Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
3
Favori
40.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
259 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkep

En mantıklısı ikinci el.
    mining delid bilmem ne ikinci el olmaz
    2-3 yıllık ömrü olan PS4'ü alıp kısıtlamalı olarak kolla oynayacağıma gider PC alırım istediğim zaman kolla istediğim zaman klavyeden istediğim oyunu da oynarım. Kusura bakmayın da herkes TLOU, RDR vs... oynayacak diye bir kaide yok. BF gibi oyunları kolla oynamak da akıl kârı değil. Yarış oyunları belki oynanır ama onlar da sürekli oynadığım oyunlar değiller.

Birşey yazıyorsunuz bari mantıklı yazın. Fanboylar gibi mesajlar atmayı kesin artık.
  • Gavurlar oyun programlayıp para kazanıyor, biz oyun oynamanın derdine düşmüşüz. On yıl mal gibi oyun oynadım. Elime ne geçti? Koca bir hiç. Şimdi 36 yaşındayım ve işim yok. Suçu başkasına atsam ne olacak? Allah akıl vermiş. Kullanırsan faydasını görürsün, kullanmazsan boş tenekeden hiçbir farkın olmaz. O teneke bile yeri geldiği zaman iş görüyor. Fakat insan öyle değil. Üreten bir toplum olmadığımız için karşımıza çıkan her sorunda şikayet ediyoruz. Sorunları çözmek istiyorsak, önce kendimizi doğru yola sokacağız. Şikayet etmenin faydası yok. Oyun oynamayan birisi, 2000 liralık bilgisayar ile işini rahatlıkla görebilir. Grafik tasarım veya başka bir işle uğraşanlar fiyatını dert etmezler. Çünkü, er yada geç onun parasını çıkarabilirler. En kötü ihtimalle Youtube'de yayıncılık yaparlar. Olumsuz düşüncelerin esiri olmayın.

Orijinalden alıntı: Madnessisme

ayrıca 300 lira mouse nedir? cringe oldum
    türkçesini kullanmayın döverler.

Orijinalden alıntı: AirSupport

Hocam örnek verir misiniz hangileri mesela onlar? Hâla atom, celeron işlemcili bilgisayarlar satılıyor da dünya paraya bu ülkede ondan soruyorum. Ayrıca oyun neden lüks olsun? Bu kafa sadece Türkiye’de var anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Pentium ve i3 işlemcili bilgisayarlar var veya kendinizde bu işlemcilerle veya ryzen apu ile toplayabilirsiniz. Oyun bir temel ihtiyaç değildir, oynanmadığınızda kaybedeceğiniz birşey yada oynadığınızda kazanabileceğiniz bir şey yoktur, lüks bir hobidir. 5 tane oyunun bilgisayarın yada konsolun fiyatından pahalı olması gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

yanlış düşünüyorsun burdaki konumuz yüksek fiyatlar örnek uyduruk ekran kartlarının 500 tl olması...

sen başka birşeyden bahsediyorsun bizde biliyoruz lüx

uyduruk ekran kartı 500 tl ise normal orta halli ekran kartı yarı araba fiyatdır prof ekran kartı araba fiyatıdır

ama yazına bakarsak sana herşey güllük gülüstanlık sıkıntı yok para gani

Alıntıları Göster
    bilgisayar pahalı diye konu açılıp, oyun bilgisayarlarının pahalılığından ve artık lükse girdiğinden bahsedilmiş. Pahalı olan bilgisayar değil oyun bilgisayarıdır ve zaten hep lükstü yeni olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Pentium ve i3 işlemcili bilgisayarlar var veya kendinizde bu işlemcilerle veya ryzen apu ile toplayabilirsiniz. Oyun bir temel ihtiyaç değildir, oynanmadığınızda kaybedeceğiniz birşey yada oynadığınızda kazanabileceğiniz bir şey yoktur, lüks bir hobidir. 5 tane oyunun bilgisayarın yada konsolun fiyatından pahalı olması gibi

Alıntıları Göster
    Önerilerin komik ayrıca oyun oynarken çok şey kazanırım kaybedeceğim tek şey ise zamandır ki bu da görecelidir. Ben günün stresini atmak için veya kafa dağıtmak için girer oynarım eğlenirim de bu bir lüks değildir. Zaten sizin gibi her şeye lüks diyenler yüzünden ülke bu halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4'e çöp diyenler dünyadaki satış rakamlarından haberleri yok galiba. PS çoğu kullanıcıyı memnun edecek nitelikte bir konforlu cihaz. Tüm uğraşın sadece kardeşlik yapıp oyun alıp-satmanın olduğu ucuz bir teknoloji. Oyun fiyatları da acayip fırladı, onu da oyunları geriden takip ederek halledersiniz.
    Çoğu oyun oynayacagim diyen kişinin ihtiyacını çok güzel görür.

