Şimdi Ara

Bilgisayarsız root atma (Yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba tabletime root atmak istiyorum bazı sorularım ver endişelerim var. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarsız Telefona Root Atma

Telefona Root Atma Bilgisayarsız işlemi, cihazınızın işletim sistemine yönetici erişimi elde etmenizi sağlayan bir süreçtir. Root erişimi, telefonunuz üzerinde daha fazla kontrole sahip olmanızı ve normalde kısıtlanmış olan özellikleri özelleştirmenizi sağlar.

Bilgisayarsız telefona root atmak, özel uygulamalar veya araçlar kullanarak yapılabilir. Bu uygulamalar, Android cihazların kilitlerini açmak ve yönetici ayrıcalıkları vermek üzere tasarlanmıştır. Root atma işlemi, cihazınıza bağlı olarak değişebilir, ancak genellikle aşağıdaki adımları içerir:

• Özel kurtarma modu kurma: TWRP veya CWM gibi özel bir kurtarma modu, root işlemi sırasında cihazınızı yönetmenizi sağlar.
    • Root tar dosyasını indirme: Cihazınıza uygun root tar dosyasını bulun ve indirin.
    • Telefonunu kurtarma moduna alma: Genellikle güç ve ses kısma düğmelerine aynı anda basarak kurtarma moduna girebilirsiniz.
    • Root tar dosyasını kurma: Özel kurtarma modunda, indirilen root tar dosyasını cihazınıza kurun.
    • Telefona yeniden başlatma: Root işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

Önemli Notlar:

• Root atma, cihazınızın garantisini geçersiz kılabilir.
    • Rootlu bir cihaz, güvenlik açıklarına daha yatkın hale gelebilir.
    • Root atma işlemine başlamadan önce cihazınızın yedeğini almayı unutmayın.

Bilgisayarsız telefona root atmak, deneyimli Android kullanıcıları için önerilen bir işlemdir. İşlemle ilgili herhangi bir şüpheniz varsa veya cihazınıza zarar vermekten endişe ediyorsanız, profesyonel bir tamirciye danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • baidu root u kur çince olarak rootlansın sonra marketten supersuyu kur açılışta güncelleştir der normal e tıkla güncelleştir root kontrolunu supersu alsın ardından titanium backup kur baiduroot u kaldır bitti gitti çoğu telefonu böyle yapıyorum ben yada bununla yapabilirsinhttps://towelroot.com/tr.apk bilgi olarak veriyorum telefonun marka modelini bilmiyorum.
  • Ne?

• Frameroot uygulamasını apk olarak indirip kurun acin ve adımları takip edin.success :) mesajı ekrana gelince tamam diyin ve cihazı kapatıp açın tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekürler root attıkmı cihaz içndeki bigiler silinir mi? Ve bu root programını siz de kullandınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul.ogz

Cevap için teşekürler root attıkmı cihaz içndeki bigiler silinir mi? Ve bu root programını siz de kullandınız mı?

Root atarsanız bilgiler silinmez ve evet çoğu kişi kullandı. Aşağıdan indirebilirsiniz;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2784451&d=1402084843
  • İndirdiğim anda virüs uyarısı verdı ve ben de içinde virüs olduğunu düşünüyorum izinler bölümünde görüntü çekme ve kaydetme diyor oysaki bu programın bu tür izinlerle ne işi olabilir ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İndirdiğim anda virüs uyarısı verdı ve ben de içinde virüs olduğunu düşünüyorum izinler bölümünde görüntü çekme ve kaydetme diyor oysaki bu programın bu tür izinlerle ne işi olabilir ki

Cihazınızda antivirüs uygulaması varsa kaldırın, tamamen gereksiz ve sistemi yoran uygulamalar.

Programda virüs olması normal, zira bir virüs yardımıyla sisteme girip root atıyorsunuz. PC'siz yapılan tüm rootlar bir nevi virüs ile yapılır. Başka yolu yok çünkü.

O izinler virüsün çalışması için gerekli. Mesela virüs, bazı cihazlarda kamera yazılımının bir açığı ile root atabiliyor. Ama kamerayı çalıştırabilmesi için o izne ihtiyacı var.

Program tamamen güvenilir, endişelenmeniz için bir sebep yok

• Root attıktan sonra programı silebilirim değilmi bi sorun olmaz

• quote:

Root attıktan sonra programı silebilirim değilmi bi sorun olmaz

Silebilirsiniz bir problem olmaz.
  • Programı indirdim hangi adımları izleyeceğim

• quote:

Programı indirdim hangi adımları izleyeceğim

Programı kurduktan sonra aşağıdaki listeden herhangi biri görünmesi lazım ekranda;

Sam
    Frodo
    Gimli
    Merry
    Aragorn
    Legolas
    Gandalf
    Boromir
    Pippin
    Gollum
    Faramir
    Barahir

Bunlardan herhangi birini görüyorsan onun üstüne bas. Sana sonucu bildirecektir.
  • Tableti robotladım devletin verdiği é tab var ya işte o sonradan tablet bozuldu zorla düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul.ogz -- 23 Ağustos 2014; 18:18:48 >
  • Tabletim bozuldu unroot nazil yapicam ?

• Bir de burada anlatım var bilgisayara bağlanmadan root nasıl yapılır diye,
    Bakmanız da fayda var

http://nasilyapalim.com/bilgisayara-baglamadan-root-nasil-yapilir.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.