Şimdi Ara

Bilgisayarının toplam çalışma süresini merak edenler buyrun içeri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
6
Favori
6.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarı aldığım yani ilk düğmesine bastığım günden bu yana toplam çalışma süresini göstermenin bir yolu var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Merak eden arkadaşlar HDD PRO programı ile sisteminin toplam çalışma süresine bakabilirler türkçeyi seçtiklerinde gayet güzel bir program oluyor başarılı bir şekilde çalıştı benim bilgisayarımda işte bu da resmi
    Birde arkadaşlar iki tane harddiski olanlar ikisinede bakabilmek için programı satın alması gerekiyor ben sistem olmanı gösteriyordu önce onu çıkardım şimdi sistem olanı gösteriyor harddiski çıkartıp programı açtığınızda üç seçenek çıkıyor karşınıza ben ilk seçeneği seçtim harddiske eriştim.
    edit:Problemin çözümünü eklemek amacıyla yapıldı.Başlık değişikliği eski başlık:bilgisayarın toplam çalışma süresine nasıl bakarız ÇÖZÜLDÜ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin57 -- 23 Aralık 2012; 1:56:40 >

• bende merak ettim şimdi
  • Yoktur bence ama mesajım dursun şurada
  • Bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemini hiç değiştirmediysen bulabilirsinde..Daha önce format vs. attıysan bulman çok zor.
  • Kasayı yan yatır. Monitörü ters çevir. O zaman otomatik olarak söylüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

Kasayı yan yatır. Monitörü ters çevir. O zaman otomatik olarak söylüyor..

kesinlikle işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

İşletim sistemini hiç değiştirmediysen bulabilirsinde..Daha önce format vs. attıysan bulman çok zor.

Ona nasıl bakcaz? İşletim sistemin kurulma günü vs
  • Vamı la öyle bişey.

• en son format süresinden itibaren olan süreye Everest programıyla bakabilirsin.
  • Yan yatırılmış kasanın üstüne çık ve moonwalk yapmaya başla, "bombaleeyaa" diye bağırmayı da unutma
  • Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Benim amacım bilgisayarın alındığı yani ilk düğmesine basıldığı andan bu zaman kadar geçen süreyi bulmaktı ama pek mümkün değil anlaşılan herkese teşekkür ederim.

Yok o kasanın üstüne çık zıpla vs diyen arkadaşlarada diyecek birşey yok kendi seviyelerini düşürüyorlar
  •  Bilgisayarının toplam çalışma süresini merak edenler buyrun içeri!
  • başlat => cmd => systeminfo yaz oralarda olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Adam Olmaz

Hocam ctrl+alt+delete ile baktığımızda sadece format atıldıktan sonraki süreyi gösteriyor şimdi buldum HDD PRO programı ile bakabiliyoruz türkçe versiyonuda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Adam Olmaz

son açılışı o
  • uptime isminde bir programcık var.
    komut sistemi ile çalışıyor.
    Örneğin:
    uptime /p:10
    komutuyla 10 gün içinde açılış kapanış vakitlerinin raporunu veriyor.
    10 gün içinde kaç saat açık kalmış kaç kere mavi ekran vermiş gibi bilgilere ulaşıyorsunuz.
  • anakarttaki pilden filan ölçülmez mi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

başlat => cmd => systeminfo yaz oralarda olması lazım.

Hocam şimdi buldum HDD PRO programı ile bakabiliyoruz türkçeyi seçtiğimizde gayet başarılı bir şekilde gösteriyor
  • 4 ay 12 saat
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.