Şimdi Ara

bilgisayarın sesini nasıl yükseltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulaklıkla dinliyorum sarkıları ancak yeterli ses gelmiyor.var mıdır bir yolu sesi yükseltmenin?

• quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

kulaklıkla dinliyorum sarkıları ancak yeterli ses gelmiyor.var mıdır bir yolu sesi yükseltmenin?

Dell marka bilgisayar kullanıyorsanız IDT Premium Sound Programını kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterAll

quote:

kulaklıkla dinliyorum sarkıları ancak yeterli ses gelmiyor.var mıdır bir yolu sesi yükseltmenin?

Dell marka bilgisayar kullanıyorsanız IDT Premium Sound Programını kullanabilirsiniz.

yok maalesef masaüstü kullanıyorum o program ise yarar mı ki
  • kullandığınız kulaklık nedir ?
  • Realtek HD Audio yükleyin isterseniz,bana bir faydası oldu.Üstünede codec bileşenlerini kurunca baya yarar oldu,tabi kulaklıkta iyi olması gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AfterAll

quote:

yok maalesef masaüstü kullanıyorum o program ise yarar mı ki

Tavsiyem kulaklığını yenilemen. Kulaklığın sana izin verdiği maximum ses seviyesinden fazlasını almaya çalışırsan, ses kalitesini bozarsın ve kulaklığın ömrü azalır.

• kulaklığı yeni aldım zaten ki iyi bi model sony mdr-zx600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 14 Şubat 2013; 17:24:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.