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • Artık kişisel bilgisayar dönemi bitiyor, desktop veya laptop'u sadece şirketler çalışanları için alıyor. Kişisel kullanım için insanlara tablet ve cep telefonları yeterli oluyor. Büyük markalar kişisel bilgisayar üretmeyi bırakıp sadece sunucu üretimine kayıyor.
    Çocuğun bilgisayar öğrenmesi ve internette gezinmesi için bir mini bilgisayar aldım
    https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07FWYNPQM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01__o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    Monitör ve diğer ihtiyaçları da eklerseniz 2500 TL'ye ihtiyacınızı karşılayacak basit bir PC.
    Ayrıca oyun oynamak isterseniz 2000 liraya playstation veya xbox konsol alıp toplamda 5000 liraya bütün işlerinizi görebilirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

bunu sonu yok 2 yıla 960 hz monitörler çıkacak onu da alın koşa koşa

Alıntıları Göster
    Sonunun olmaması doğru,144hzden sonra 165hz 240hz gibi monitörlerde var. Arkadaş illa 240hz dememişki.60-75hz kaç yılın teknolojisi. Niye sürekli teknolojiyi geriden takip etmek zorundayız? Niye bir gömlek bir pantalon, karnımızı doyuracak bir çorba yeter diyip kabuğumuza çekiliyoruz, elin adamı ne lüksler içinde yaşayıp, neler yiyor neler. Neden biz sürekli acıların çocuğunu oynamak zorundayız?Hiç bir şey yapamıyorsak, bu zengin milletleri taklit ederek bir yere varabiliriz en azından.Tabiki elindekinin kıymetini bilinmeli, şükür edilmeli ama bu demek değildirki bir ayakkabıyla 5 yıl yaşayacaksın.Günün teknolojisi neyi gerektiriyorsa onu kullanacaksın,bu teknolojide sana tıpki diğerleri gibi eşit imkanlarda sunulacak. Sunulamıyorsa elindekiyle yetinmekten ziyade neden sunulamadığına yoğunlaşmak gerek.
    -Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın. //-Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden, hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da.

• quote:

Orijinalden alıntı: -SKYNET-

Sonunun olmaması doğru,144hzden sonra 165hz 240hz gibi monitörlerde var. Arkadaş illa 240hz dememişki.60-75hz kaç yılın teknolojisi. Niye sürekli teknolojiyi geriden takip etmek zorundayız? Niye bir gömlek bir pantalon, karnımızı doyuracak bir çorba yeter diyip kabuğumuza çekiliyoruz, elin adamı ne lüksler içinde yaşayıp, neler yiyor neler. Neden biz sürekli acıların çocuğunu oynamak zorundayız?Hiç bir şey yapamıyorsak, bu zengin milletleri taklit ederek bir yere varabiliriz en azından.Tabiki elindekinin kıymetini bilinmeli, şükür edilmeli ama bu demek değildirki bir ayakkabıyla 5 yıl yaşayacaksın.Günün teknolojisi neyi gerektiriyorsa onu kullanacaksın,bu teknolojide sana tıpki diğerleri gibi eşit imkanlarda sunulacak. Sunulamıyorsa elindekiyle yetinmekten ziyade neden sunulamadığına yoğunlaşmak gerek.

Alıntıları Göster
    elin adamının parası 6 kat değerli, gotu boklu arapların parası 19 kat değerli, bazı şeyleri kabul etmeliyiz

• baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    1700 liraya 4k oyun deneyimi he? Türkçeyi anlamıyorsunuz diye sallıyorsunuz ama sizin teknolojiden bi nane anlamadığınız gayet açık. Ayrıca kimseye saldırdığım ya da taraf olduğum yok. Doğrusu neyse onu söyledim, bu kadar kudurmanıza da anlam verebilmiş değilim.

Ne diyeyim yarası olan gocunur :)

Orijinalden alıntı: tur1st

PS4'e çöp diyenler dünyadaki satış rakamlarından haberleri yok galiba. PS çoğu kullanıcıyı memnun edecek nitelikte bir konforlu cihaz. Tüm uğraşın sadece kardeşlik yapıp oyun alıp-satmanın olduğu ucuz bir teknoloji. Oyun fiyatları da acayip fırladı, onu da oyunları geriden takip ederek halledersiniz.
    Çoğu oyun oynayacagim diyen kişinin ihtiyacını çok güzel görür.
    Sen bu pc cilerin aglamasina bakma , beter olsunlar
    umarım inşallah tüm pc parçalarına %500 zam gelir
    Bunların ki hastalık olmuş , oyun oynama pesinde değiller
    Cep telefonu hastaları neyse bunlarda pc hastaları
    Hepinize acil şifalar dilerim.
    Devlete de sesleniyorum lütfen daha fazla zam yapın
    Alamayacak seviyede olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i7-6700k-islemci-650747217/detay

bana şu işlemciler arasındaki farkı biri anlatsın malmıyız ?

