Şimdi Ara

bilgisayarın kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım çok kasıyor windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum hdd 120 gb 2 gb ram işlemci intel pentium ve bide açılışta çok kasıyor sebebi nedir sizce ?

• Bilgisayarının özellikleri belli, ufacık bir canı var.

Kullandığın programlar, başlangıçta çalıştırdığın programlar sıkıntı yaratabilir. Hdd 120 gb dediğine göre oldukça eski 5400 rpm bir disktir, bu da darboğazın başlangıç noktasıdır, sonrasındada işlemci gelir.

Bu sistem için benim önerim xp kullanman, antivirüs v.s kullanıyorsan kullanmamalısın zaten kuş kadar canı olan bilgisayarın canına okur antivirüs yazılımları.
  • haklısın zaten bilgisayarımı 2. el almıştım 250 liraya
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    peki size birşey dahada sorucam donanımcı123 ben advanced sytem care 8 kullanıyordum sonra tehlikeli olduğunu sölediler sonra ccleaner yükledim sonra tanıdığım abi dedi sen en iyisi kendine virüs programı yükle dediler gerçekten advanced sytem care zararlımı biri zararlı diyor birileride ben gayet kullanıyom bi zararı yok diyor hangisine inanayım ?
  • 3 yıldır kullanıyorum advanced system care, bir zararını görmedim ama senin bilgisayarın için mucizeler yaratmaz bu program ayrıca bu programın antivirüs özelliği yoktur.
    haklısın donanımcı123 bişi dahada sorucam bende advanced sytem care 8 yüklüydü zamanda ben disk temizleme yaptım advanced sytem careden yaptıktan sonra windowsta hani tıklama sesi artık gelmiyor acaba windowsun önemli bir dosyasınımı sildi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayceyhan5

haklısın donanımcı123 bişi dahada sorucam bende advanced sytem care 8 yüklüydü zamanda ben disk temizleme yaptım advanced sytem careden yaptıktan sonra windowsta hani tıklama sesi artık gelmiyor acaba windowsun önemli bir dosyasınımı sildi acaba ?

Disk taramadan değildir, o programın birçok ek tarama-ayar işlevi var o işlemlerden biri neden olmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    peki o windowsta tıklama sesini geri getirme ihtimalim varmı ? donanımcı123
  • quote:

peki o windowsta tıklama sesini geri getirme ihtimalim varmı ? donanımcı123

Denetim masası > Ses > Ses Efekti kısmını kurcala bakalım tam yerini bilmiyorum.
    evet orayı kurcaladım bi faydası olmadı ama neyse kusura bakma donanım123 rahatsız ettim bu saate sizide ben istanbul silivride oturuyorum silivride maxi city diye bir avm var babam 14 seneden biri erkek kuaförü bende oraya hergün takılmaya gidiyorum orda teknosa diye bir mağaza var içeri gezeyim dedim tabi ordakinlerde beni tanıyor bi bakayım dedim advanced sytem care 8 satıyolarmı diye bende baktım yok sace eset ve norton var advanced system careyi satın alanlar varmı ?
  • quote:

evet orayı kurcaladım bi faydası olmadı ama neyse kusura bakma donanım123 rahatsız ettim bu saate sizide ben istanbul silivride oturuyorum silivride maxi city diye bir avm var babam 14 seneden biri erkek kuaförü bende oraya hergün takılmaya gidiyorum orda teknosa diye bir mağaza var içeri gezeyim dedim tabi ordakinlerde beni tanıyor bi bakayım dedim advanced sytem care 8 satıyolarmı diye bende baktım yok sace eset ve norton var advanced system careyi satın alanlar varmı ?

Boşuna o bilgisayar için antivirüs alma dostum, zaten ağır sistemini antivirüsle iyice ağırlaştırırsın sen öncelikle xp ye dön. Eğer dönemem diyorsanda kaspersky veya nortonun 30 gün deneme sürümlerinden birini ücretsiz indir genel tarama yaptır birşey çıkarsa temizle sonra programı kaldır, o şekilde geçici bir çözüm bulursun, o bilgisayar için 5 kuruş para harcama :)

Nortonla Kaspersky serial bulamadım evet 30 günlük peki 1yıllık lisans yok sanırım ? Bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ve buda işletim sisteminin özellikleri
     bilgisayarın kasma sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.