekran kartın varsa muhtemelen intel hd grafiktir,onun güncellemesini özellikle kapat. bu tamamen driver çakışmasıyla ilgili. yani her driverı güncellemek iyi olmuyor. bu yazdıklarımı bir dene bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 14 Nisan 2014; 23:39:56 >
  • diler35 D kullanıcısına yanıt
    ha bir de ağ destekli güvenli mod seçeneği var f8 menüsünde,bu modda pc açılıyor nete giriyor ama ses çalmıyor. oyunu bilmiyorum açar mı?
  • Sorumu cevapladigin için tesekkür ederim, dün ana kart üzerinde ekstradan ne eklediysem söktüm sadece bir tane HDD,grafik karti (AMD 4800HD),DDR3 hafiza ve islemci kaldi.HDD yi tekrar formatlayip windows u tekrar kurdum ve ana kartin bios güncellemesini yaptim ve asus sitesinden diger gereken güncellemeleride yaptim her sey gayet iyiydi ama ne zaman bir video izlemeye çalissam (en fazla 5dk) tekrar mavi ekran çikiyor, önce PC kasiliyor, farenin hareketleri yavasliyor ve ardindan mavi ekran geliyor.
    Her seferinde farkli bir mavi ekran hata kodu aliyorum acaba sorun grafik kartindanmi yoksa DDR ramlardanmi geliyor?
  • PSU yu değiştirip başka bir PSU ile çalıştırmayı denediniz mi?

eğer parçaları başka parçalarla değiştirip denediyseniz PSU yu da deneyin derim.
  • Denemedim o sekilde, elimde bir baska güç kaynagi var ama onda PCIE baglantisi yok grafik karti için.
  • Yeni bir güç kaynagi alarak bilgisayarima taktim, bir önceki 950watlikti yeni aldigim ise 800watt ama sonuç ayni mavi ekran çikiyor gine karsima. En çok youtube da video izlerken yada bir film izlerken oluyor bu mavi ekran diger zamanlarda uzun süre mavi ekran çikmiyor ama sonuçta bir yerden sonra ekran gine mavi oluyor ve windows bilgisayari yeniden baslatiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü, baska bir arkadasinda isine yarayabilecegini düsünerek yaziyorum, sorun tamamiyle ekran kartindan kaynaklaniyormus, degistirdim ve mavi ekrandan kurtuldum.Konuyla ilgilenen arkadaslara tesekkür ederim.
  • Bende de ATI Radeon HD 4850 grafik karti var mavi ekran hatasi ve farkli baska hatakar aliyorum. Ne yaptiysam duzelmedi, bircok farkli driverini denedim yine ise yaramadi. Suan karti soktum, onboard takiliyorum. Yakinda yeni kart alicam, sanirim bu ati 4000 serisinde bu soruna cok rastlaniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.