2.el 1800
    sıfır 1814
    sonra gelip 1500 e satınca çok hoş güzel birşey yapıyormuş gibi birde indirim yapmam alacaksan al almayacaksan alma muhabbeti.

• tur1st kullanıcısına yanıt
    fakir pleb bir mağara adamıysan ps4 ideal tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Ocak 2019; 17:59:29 >

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • Ucuza kaçtık 300 liraya mause aldık öylemi.

Sandalye kaç gb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 28 Ocak 2019; 18:12:42 >
    AMD Ryzen 1500X | Cooler Master Hyper 212 Evo | ASUS Prime X370 Pro | MSI RX 470 Gaming X 4Gb | Kingston HyperX Savage DDR4 2666 Mhz CL13 | Kingston 120 GB V300 SSD | 1 TB WD HDD | EVGA Supernova 650 G2 Gold PSU | PHANTEKS P400 | AOC 24" 2460PF 144Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neekimyong

Gavurlar oyun programlayıp para kazanıyor, biz oyun oynamanın derdine düşmüşüz. On yıl mal gibi oyun oynadım. Elime ne geçti? Koca bir hiç. Şimdi 36 yaşındayım ve işim yok. Suçu başkasına atsam ne olacak? Allah akıl vermiş. Kullanırsan faydasını görürsün, kullanmazsan boş tenekeden hiçbir farkın olmaz. O teneke bile yeri geldiği zaman iş görüyor. Fakat insan öyle değil. Üreten bir toplum olmadığımız için karşımıza çıkan her sorunda şikayet ediyoruz. Sorunları çözmek istiyorsak, önce kendimizi doğru yola sokacağız. Şikayet etmenin faydası yok. Oyun oynamayan birisi, 2000 liralık bilgisayar ile işini rahatlıkla görebilir. Grafik tasarım veya başka bir işle uğraşanlar fiyatını dert etmezler. Çünkü, er yada geç onun parasını çıkarabilirler. En kötü ihtimalle Youtube'de yayıncılık yaparlar. Olumsuz düşüncelerin esiri olmayın.
    ağzına sağlık
    yıllarca oyun oynadım ben de
    oyun oynadığım kadar ders çalışsaydım profesör olurdum belki
    ne geçti elimize hiç
    faydasız ilim
    bitirdiğim oyunlar sonucu 1 metre iplik bile üretmiş değiliz
    anca kalbe yükleniyoruz gereksiz yere yoruyoruz heyecanla kalbi
    vücut stres yaşıyor
    oyunları bitirmiş olmak birşey katmıyor biri bitiyor yerine 100 lercesi çıkıyor
    aynı pembe diziler gibi biri bitmeden onlarcası yüzlercesi çıkıyor
    izabel manuel vardı yerlileri çıktı şimdi
    yok bizimkiler yok kurtlar vadisi yok öteki yok beriki

saksıyı çalıştırıp kendimizi geliştirmemiz gerekiyor acil olarak
    bir iki dil öğrensek oyun oynayacağımıza fena mı?
    yazılım öğrensek
    10 parmak yazmayı öğrensek
    halk eğitim kursuna gidip sertifika alsak arıcılık kaynakçılık
    onlar bile birer meslek kaynağını yap arını yetiştir fena mı
    var gücümüzle her alanda üretim yapalım
    yediğimiz meyvenin çekirdeğini bile çöpe atmayalım
    bir yere ekelim ki insanlar faydalansın
    Türkiye çöl olmasın
    üretime bir katkımız olsun
    meyveye vereceğimiz paraya başka ihtiyaçlarımızı alabiliriz
    aile bütcesine katkımız olur
    her alanda üretim
    sonra da fabrika yapan fabrikalara gelir sıra inşaallah böyle böyle güçlendikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 28 Ocak 2019; 18:55:44 >

• 50 liraya mouse ped alıyo. birde konuşuyo. kusura bakma birader. ben vatanda 5 tl ye satılan mouse ped ile oynuyorum. AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATACAKSIN .
    tabi fiyatlar normal felanda demiyorum. boku çıktı piyasanın o ayrı bişi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.